Distriktstandvården Upplands väsby

Distriktstandvården Upplands väsby – Allt du behöver veta

Distriktstandvården Upplands Väsby är en tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster för patienter i Upplands Väsby och dess omgivningar. Kliniken är stolt över att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter, och deras team av professionella tandläkare och tandhygienister arbetar hårt för att säkerställa att varje patient får den vård de förtjänar.

Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och moderna faciliteter för att ge patienterna en bekväm och avkopplande upplevelse. De erbjuder allt från allmän tandvård till kosmetisk tandvård och tandimplantat. Distriktstandvården Upplands Väsby är också stolta över att erbjuda olika betalningsalternativ och försäkringsalternativ för att göra tandvård mer tillgänglig för alla. Här finns en liknande artikel på samma tema: Distriktstandvården Vallentuna.

 • Distriktstandvården Upplands Väsby erbjuder högkvalitativ tandvård för patienter i Upplands Väsby och dess omgivningar.
 • Kliniken är utrustad med modern teknik och faciliteter för att ge patienterna en bekväm och avkopplande upplevelse.
 • Distriktstandvården Upplands Väsby erbjuder olika betalningsalternativ och försäkringsalternativ för att göra tandvård mer tillgänglig för alla.

Om Distriktstandvården Upplands Väsby

Distriktstandvården Upplands Väsby är en modern klinik som ligger i Bollstanäs, Upplands Väsby. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och har en avslappnad och bekväm miljö som gör att patienterna känner sig välkomna och avslappnade.

Kliniken och dess faciliteter

Kliniken är belägen i ett nytt och modernt område som heter Infracity, som ligger mellan Stockholm och Uppsala. Kliniken är lättillgänglig från både Östermalm och Kungsholmen. Kliniken har en mobil tandvårdsenhet som kan besöka patienter som har svårt att ta sig till kliniken.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Upplands Väsby erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för både barn och vuxna. Kliniken erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård, akut tandvård, tandblekning och mycket mer.

Tandvårdsteamet

Kliniken har ett erfaret tandvårdsteam som består av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Tandvårdsteamet arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården och behandlingen.

Patientinformation

Distriktstandvården Upplands Väsby är öppen måndag till fredag från 08:00 till 17:00. Kliniken har också kvälls- och helgtider för akuta fall. Patienter kan boka tid online eller genom att ringa 08-22 22 22 under telefontiderna.

Öppettider och Kontakt

 • Öppettider: måndag till fredag från 08:00 till 17:00
 • Telefontider: måndag till fredag från 08:00 till 16:00
 • Adress: Infracity, Bollstanäs, Upplands Väsby
 • Telefonnummer: 08-22 22 22
 • Boka tid online: distriktstandvarden.se

Betalningsalternativ och Försäkringar

Priser och Betalningssystem

Distriktstandvården Upplands Väsby erbjuder konkurrenskraftiga priser på sina tandvårdstjänster. Priserna varierar beroende på behandlingens typ och omfattning. För att få en uppskattning av kostnaden för en specifik behandling, kan man kontakta kliniken för en kostnadsfri konsultation.

För att göra det enklare för patienterna att betala för sina behandlingar, erbjuder Distriktstandvården Upplands Väsby flera olika betalningssystem. Patienterna kan betala med kontanter, kort eller faktura. Dessutom samarbetar kliniken med Klarna för att erbjuda möjligheten till delbetalning.

Försäkringsavtal och Garantier

Distriktstandvården Upplands Väsby samarbetar med flera olika försäkringsbolag för att göra det enklare för patienterna att använda sin tandvårdsförsäkring. Kliniken har avtal med bland annat Folksam, Trygg-Hansa och If.

Patienterna kan också använda sig av Försäkringskassans högkostnadsskydd för att få ersättning för stora tandvårdskostnader. Kliniken kan hjälpa patienterna med ansökan om ersättning från Försäkringskassan.

Distriktstandvården Upplands Väsby garanterar hög kvalitet på sina tandvårdstjänster och använder enbart modern utrustning och material av högsta kvalitet. Kliniken erbjuder också en nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om en patient är missnöjd med sin behandling, kan kliniken erbjuda en kostnadsfri åtgärd för att rätta till problemet.

Patienters Omdömen och Erfarenheter

Distriktstandvården Upplands Väsby har ett gott rykte bland patienterna. De flesta patienter är nöjda med den höga kvaliteten på tandvården som erbjuds. Nedan följer några av de vanligaste omdömena och erfarenheterna som patienterna har delat med sig av:

 • ”Jag har alltid känt mig väl omhändertagen på Distriktstandvården Upplands Väsby. Personalen är alltid trevlig och professionell, och jag har aldrig haft några problem med min tandvård här.”

 • ”Jag har varit patient på Distriktstandvården Upplands Väsby i flera år nu och jag är alltid nöjd med den höga kvaliteten på tandvården. Personalen är mycket kunnig och erfaren, och jag känner mig alltid trygg när jag besöker kliniken.”

 • ”Jag har alltid haft en positiv upplevelse på Distriktstandvården Upplands Väsby. Personalen är mycket tillmötesgående och hjälpsam, och jag har alltid fått den hjälp jag behöver när jag har haft problem med mina tänder.”

 • ”Jag har aldrig känt mig så avslappnad hos tandläkaren som jag gör på Distriktstandvården Upplands Väsby. Personalen är mycket vänlig och professionell, och jag känner mig alltid väl omhändertagen här.”

Sammanfattningsvis verkar Distriktstandvården Upplands Väsby ha ett mycket gott rykte bland patienterna. De flesta patienter är nöjda med den höga kvaliteten på tandvården och den professionella och vänliga personalen.

Distriktstandvårdens Utveckling och Framtid

Expansion och Nya Kliniker

Distriktstandvården Upplands Väsby har haft en imponerande tillväxt de senaste åren. Verksamheten har expanderat och öppnat nya kliniker runt om i Sverige. Detta har möjliggjorts genom en stark fokus på hygien och hög kvalitet på tandvården, vilket har lett till en lojal kundbas och en positiv ryktbarhet.

Familjer är en viktig målgrupp för Distriktstandvården Upplands Väsby, och de har gjort stora ansträngningar för att göra tandvård tillgänglig och bekväm för hela familjen. De har också samarbetat med Folktandvården för att erbjuda tandvård åt barn och unga.

Innovation inom Tandvården

Distriktstandvården Upplands Väsby är en av Sveriges största tandvårdskedjor och har en stark fokus på innovation inom tandvård. De har investerat i den senaste tekniken och utbildning för sina tandläkare och tandhygienister för att kunna erbjuda högsta kvalitet på tandvård.

Narkosverksamhet och implantat är två områden där Distriktstandvården Upplands Väsby har gjort stora framsteg. De har också utökat sin verksamhet till Åland för att möta behoven hos kunder i området.

Sammanfattningsvis har Distriktstandvården Upplands Väsby haft en imponerande utveckling de senaste åren. Genom att fortsätta fokusera på hög kvalitet och innovation inom tandvård, kommer de att fortsätta växa och möta behoven hos en bred kundbas.

Vanliga frågor

Vilka tandvårdstjänster erbjuder Distriktstandvården?

Distriktstandvården Upplands Väsby erbjuder allmän tandvård av hög kvalitet. De utför allt från enklare undersökningar och tandrengöringar till mer avancerade behandlingar som rotfyllningar och tandimplantat. De har även specialister inom tandreglering och estetisk tandvård.distriktstandvarden-upplands-vasby

Hur kan jag boka tid hos Distriktstandvården?

Det är enkelt att boka tid hos Distriktstandvården. Du kan antingen ringa dem på telefonnummer 08-123 456 78 eller boka tid direkt på deras hemsida. De har även öppet för drop-in, men det kan vara bra att ringa och kolla först om det finns någon ledig tid.

Vilka är kostnaderna för tandvård hos Distriktstandvården?

Kostnaderna för tandvård hos Distriktstandvården varierar beroende på vilken behandling du behöver. De följer de allmänna prislistorna för tandvård som finns i Sverige. Om du har tandvårdsförsäkring så kan du få delar av kostnaderna täckta. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Distriktstandvården Göteborg.

Erbjuder Distriktstandvården akuttandvård?

Ja, Distriktstandvården erbjuder akuttandvård för dig som har ont i tänderna eller har fått en skada på tänderna. De försöker alltid att ta emot akutfall så snabbt som möjligt.

Hur fungerar tandvårdsförsäkringen hos Distriktstandvården?

Om du har en tandvårdsförsäkring så kan du få delar av kostnaderna täckta. Distriktstandvården samarbetar med flera olika försäkringsbolag, så det är bra att kolla upp vilka som gäller för dig.

Kan jag få tandvårdsbidrag vid besök hos Distriktstandvården?

Ja, du kan få tandvårdsbidrag vid besök hos Distriktstandvården om du uppfyller vissa krav. Du måste vara över 23 år och ha en årsinkomst som är lägre än ett visst belopp. Mer information om tandvårdsbidraget och hur du ansöker finns på Försäkringskassans hemsida.