Smile Södermalm

Smile Södermalm – En Guide till Tandvård på Södermalm

Smile Södermalm är en tandvårdsklinik som ligger på Södermalm i Stockholm. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster som sträcker sig från allmän tandvård till estetisk tandvård. Med ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister, strävar Smile Södermalm efter att ge patienterna den bästa tandvårdserfarenheten möjligt.

Patientupplevelsen är en viktig del av Smile Södermalms filosofi. Kliniken arbetar hårt för att skapa en avslappnad och bekväm miljö där patienterna kan känna sig trygga och väl omhändertagna. Tandläkarna och tandhygienisterna på Smile Södermalm är välutbildade och har lång erfarenhet av att ta hand om patienter med olika tandproblem. Kliniken använder den senaste tekniken och de mest moderna behandlingsmetoderna för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården.

  • Smile Södermalm är en tandvårdsklinik på Södermalm i Stockholm som erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster.
  • Kliniken fokuserar på att ge patienterna en avslappnad och bekväm tandvårdserfarenhet.
  • Tandläkarna och tandhygienisterna på Smile Södermalm är välutbildade och använder den senaste tekniken för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården.

Om Smile Södermalm

Smile Södermalm är en modern tandvårdsklinik som ligger på Götgatan 55, nära Medborgarplatsen. Kliniken är lättillgänglig med både kollektivtrafik och bil, och det finns gott om parkeringsplatser i närheten.

Plats och Tillgänglighet

Smile Södermalm är beläget på en central plats på Götgatan 55, som är en av Stockholms mest populära shoppinggator. Kliniken är lättillgänglig med tunnelbana, buss och spårvagn. För dem som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser i närheten.

Tandvårdstjänster

Smile Södermalm erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmäntandvård, estetisk tandvård, akut tandvård, tandimplantat och tandblekning. Kliniken har en erfaren och kunnig personal som består av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Team och Expertis

Smile Södermalm har ett team av erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som är specialiserade på olika områden inom tandvård. Kliniken har även samarbeten med specialister inom områden som implantat och ortodonti för att kunna erbjuda den bästa möjliga vården till sina patienter.

Patientinformation

Smile Södermalm välkomnar nya patienter och erbjuder en högkvalitativ tandvård med fokus på patienternas välbefinnande och trygghet. Kliniken har generösa telefontider och öppettider som sträcker sig från måndag till fredag. För att boka tid kan man ringa 08-20 68 30 eller använda klinikens onlinebokningssystem.smile-sodermalm

Digital Närvaro och Omdömen

Smile Södermalm har en stark digital närvaro och är aktiv på sociala medier. Kliniken har även fått positiva omdömen från sina patienter på olika plattformar som Reco.se och Google.

Behandlingsprocessen

Smile Södermalm strävar efter att göra tandvårdsbesöken så bekväma och smidiga som möjligt för sina patienter. Kliniken har en tydlig behandlingsprocess som inkluderar en noggrann undersökning, en individuell behandlingsplan och en uppföljning efter behandlingen.

Kliniken och dess Faciliteter

Smile Södermalm har en modern och välutrustad klinik som är utformad för att skapa en avslappnad och trivsam miljö för patienterna. Kliniken har även en sterilisering avdelning som uppfyller höga hygienkrav för att säkerställa patientsäkerheten. Kliniken ligger på Ringvägen 125, Södermalm.

Patientupplevelse och Tjänster

Smile Södermalm är en modern tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård för både vuxna och barn. Kliniken har en professionell och vänlig personal som strävar efter att ge varje patient en positiv upplevelse. Nedan följer en överblick över några av de tjänster som Smile Södermalm erbjuder. Här finns en artikel på samma tema: Smile tandvård Trelleborg.

Första Besöket

Vid det första besöket hos Smile Södermalm kommer patienten att få träffa en tandläkare som kommer att genomföra en grundlig undersökning av tänderna och tandköttet. Tandläkaren kommer också att ta röntgenbilder vid behov. Efter undersökningen kommer tandläkaren att ge patienten en rekommendation om vilken tandvård som behövs och vilka behandlingsalternativ som finns tillgängliga.

Förebyggande Tandvård

Smile Södermalm erbjuder ett brett utbud av förebyggande tandvårdstjänster för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa. Tandhygienisterna på kliniken kan utföra regelbundna tandrengöringar, fluorsköljningar och ge råd om tandborstning och tandtrådning. Vid behov kan tandhygienisten också ge patienten en individuell munhygienplan.

Estetiska Behandlingar

Smile Södermalm erbjuder också estetiska tandvårdstjänster för patienter som vill förbättra utseendet på sina tänder. Tandläkarna på kliniken kan utföra tandblekning, tandreglering och tandimplantat. De kan också utföra kosmetiska tandbehandlingar som tandförlängning och tandformning.

Akuta Tandvårdsfall

Smile Södermalm har akuta tandvårdstjänster för patienter som har akuta tandproblem som tandvärk eller skadade tänder. Tandläkarna på kliniken kan ge patienten en snabb och effektiv behandling för att lindra smärta och åtgärda problemet.

Sammanfattningsvis erbjuder Smile Södermalm en omfattande tandvårdstjänst för patienter i alla åldrar. Kliniken har en professionell personal som strävar efter att ge varje patient en positiv upplevelse.

Praktisk Information

Bokning och Avbokning

För att boka eller avboka tid hos Smile Södermalm kan man ringa på telefonnummer 08-20 68 30. Telefontiderna är måndag till torsdag från kl. 08:00 till 19:00, fredagar från kl. 08:00 till 16:00 och lördagar från kl. 09:00 till 14:00. För att avboka en tid behöver man ringa senast 24 timmar innan den bokade tiden.

Priser och Försäkring

Smile Södermalm har ett fast pris på 995 kr för en vanlig tandundersökning. Priset inkluderar även röntgenbilder och en tandrengöring. För mer omfattande behandlingar kan priserna variera och man kan få en kostnadsförslag innan behandlingen påbörjas. Smile Södermalm samarbetar med flera försäkringsbolag och man kan kontakta dem för mer information om vilka försäkringar som täcker deras behandlingar.

Kontaktuppgifter

Smile Södermalm har två kliniker på två olika adresser. Den första kliniken ligger på Götgatan 55 och den andra på Ringvägen 125. Öppettiderna varierar beroende på vilken klinik man vill besöka, men generellt sett har de öppet måndag till torsdag från kl. 08:00 till 19:00, fredagar från kl. 08:00 till 16:00 och lördagar från kl. 09:00 till 14:00. För mer information kan man besöka deras hemsida eller ringa på telefonnummer 08-20 68 30.

Varför Välja Smile Södermalm

Smile Södermalm är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård med fokus på patientens välbefinnande. Kliniken har ett gott rykte och har fått många positiva omdömen från tidigare patienter.

En av de främsta anledningarna till att välja Smile Södermalm är det professionella bemötandet som patienterna får. Personalen är kunnig och erfaren, och tar sig tid att lyssna på patienternas behov och önskemål. Kliniken strävar efter att skapa en avslappnad och trygg miljö för alla patienter.

Smile Södermalm erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård och tandreglering. Kliniken använder sig av modern utrustning och teknik för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården.

Tack vare den höga kvaliteten på tandvården och det professionella bemötandet är det inte konstigt att Smile Södermalm har fått så många positiva omdömen från tidigare patienter. Om du söker en pålitlig och kunnig tandläkare, kan Smile Södermalm vara ett utmärkt val.

Vanliga frågor

Vilka behandlingar erbjuder Smile på Södermalm?

Smile Södermalm erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandblekning, tandimplantat, tandreglering och tandhygienistbehandlingar. Kliniken har också specialiserat sig på tandvård för barn.

Hur jämför sig Smile Södermalms priser med andra lokala tandvårdskliniker?

Smile Södermalm strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för sina tandvårdstjänster. Kliniken använder högkvalitativa material och modern utrustning för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga tandvården till rimliga priser.

Vilka öppettider har Smile Södermalm?

Smile Södermalm är öppet måndag till fredag från kl. 08.00 till 17.00. Kliniken är också öppen på lördagar från kl. 09.00 till 14.00. Tider utanför dessa öppettider kan ordnas efter överenskommelse. Denna artikel är även relevant för ämnet Smile Bollnäs.

Hur kan jag boka en tid hos Smile Södermalm?

Du kan boka en tid hos Smile Södermalm genom att ringa kliniken eller boka online via deras hemsida. Du kan också besöka kliniken personligen för att boka en tid.

Vilken erfarenhet har tandläkarna på Smile Södermalm?

Smile Södermalms tandläkare har en bred erfarenhet inom allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat, tandreglering och tandhygienistbehandlingar. Alla tandläkare på kliniken är välutbildade och uppdaterade med den senaste tekniken inom tandvård.

Vad säger tidigare patienter om kvaliteten på Smile Södermalms tandvård?

Tidigare patienter har gett positiv feedback om Smile Södermalms tandvårdstjänster. Många har uttryckt sin tacksamhet över den höga kvaliteten på tandvården och det professionella bemötandet från personalen.