Distriktstandvården Sundbyberg

Distriktstandvården Sundbyberg: En guide till tandvård i Sundbyberg

Distriktstandvården Sundbyberg är en tandvårdsklinik som ligger i Sundbyberg, Stockholm. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar för alla åldrar, från förebyggande tandvård till avancerade tandimplantat och estetiska behandlingar.

Kliniken har enkel bokning och administration, där patienter enkelt kan boka en tid online eller genom att ringa kliniken. De har också en effektiv och säker administration av patientjournaler och behandlingsplaner.

Distriktstandvården Sundbyberg strävar efter att ge högkvalitativ tandvård till alla sina patienter. Kliniken har en professionell och erfaren personal som är välutbildad och uppdaterad med den senaste tekniken och metoderna inom tandvård.

  • Distriktstandvården Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för alla åldrar.
  • Kliniken har enkel bokning och administration, vilket gör det enkelt för patienter att boka en tid och hantera sin tandvård.
  • Distriktstandvården Sundbyberg har en professionell och erfaren personal som strävar efter att ge högkvalitativ tandvård till alla sina patienter.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster för både barn och vuxna. Kliniken har erfarna tandläkare och tandhygienister som strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård till alla sina patienter.

Allmäntandvård

Kliniken erbjuder allmäntandvård som inkluderar regelbundna undersökningar, tandrengöringar och lagningar. Distriktstandvården Sundbyberg rekommenderar att patienter genomgår en undersökning minst en gång om året för att upptäcka eventuella problem i tid.

Specialisttjänster

Distriktstandvården Sundbyberg har erfarna tandläkare som är specialiserade på olika områden, såsom implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Kliniken utför även rotfyllningar och tandutdragningar vid behov.

Akuttandvård

Kliniken erbjuder akuttandvård för patienter som upplever tandvärk eller andra akuta problem. Distriktstandvården Sundbyberg har även narkosverksamhet för patienter som lider av tandläkarskräck.

Estetisk tandvård

Distriktstandvården Sundbyberg erbjuder olika estetiska tandvårdstjänster för att förbättra utseendet på patienternas tänder. Kliniken utför bland annat tandblekning, tandreglering och tandimplantat.

Sammanfattningsvis erbjuder Distriktstandvården Sundbyberg ett brett utbud av tandvårdstjänster för både barn och vuxna. Kliniken har erfarna tandläkare och tandhygienister som strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård till alla sina patienter.

Bokning och Administration

Distriktstandvården Sundbyberg erbjuder en enkel och smidig bokningstjänst för sina patienter. Nedan kan du läsa mer om hur du bokar din tandläkartid online, betalningsalternativ samt försäkrings- och garantiinformation.

Boka Tid Online

Boka din tandläkartid online genom att besöka Distriktstandvården Sundbybergs hemsida och klicka på ”Boka tid”. Där kan du enkelt välja vilken typ av behandling du önskar och vilken tandläkare du vill träffa. Du kan också se vilka tider som är tillgängliga och välja den som passar dig bäst. När du har bokat din tid kommer du att få en bekräftelse via e-post. Läs artikeln om ämnet Distriktstandvården Uppsala här.

Betalningsalternativ

Distriktstandvården Sundbyberg erbjuder flera betalningsalternativ för att göra det enkelt för dig som patient. Du kan betala med kort, Swish eller faktura. Om du väljer att betala med faktura kan du även välja att betala med Klarna för att förenkla betalningsprocessen.

Försäkrings- och Garantiinformation

Distriktstandvården Sundbyberg samarbetar med Försäkringskassan och tar emot patienter med tandvårdsstöd. Vi erbjuder också garantier på våra behandlingar. Om du upplever problem eller behöver boka om eller avboka din tid kan du enkelt göra det via Mina Sidor på vår hemsida.distriktstandvarden-sundbyberg

Vi på Distriktstandvården Sundbyberg strävar alltid efter att göra tandläkarbesöket så enkelt och smidigt som möjligt för våra patienter.

Kontakt och Besök

Distriktstandvården Sundbyberg är en modern tandvårdsklinik som ligger på Tuletorget i Sundbyberg. Kliniken är lättillgänglig med både buss och tunnelbana och har generösa öppettider för att passa alla patienters behov.

Mottagningsinformation

På Distriktstandvården Sundbyberg är det enkelt att boka tid för tandvårdsbehandlingar. För att göra en bokning kan man ringa på telefonnummer 08-22 22 22 eller besöka kliniken personligen på Tuletorget. Kliniken har också en smidig online-bokningstjänst som gör det möjligt att boka tid dygnet runt. Här finns en artikel på samma tema: Distriktstandvården Kungsholmen.

Mottagningen har generösa öppettider och är öppen både kvällar och helger för att passa alla patienters behov. För att se aktuella öppettider kan man besöka klinikens hemsida.

Kundservice och Omdömen

Distriktstandvården Sundbyberg sätter alltid patienten i fokus och strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård med ett personligt bemötande. Kliniken har en kundservice som är tillgänglig för att svara på alla frågor och funderingar som patienterna kan ha.

På klinikens hemsida kan man också läsa omdömen från tidigare patienter. Kliniken är stolt över att ha höga betyg och positiva omdömen från sina patienter.

Om Oss

Verksamheten och Vår Filosofi

Distriktstandvården Sundbyberg är en tandläkarmottagning som grundades år 1991 av Erik Markus Alexandersson. Mottagningen är en del av Distriktstandvården Sverige AB, ett aktiebolag med organisationsnummer 556437-5946, där moderbolaget är Distriktstandvården Norden AB.

Verksamheten på Distriktstandvården Sundbyberg är inriktad på tandvård av hög kvalitet till överkomliga priser för alla patienter. Mottagningen är känd för att ha en personlig och professionell atmosfär, där patienterna alltid står i fokus.

Vår filosofi är att erbjuda en holistisk tandvård som tar hänsyn till patientens individuella behov och önskemål. Vi strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö där patienten kan känna sig avslappnad och väl omhändertagen.

Ledning och Organisation

Distriktstandvården Sundbyberg leds av en erfaren VD som är ansvarig för den dagliga driften av mottagningen. Ledningen arbetar tillsammans med tandläkarna och övriga personalen för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på tandvården.

Bolaget är registrerat för F-skatt och momsregistrerat enligt svensk näringsgrensindelning för tandläkarverksamhet. Vi är stolta över att vara en del av Distriktstandvården Sverige AB och arbeta enligt deras höga standarder för tandvård.

Sammanfattningsvis är Distriktstandvården Sundbyberg en professionell och pålitlig tandläkarmottagning som strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till överkomliga priser. Med vår erfarna ledning och engagerade personal är vi säkra på att du som patient kommer att känna dig väl omhändertagen hos oss.

Vanliga frågor

Vilken är den bästa tandläkaren i Sundbyberg?

Det är svårt att säga vilken tandläkare som är den bästa i Sundbyberg eftersom det beror på individuella preferenser och behov. Men Distriktstandvården Sundbyberg är en populär klinik som har många nöjda patienter.

Var kan jag hitta en privat tandläkare i Sundbyberg?

Distriktstandvården Sundbyberg är en offentlig klinik men de tar även emot patienter som vill ha privat tandvård. De erbjuder ett brett utbud av behandlingar och har erfarna tandläkare.

Vad är prisskillnaderna hos Distriktstandvården jämfört med andra kliniker?

Priserna på Distriktstandvården Sundbyberg är konkurrenskraftiga och de strävar efter att erbjuda prisvärd tandvård av hög kvalitet. Priserna kan variera beroende på vilken behandling du behöver.

Finns det akuttandvård i Sundbyberg och hur snabbt kan man få hjälp?

Ja, Distriktstandvården Sundbyberg erbjuder akuttandvård och de försöker alltid att hjälpa patienter så snabbt som möjligt. Om du har akuta tandproblem, kontakta kliniken så fort som möjligt för att boka en tid.

Vad är huvudskillnaderna mellan distriktstandvården och folktandvården?

Distriktstandvården är en offentlig tandvårdsklinik medan Folktandvården är en statlig tandvårdsklinik. Båda klinikerna erbjuder tandvård av hög kvalitet men det kan finnas skillnader i pris och tillgänglighet.

Hur mycket kostar det att behandla tandsten hos Distriktstandvården?

Priset för att behandla tandsten hos Distriktstandvården Sundbyberg kan variera beroende på omfattningen av behandlingen. Kontakta kliniken för att få en uppskattning av kostnaden.