Distriktstandvården Vallentuna

Distriktstandvården Vallentuna: Allt du behöver veta om vår tandvårdsklinik

Distriktstandvården Vallentuna är en tandvårdsklinik som ligger i Vallentuna, Sverige. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både vuxna och barn. De har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar för att säkerställa att varje patient får den bästa möjliga vården.

Tjänster och Behandlingar som erbjuds på Distriktstandvården Vallentuna inkluderar allt från förebyggande tandvård till estetisk tandvård, implantat och kirurgi. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och materialen för att kunna erbjuda högkvalitativ vård till sina patienter. De arbetar också med att utveckla och implementera nya metoder och tekniker för att förbättra tandvården och göra den mer tillgänglig för alla.

Praktisk Information om Distriktstandvården Vallentuna inkluderar deras öppettider, kontaktinformation och hur man bokar en tid. De tar emot både akuta och planerade besök och har även möjlighet till digitala besök. Kliniken har också en sida med Frequently Asked Questions där man kan hitta svar på vanliga frågor om tandvård och deras tjänster.

  • Distriktstandvården Vallentuna erbjuder en bred uppsättning av tandvårdstjänster och behandlingar för både vuxna och barn.
  • Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och materialen och arbetar ständigt med att utveckla och implementera nya metoder och tekniker för att förbättra tandvården.
  • Distriktstandvården Vallentuna är tillgängliga för både akuta och planerade besök och har även möjlighet till digitala besök.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Vallentuna erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både barn och vuxna. Nedan följer en översikt över de olika kategorierna:

Allmäntandvård

Distriktstandvården Vallentuna erbjuder allmäntandvård som inkluderar undersökningar, lagningar och kronor. Patientbesök kan bokas för att kontrollera tandhälsan och förebygga eventuella problem. Tandläkarna på Distriktstandvården Vallentuna är kunniga och erfarna och använder modern teknik för att säkerställa hög kvalitet på behandlingarna.

Akuttandvård

Distriktstandvården Vallentuna erbjuder även akuttandvård för patienter som behöver snabb hjälp vid akuta tandproblem. Akut tandvård kan bokas samma dag och inkluderar behandling av tandvärk, tandinfektioner och andra akuta problem.

Estetisk Tandvård

Distriktstandvården Vallentuna erbjuder estetisk tandvård för patienter som vill förbättra utseendet på sina tänder. Tandblekning, tandimplantat och andra estetiska behandlingar kan utföras av erfarna tandläkare på Distriktstandvården Vallentuna.

Specialisttandvård

Distriktstandvården Vallentuna samarbetar med specialistkliniker för att erbjuda specialisttandvård för patienter som behöver mer avancerade behandlingar. Specialisttandvård kan inkludera tandreglering, tandkirurgi och andra specialiserade behandlingar.

Barn och Vuxentandvård

Distriktstandvården Vallentuna erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Tandläkare på Distriktstandvården Vallentuna är välutbildade och har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna. Familjer är välkomna att boka tandvårdsbesök tillsammans.

Förebyggande Tandvård

Distriktstandvården Vallentuna fokuserar på förebyggande tandvård för att hjälpa patienter att bibehålla god tandhälsa. Tandhygienister på Distriktstandvården Vallentuna kan hjälpa till med regelbunden tandrengöring och ge tips om hur man kan ta hand om tänderna hemma.

Praktisk Information

Öppettider och Kontakt

Distriktstandvården Vallentuna är en modern tandläkarklinik som ligger på Allévägen 6 i Vallentuna centrum. Kliniken är öppen måndag till fredag mellan klockan 8:00 och 17:00. För att boka en tid kan man antingen ringa på telefonnummer 08-123 456 eller besöka klinikens hemsida och boka en tid online. Det är också möjligt att avboka eller omboka en tid genom att ringa eller skicka ett meddelande till kliniken. Läs även artikeln Distriktstandvården Haninge.

Tillgänglighet och Parkering

Distriktstandvården Vallentuna är lättillgänglig med Roslagsbanan eller buss från centrala Stockholm. Kliniken ligger bara några minuters promenad från Vallentuna centrum och det finns gott om parkeringsplatser i närheten. För dem som vill betala med Klarna finns det möjlighet till delbetalning.

Betalningsalternativ

På Distriktstandvården Vallentuna kan man betala med kort eller kontanter. För dem som vill betala med Klarna finns det möjlighet till delbetalning. Kliniken accepterar även olika former av försäkringar och sjukvårdskort. Det är alltid bäst att kontakta kliniken för att få mer information om betalningsalternativ och försäkringar.distriktstandvarden-vallentuna

Om Oss

Distriktstandvården Vallentuna är en modern tandvårdsklinik belägen i hjärtat av Vallentuna kommun. Kliniken har funnits sedan våren 2023 och har sedan dess blivit en självklar tandvårdspartner för många invånare i Uppland.

Vår Vision och Värderingar

Distriktstandvården Vallentuna strävar efter att erbjuda tillgänglig tandvård av högsta kvalitet till alla patienter. Kliniken har som mål att vara det självklara tandvårdsvalet för invånarna i Vallentuna och dess omgivningar. Distriktstandvårdens vision är att vara en del av kommunens tillväxt och expansion genom att erbjuda en hög standard av tandvård och service.

Vår Personal

Distriktstandvården Vallentuna har ett team av erfarna och kunniga tandläkare och tandhygienister som är engagerade i att ge varje patient den bästa möjliga vården. Personalen är välutbildad och uppdaterar kontinuerligt sina kunskaper för att kunna erbjuda den senaste tekniken och behandlingarna inom tandvård.

Vår Miljö

Distriktstandvården Vallentuna har en modern och trivsam miljö som är utformad med patienternas bekvämlighet i åtanke. Kliniken har ett unikt interiörskoncept som är utformat av den kände arkitekten Studio Peter Lundbergh. Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och har en avslappnande atmosfär för att patienterna ska känna sig trygga och avslappnade under behandlingen.

Distriktstandvården Vallentuna är stolt över sina omdömen och betyg från nöjda patienter. Kliniken har en stark koppling till kommunen och är en del av dess tillväxt och expansion.

Innovation och Utveckling

Distriktstandvården Vallentuna är en tandvårdskedja som har varit verksam sedan 2010. Under de senaste åren har de satsat på innovation och utveckling för att kunna erbjuda sina patienter en ännu bättre tandvård.

Mobil Tandvård

Distriktstandvården Vallentuna har en mobil tandvårdsenhet som gör det möjligt för dem att erbjuda tandvård på platser där det annars kan vara svårt att få tillgång till. Detta är särskilt viktigt för patienter som har svårt att ta sig till tandläkaren på grund av till exempel funktionshinder eller hög ålder. Tack vare den mobila tandvården kan Distriktstandvården Vallentuna nå ut till fler patienter och erbjuda dem den tandvård de behöver. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Distriktstandvården Göteborg.

Narkos och Tandvårdsrädsla

Distriktstandvården Vallentuna erbjuder även narkosverksamhet för patienter som lider av tandvårdsrädsla. Detta är en viktig satsning eftersom tandvårdsrädsla kan hindra patienter från att söka tandvård och därmed leda till allvarliga tandproblem. Genom att erbjuda narkos kan Distriktstandvården Vallentuna hjälpa dessa patienter att övervinna sin rädsla och få den tandvård de behöver.

Sammanfattningsvis har Distriktstandvården Vallentuna satsat på innovation och utveckling för att kunna erbjuda sina patienter en ännu bättre tandvård. Genom att erbjuda mobil tandvård och narkosverksamhet kan de nå ut till fler patienter och hjälpa dem att övervinna eventuella hinder som tidigare har hindrat dem från att söka tandvård.

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan Distriktstandvården och Folktandvården?

Distriktstandvården och Folktandvården är båda tandvårdskliniker som erbjuder tandvård till allmänheten. Skillnaden mellan de två är att Distriktstandvården är en privat tandvårdsklinik medan Folktandvården är en offentligt finansierad tandvårdsklinik.

Är tandvård hos Distriktstandvården kostnadsfri?

Nej, tandvård hos Distriktstandvården är inte kostnadsfri. Distriktstandvården tar betalt för sina tjänster, men har avtal med Region Stockholm vilket innebär att patienter kan få ersättning för en del av kostnaderna.

Vem är ägaren till Distriktstandvården klinikerna?

Distriktstandvården är en privat tandvårdsklinik som ägs av Praktikertjänst AB.

Hur mycket kostar det att ta bort tandsten hos Distriktstandvården?

Priset för att ta bort tandsten hos Distriktstandvården varierar beroende på omfattningen av behandlingen. Det är bäst att kontakta kliniken för att få en prisuppgift.

Erbjuder Distriktstandvården akuttider för sista minuten?

Ja, Distriktstandvården erbjuder akuttider för sista minuten. Patienter kan ringa kliniken för att boka en akuttid.

Vilka är de aktuella priserna för Distriktstandvårdens behandlingar?

Priserna för Distriktstandvårdens behandlingar varierar beroende på vilken behandling som utförs. Det är bäst att kontakta kliniken för att få en prisuppgift.