Distriktstandvården Uppsala

Distriktstandvården Uppsala: En översikt av tjänster och priser

Distriktstandvården Uppsala är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter. Kliniken har funnits i Uppsala i många år och har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda en rad olika behandlingar och tjänster för att möta patienternas behov.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården Uppsala har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som är engagerade i att ge patienterna den bästa möjliga vården. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och använder moderna metoder för att säkerställa att patienterna får den mest effektiva och skonsamma behandlingen. Distriktstandvården Uppsala erbjuder allt från regelbunden tandvård till specialbehandlingar och akuttandvård.

Patientinformation
Distriktstandvården Uppsala strävar efter att ge patienterna en bekväm och stressfri upplevelse. Kliniken är öppen för nya patienter och erbjuder en rad olika betalningsalternativ för att göra tandvård mer tillgänglig. Distriktstandvården Uppsala tar också tid att utbilda patienterna om deras tandhälsa och ger dem verktyg och resurser för att upprätthålla en god munhygien hemma.

  • Distriktstandvården Uppsala är en erfaren tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter.
  • Kliniken har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som använder modern teknik och metoder för att säkerställa effektiv och skonsam behandling.
  • Distriktstandvården Uppsala strävar efter att ge patienterna en bekväm och stressfri upplevelse genom att erbjuda olika betalningsalternativ och utbilda patienterna om deras tandhälsa.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor som har flera kliniker runt om i landet. En av dessa kliniker ligger i Uppsala centrum på Östra Ågatan och en annan på Hamnesplanaden 6.

Verksamhet och Kliniker

Distriktstandvården Uppsala erbjuder allmän tandvård för både barn och vuxna. På klinikerna arbetar erfarna tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på olika områden inom tandvården. Patienterna kan få hjälp med allt från vanliga undersökningar och tandrengöringar till mer avancerade behandlingar som rotfyllningar och tandimplantat.

Specialistkliniker och Behandlingar

Distriktstandvården Uppsala har även flera specialistkliniker där patienter kan få hjälp med mer avancerade behandlingar. En av dessa är en ortodontiklinik där patienter kan få hjälp med tandställningar och andra rättningsmetoder för tänderna. På klinikerna finns även estetiska tandläkare som kan hjälpa till med tandblekning och andra kosmetiska behandlingar.

Distriktstandvården Uppsala strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser. Klinikerna har modern utrustning och använder de senaste teknikerna inom tandvården för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården.

Patientinformation

Distriktstandvården Uppsala är en tandvårdsklinik som erbjuder omfattande tandvård för både barn och vuxna. Kliniken erbjuder en rad olika betalningsalternativ för att göra tandvård tillgänglig för alla.

Boka en Tid och Betalningsalternativ

Det är enkelt att boka en tid på Distriktstandvården Uppsala. Du kan boka en tid online eller genom att ringa kliniken. Kliniken erbjuder också möjligheten att betala med Klarna, vilket ger dig möjlighet att betala senare eller dela upp betalningen. Denna artikel är även relevant för ämnet Distriktstandvården Huddinge.

Tandvård för Barn och Vuxna

Distriktstandvården Uppsala erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Kliniken har erfarna tandläkare som är specialiserade på att behandla barn och som kan hjälpa till att göra tandvårdsbesöken till en positiv upplevelse för ditt barn. För vuxna erbjuder kliniken allt från rutinkontroller till mer avancerade behandlingar.distriktstandvarden-uppsala

Kliniken samarbetar med Försäkringskassan och erbjuder möjligheten att betala med delbetalning om det behövs. Ombokning av tider är också möjligt om det skulle uppstå några problem. Distriktstandvården Uppsala strävar efter att göra tandvård tillgänglig och bekväm för alla sina patienter. Här finns en artikel på samma tema: Distriktstandvården Kungsholmen.

Akuttandvård och Specialbehandlingar

Akuttandvård

Distriktstandvården Uppsala erbjuder akuttandvård för patienter som upplever tandproblem som behöver omedelbar behandling. De har en dedikerad personal som är tillgänglig för akuta besök under arbetsdagar och helger. Distriktstandvården Uppsala har utrustning för att hantera alla typer av akuta tandproblem, från tandvärk och infektioner till tandtrauma och avbrutna tänder.

Estetisk Tandvård och Tandimplantat

Distriktstandvården Uppsala erbjuder även estetisk tandvård och tandimplantat för patienter som vill förbättra utseendet på sina tänder. De har en erfaren personal som kan hjälpa patienterna att uppnå det utseende de önskar. Distriktstandvården Uppsala använder den senaste tekniken och materialen för att säkerställa att patienterna får bästa möjliga resultat.

De erbjuder också tandimplantat för patienter som saknar en eller flera tänder. Tandimplantat är en permanent lösning för att ersätta saknade tänder och kan förbättra både utseendet och funktionen hos tänderna.

Distriktstandvården Uppsala har även narkosverksamhet för patienter som lider av tandvårdsrädsla eller behöver genomgå en omfattande tandbehandling. De erbjuder även rotfyllning, tandblekning och tandskenor för patienter som behöver dessa behandlingar.

Sammanfattningsvis, Distriktstandvården Uppsala erbjuder akuttandvård och specialbehandlingar som estetisk tandvård och tandimplantat. De har en erfaren personal och använder den senaste tekniken och materialen för att säkerställa att patienterna får bästa möjliga resultat. De har även narkosverksamhet för patienter som lider av tandvårdsrädsla och erbjuder rotfyllning, tandblekning och tandskenor.

Vanliga frågor

Vilka är priserna jämfört mellan Distriktstandvården och Folktandvården i Uppsala?

Priserna för tandvård kan variera beroende på vilken typ av behandling som behövs. Distriktstandvården och Folktandvården i Uppsala har liknande priser för tandvård, men det kan finnas små skillnader beroende på vilken typ av behandling som behövs. Det är alltid bäst att kontakta båda tandvårdsklinikerna för att få en uppskattning av kostnaderna.

Hur kan jag boka en tid hos Distriktstandvården i Hamnesplanaden?

Det enklaste sättet att boka en tid hos Distriktstandvården i Hamnesplanaden är att ringa kliniken direkt. Telefonnumret finns på deras hemsida. Du kan också boka en tid online genom att besöka deras hemsida och följa instruktionerna.

Vad är skillnaden mellan privat tandvård och Folktandvården i Uppsala?

Privat tandvård är en tjänst som erbjuds av privata tandläkarkliniker. Folktandvården i Uppsala är en offentlig tandvårdsklinik som drivs av landstinget. Skillnaden mellan de två är att privat tandvård vanligtvis är dyrare än Folktandvården, men kan också erbjuda en högre kvalitet på tandvården.

Hur fungerar akuttandvården i Uppsala under helger?

Akuttandvården i Uppsala under helger sköts av Folktandvården. Du kan ringa deras akutnummer för att få hjälp med akuta tandproblem under helger. Numret finns på deras hemsida.

Kan jag få akut tandvård hos Distriktstandvården genom 1177 i Uppsala?

Nej, Distriktstandvården i Uppsala tar inte emot patienter genom 1177. Om du har ett akut tandproblem bör du kontakta Folktandvården i Uppsala eller ringa deras akutnummer.

Är tandvård hos Distriktstandvården kostnadsfri för vissa åldersgrupper eller behöver alla betala?

Tandvård hos Distriktstandvården är inte kostnadsfri för någon åldersgrupp. Alla patienter behöver betala för tandvården som de får. Det kan finnas vissa undantag för personer med vissa sjukdomar eller funktionshinder som kan ge rätt till subventionerad tandvård. Kontakta Distriktstandvården direkt för mer information.