Distriktstandvården Kungsholmen

Distriktstandvården Kungsholmen: Din lokala tandvårdsklinik i hjärtat av Stockholm

Introduktion
Distriktstandvården Kungsholmen är en modern tandvårdsklinik som är belägen på Kungsholmen i Stockholm. Kliniken är känd för sin höga kvalitet på tandvårdstjänster och dess tillgänglighet för patienter. Distriktstandvården Kungsholmen är en del av Distriktstandvården-kedjan som har flera kliniker runt om i Stockholm.

Om Distriktstandvården Kungsholmen
Distriktstandvården Kungsholmen har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på olika områden inom tandvård. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat, tandblekning, tandställningar och mycket mer. Distriktstandvården Kungsholmen är också känd för sin moderna utrustning och teknik som används för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården.

Tillgänglighet och Online Tjänster
Distriktstandvården Kungsholmen är öppen sex dagar i veckan och har flexibla öppettider för att passa patienternas behov. Kliniken erbjuder också online bokning och betalningstjänster för att göra det enklare för patienterna att boka och betala för sina tandvårdstjänster. Distriktstandvården Kungsholmen är stolt över att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser.

  • Distriktstandvården Kungsholmen är en modern tandvårdsklinik på Kungsholmen i Stockholm som är känd för sin höga kvalitet på tandvårdstjänster och tillgänglighet för patienter.
  • Kliniken har ett erfaret team av tandläkare och tandhygienister som erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat, tandblekning, tandställningar och mycket mer.
  • Distriktstandvården Kungsholmen är öppen sex dagar i veckan med flexibla öppettider och erbjuder online bokning och betalningstjänster för att göra det enklare för patienterna att boka och betala för sina tandvårdstjänster.

Om Distriktstandvården Kungsholmen

Distriktstandvården Kungsholmen är en tandvårdskedja som ligger i Stockholm. Deras specialitet är att erbjuda högkvalitativ tandvård till både barn och vuxna. Kliniken har specialister inom olika områden som kirurgi, protetik, käkkirurgi, parodontologi, endodonti, radiologi, bettfysiologi och estetisk tandvård.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Kungsholmen erbjuder ett stort utbud av tandvårdsbehandlingar som inkluderar undersökning, lagning, tandreglering, implantat, pedodonti, ortodonti, orofacial medicin, dra ut tand, rotfyllning, tandblekning och mycket mer. Kliniken använder moderna tekniker och utrustning för att säkerställa att patienterna får den bästa tänkbara tandvården.

Patientinformation

För att boka en tid online, kan patienterna besöka klinikens hemsida och använda bokningssystemet. Det är också möjligt att ringa kliniken på telefonnummer som finns på deras hemsida. Fri ombokning och avbokning är tillgängligt för patienternas bekvämlighet. Patienterna kan också använda ”Mina sidor” för att hantera sin tandvårdsinformation.

Betalningsalternativ och Försäkring

Distriktstandvården Kungsholmen accepterar betalning via Klarna och försäkringskassan. Delbetalning är också tillgängligt för att göra tandvården mer tillgänglig för alla. Kliniken erbjuder också garantier på sina behandlingar för att säkerställa att patienterna är nöjda med resultatet. Denna artikel är även relevant för ämnet Distriktstandvården Huddinge.

Distriktstandvården Kungsholmen har ett gott rykte och har fått positiva omdömen från sina patienter. Kliniken tar emot remisser från andra tandläkare och sjukvårdsinrättningar. För mer information om Distriktstandvården Kungsholmen och deras tjänster, besök deras hemsida eller kontakta dem direkt.

Tillgänglighet och Online Tjänster

Distriktstandvården Kungsholmen erbjuder ett brett utbud av digitala tjänster för att göra livet enklare för sina patienter. Dessa tjänster är tillgängliga för alla som söker tandvård på Kungsholmen och kan användas från en mobil enhet eller en dator.

Digitala Tjänster

Distriktstandvården Kungsholmen erbjuder möjligheten att boka en tid online. Detta gör det enkelt för patienter att boka en tid som passar deras schema från bekvämligheten av deras eget hem. Patienter kan också använda ”mina sidor” för att se sina tidigare besök och betala räkningar online.distriktstandvarden-kungsholmen

Patienttillgänglighet

För att göra det enklare för patienter att få tandvård på Kungsholmen, erbjuder Distriktstandvården Kungsholmen en mobil tandvårdsenhet. Denna enhet är utrustad med allt som behövs för att utföra tandvård på plats, vilket gör det enklare för patienter att få tandvård utan att behöva resa till kliniken.

Distriktstandvården Kungsholmen har också en narkosverksamhet för patienter som behöver extra hjälp med att slappna av under tandvårdsbesök. Kliniken sätter högsta prioritet på hygien och använder de senaste teknikerna för att säkerställa att alla patienter får högsta möjliga vård.

Sammanfattningsvis, Distriktstandvården Kungsholmen är ett utmärkt val för de som söker tandvård på Kungsholmen. Med ett brett utbud av digitala tjänster, mobil tandvårdsenhet och högsta möjliga vårdstandarder, kan patienter lita på att de får den vård de behöver.

Distriktstandvården Utanför Kungsholmen

Distriktstandvården Kungsholmen är en av flera kliniker som erbjuder tandvård i Stockholm. För de som bor utanför Kungsholmen finns det också andra alternativ tillgängliga.

Övriga Kliniker

Det finns flera tandvårdskedjor som har kliniker runt om i Stockholm, inklusive Göteborg och Uppsala. Dessa kedjor erbjuder allmän tandvård samt specialistkliniker för specifika problem. För de som söker tandvård på Östermalm finns det flera kliniker som erbjuder högkvalitativ vård.

Utveckling

Tandvård är en viktig del av hälsan och det finns ständigt nya innovationer och tekniker som utvecklas för att förbättra vården. På Åland finns det ett antal kliniker som specialiserat sig på avancerade tandbehandlingar, såsom tandimplantat och tandblekning.

Sammanfattningsvis finns det flera alternativ för tandvård utanför Kungsholmen, inklusive tandvårdskedjor, specialistkliniker och högkvalitativa kliniker på Östermalm och Åland.

Vanliga frågor

Vilka är de aktuella priserna hos Distriktstandvården?

Priserna kan variera beroende på typ av behandling och om du har någon tandvårdsförsäkring eller inte. Det är bäst att kontakta Distriktstandvården Kungsholmen för att få en uppskattning av kostnaden för din specifika behandling.

Hur kan jag boka en tid hos en tandläkare på Kungsholmen?

Du kan boka en tid genom att ringa Distriktstandvården Kungsholmen på telefonnummer 08-123 456 78 eller genom att besöka deras hemsida och boka online.

Finns det specialisttandläkare tillgängliga på Kungsholmen?

Ja, Distriktstandvården Kungsholmen har specialisttandläkare tillgängliga för vissa behandlingar, såsom tandimplantat och tandreglering. Kontakta dem för att få mer information.

Vad är öppettiderna för akut tandvård nära Fridhemsplan?

Distriktstandvården Kungsholmen har akut tandvård tillgänglig under sina ordinarie öppettider, vilka är måndag till torsdag från 08:00 till 17:00 och fredag från 08:00 till 14:00. För akuta tandproblem utanför dessa tider, kontakta din tandläkare eller besök närmaste akutmottagning.

Vilka är de huvudsakliga skillnaderna mellan Distriktstandvården och Folktandvården?

Både Distriktstandvården och Folktandvården erbjuder tandvårdstjänster, men Distriktstandvården är en privat tandvårdsklinik medan Folktandvården är en offentlig tandvårdsklinik. Distriktstandvården kan erbjuda en bredare variation av behandlingar och har ofta kortare väntetider än Folktandvården.

Är tandvård hos Distriktstandvården kostnadsfri eller subventionerad?

Distriktstandvården är en privat tandvårdsklinik och deras priser kan variera beroende på typ av behandling och om du har någon tandvårdsförsäkring eller inte. Vissa patienter kan ha rätt till subventionerad tandvård genom sin tandvårdsförsäkring eller genom landstinget. Kontakta Distriktstandvården för att få mer information om kostnader och subventioner. Här finns en liknande artikel på samma tema: Distriktstandvården Stockholm.