Distriktstandvården Huddinge

Distriktstandvården Huddinge: En översikt av tjänster och priser

Distriktstandvården Huddinge är en tandvårdsklinik som är belägen på Forelltorget 2 i Huddinge. Kliniken är specialiserad på en rad olika tandvårdstjänster för att säkerställa att patienterna får den bästa vården möjligt.

Kliniken erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat och tandreglering. Det erfarna teamet av tandläkare och tandhygienister på Distriktstandvården Huddinge är kända för sin expertis och höga standard på patientvård.

Patienterna på Distriktstandvården Huddinge får också tillgång till viktig information om tandvård och patientinformation. Kliniken är stolt över att erbjuda en välkomnande och trygg miljö för alla patienter, och de är alltid tillgängliga för att svara på vanliga frågor och funderingar.

  • Distriktstandvården Huddinge är en tandvårdsklinik som specialiserar sig på allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat och tandreglering.
  • Kliniken är belägen på Forelltorget 2 i Huddinge och har ett erfaret team av tandläkare och tandhygienister som är kända för sin expertis och höga standard på patientvård.
  • Distriktstandvården Huddinge erbjuder också viktig information om tandvård och patientinformation, och är alltid tillgängliga för att svara på vanliga frågor och funderingar från patienterna.

Om Distriktstandvården Huddinge

Distriktstandvården Huddinge är en tandvårdsklinik som ligger i Huddinge centrum. Kliniken har moderna faciliteter och utrustning för att ge patienterna den bästa tandvården.

Kliniken och dess faciliteter

Kliniken är utrustad med den senaste tekniken för att ge patienterna den bästa tandvården. Det finns flera behandlingsrum som är utrustade med moderna stolar och instrument. Kliniken har också en mobil enhet som kan användas för att ge tandvård på olika platser i Huddinge.distriktstandvarden-huddinge

På Distriktstandvården Huddinge finns det också ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa vården. Kliniken erbjuder allt från vanlig tandvård till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering.

Tillgänglighet och Läge

Kliniken är belägen i Huddinge centrum, vilket gör det lätt att ta sig dit med bil eller kollektivtrafik. Det finns flera parkeringsplatser i närheten av kliniken för de som kommer med bil. Kliniken är också lättillgänglig för personer med funktionsnedsättningar.

Distriktstandvården Huddinge är en del av en tandvårdskedja som har flera kliniker runt om i Sverige. Kliniken har öppet alla dagar i veckan och erbjuder flexibla tider för att passa patienternas behov.

Tandvårdstjänster

Distriktstandvården Huddinge erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster för att möta behoven hos alla patienter. Här är några av de tjänster som erbjuds:

Akut tandvård

Distriktstandvården Huddinge har erfarna tandläkare som är tillgängliga för akut tandvård. De är välutrustade för att hantera allt från tandvärk till avbrutna tänder och andra tandrelaterade nödsituationer.

Estetisk tandvård och implantat

Distriktstandvården Huddinge erbjuder också estetisk tandvård och implantat. Dessa behandlingar kan förbättra utseendet på tänderna och ge en självsäker och strålande leende. Tandimplantat är en permanent lösning för saknade tänder och estetisk tandvård kan hjälpa till att korrigera missfärgningar, ojämnheter och andra kosmetiska problem. Här finns en liknande artikel på samma tema: Distriktstandvården Stockholm.

Allmänna behandlingar

Förutom akut tandvård och estetisk tandvård och implantat, erbjuder Distriktstandvården Huddinge också allmänna behandlingar såsom lagning, kronor, tandblekning och undersökning. Dessa behandlingar är viktiga för att upprätthålla god tandhälsa och förebygga framtida problem.

Distriktstandvården Huddinge strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård med en personlig touch. Tandläkare och personal är välutbildade och uppdaterade med den senaste tekniken och behandlingarna. Patienternas hälsa och välbefinnande är alltid högsta prioritet.

Patientinformation

Bokning och administration

Distriktstandvården Huddinge erbjuder enkel och smidig bokning av konsultation via telefon eller online på vår hemsida. För att boka tid online, besök våra Mina Sidor och välj en tillgänglig tid som passar dig. Om du vill boka via telefon, ring vår reception på [telefonnummer] under våra öppettider.

Om du behöver omboka eller avboka din tid, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan hjälpa dig att hitta en ny tid som passar dig. Vi förstår att livet kan vara oväntat och vi är här för att hjälpa dig att hantera eventuella ändringar.

Betalningsalternativ

Distriktstandvården Huddinge accepterar betalningar via Klarna, kortbetalning och delbetalning. Vi strävar efter att göra det enkelt och bekvämt för våra patienter att betala för våra tjänster.

Om du väljer att betala med Klarna, kommer du att få en faktura som du kan betala inom 14 dagar. Om du väljer att betala med kort, accepterar vi de flesta vanliga kreditkort. Vi erbjuder också delbetalning för våra tjänster så att du kan sprida ut kostnaderna över en längre period.

Vi hoppas att detta gör det enkelt för dig att få den tandvård du behöver utan att oroa dig för betalning. Om du har frågor om våra betalningsalternativ, vänligen kontakta vår reception så hjälper vi dig gärna.

Vårt team och expertis

Distriktstandvården Huddinge har ett team av erfarna tandläkare, specialistkliniker, tandhygienister och vårdpersonal som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa tandvården.

Tandläkare och specialistkliniker

Tandläkarna på Distriktstandvården Huddinge har omfattande erfarenhet inom allmän tandvård, inklusive tandimplantat, protetik och estetisk tandvård. De arbetar tillsammans med specialistkliniker inom områden som ortodonti, parodontologi och endodonti för att ge patienterna en komplett tandvård.

Tandhygienist och vårdpersonal

Tandhygienisterna på Distriktstandvården Huddinge arbetar med att förebygga tandproblem och hjälpa patienterna att upprätthålla god munhygien. De ger råd om tandborstning, tandtrådning och kosthållning för att förebygga karies och tandköttsproblem. Vårdpersonalen på Distriktstandvården Huddinge är välutbildade och erfarna inom tandvård och ger patienterna den bästa möjliga vården.

Distriktstandvården Huddinge är stolta över att ha en VD som är engagerad i att ge patienterna den bästa möjliga tandvården. VD arbetar tillsammans med tandläkarna och specialistklinikerna för att säkerställa att patienterna får den mest effektiva tandvården.

Patienterna på Distriktstandvården Huddinge kan vara säkra på att de får den bästa möjliga tandvården av ett team av erfarna tandläkare, specialistkliniker, tandhygienister och vårdpersonal.

Vanliga frågor

Vilka tjänster erbjuder tandläkare på Stationsväg 5 i Huddinge?

Tandläkare på Stationsväg 5 i Huddinge erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive förebyggande tandvård, tandrengöring, tandblekning, tandimplantat, tandstensborttagning, tandreglering och mycket mer. De har också expertis inom behandling av tandproblem som karies, tandvärk och tandlossning.

Finns det tandvårdsmöjligheter i Stuvsta och hur skiljer de sig från andra områden?

Ja, det finns tandvårdsmöjligheter i Stuvsta. Tandläkare i Stuvsta erbjuder samma tjänster som tandläkare på andra platser. Skillnaderna kan vara i tillgänglighet, till exempel öppettider och antalet tandläkare på plats.

Vilka typer av tandvårdsbehandlingar kan man få hos tandläkare i Flemingsberg?

Tandläkare i Flemingsberg erbjuder samma tjänster som tandläkare på andra platser, inklusive förebyggande tandvård, tandrengöring, tandblekning, tandimplantat, tandstensborttagning, tandreglering och mycket mer. De har också expertis inom behandling av tandproblem som karies, tandvärk och tandlossning.

Hur kan jag kontakta Distriktstandvårdens huvudkontor för frågor?

Du kan kontakta Distriktstandvårdens huvudkontor genom att ringa eller mejla dem. Kontaktuppgifter finns på deras webbplats.

Vad är de huvudsakliga skillnaderna mellan Distriktstandvården och Folktandvården?

Distriktstandvården och Folktandvården är båda tandvårdskliniker, men de skiljer sig åt i hur de finansieras och organiseras. Distriktstandvården finansieras av regionen och är organiserad efter geografiska områden, medan Folktandvården finansieras av staten och är organiserad efter patientens ålder.

Vad kostar det generellt att ta bort tandsten hos en tandläkare?

Kostnaden för att ta bort tandsten beror på tandläkarens prislista och omfattningen av behandlingen. Generellt kan det kosta mellan 500 och 1500 kronor. Det är viktigt att kontakta tandläkaren för att få en uppskattning av kostnaden för din specifika behandling. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Distriktstandvården Nynäshamn.