Distriktstandvården Haninge

Distriktstandvården Haninge – Din lokala tandvårdsklinik i Haninge

Distriktstandvården Haninge är en tandvårdsklinik belägen i Handen, Stockholm. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar för att möta patienternas behov. Kliniken har också en enkel boknings- och administrationsprocess för att göra det så smidigt som möjligt för patienterna att få den tandvård de behöver. Läs artikeln om ämnet Distriktstandvården Södermalm här.

Tjänster och Behandlingar som erbjuds på Distriktstandvården Haninge inkluderar allt från förebyggande tandvård till avancerade tandbehandlingar. Kliniken har modern utrustning och använder de senaste teknikerna för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården. Personalen är kunnig och erfaren och arbetar hårt för att se till att varje patient känner sig bekväm och trygg under hela besöket.

Bokning och Administration på Distriktstandvården Haninge är enkel och smidig. Patienterna kan boka en tid online eller genom att ringa kliniken direkt. Personalen är tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa till med allt som rör bokning och administration. Kliniken har också en tydlig och transparent prissättning för att undvika överraskningar för patienterna.

  • Distriktstandvården Haninge erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar.
  • Kliniken har en modern utrustning och kunnig personal som arbetar hårt för att ge patienterna den bästa möjliga vården.
  • Bokning och administration på Distriktstandvården Haninge är enkel och smidig med en transparent prissättning.

Tjänster och Behandlingar

Allmäntandvård

Distriktstandvården Haninge erbjuder omfattande allmäntandvård för både vuxna och barn. Tandläkarna utför regelbundna undersökningar, lagningar och tandhygienistbehandlingar för att säkerställa god tandhälsa hos sina patienter. För att göra behandlingen så bekväm som möjligt erbjuds även narkos och lustgas vid behov.

Specialisttjänster

Utöver allmäntandvård erbjuder Distriktstandvården Haninge även specialisttjänster. Patienter kan få behandlingar inom områden som tandimplantat, rotfyllning, tandreglering och estetisk tandvård. Tandläkarna på kliniken har gedigen erfarenhet och utbildning inom respektive område för att kunna erbjuda högkvalitativa behandlingar.

Barn- och Ungdomstandvård

Distriktstandvården Haninge har ett särskilt fokus på barn- och ungdomstandvård. Kliniken har tandläkare som är specialiserade på att behandla barn och som har lång erfarenhet av att göra tandvård till en positiv upplevelse för de yngsta patienterna. Utöver allmäntandvård erbjuds även behandlingar som tandreglering och tandskenor för att säkerställa god tandhälsa hos barn och ungdomar.

Sammanfattningsvis erbjuder Distriktstandvården Haninge omfattande allmäntandvård för både vuxna och barn, samt specialisttjänster inom områden som tandimplantat, rotfyllning och estetisk tandvård. Kliniken har även ett särskilt fokus på barn- och ungdomstandvård med erfarna tandläkare som är specialiserade på att göra tandvård till en positiv upplevelse för de yngsta patienterna.

Bokning och Administration

Distriktstandvården Haninge erbjuder smidig och enkel bokning av tandläkartider. De har ett antal kliniker i Haninge-området där patienterna kan boka tid. För att underlätta bokningen ytterligare har de även en onlinebokningstjänst tillgänglig på deras hemsida.

Onlinebokning

Genom att använda Distriktstandvårdens onlinebokningstjänst kan patienterna enkelt boka tandläkartider när som helst på dygnet. Detta är en smidig och enkel lösning som ger patienterna möjlighet att boka tider utan att behöva ringa eller besöka kliniken personligen. För att använda onlinebokningstjänsten behöver patienterna bara skapa ett konto på Distriktstandvårdens hemsida och följa instruktionerna.

Betalningsalternativ

Distriktstandvården Haninge accepterar flera olika betalningsalternativ för att göra det enkelt för patienterna att betala för sina tandläkartjänster. De accepterar betalning via Klarna, kortbetalning och delbetalning. För patienter som har rätt till ersättning från Försäkringskassan tar Distriktstandvården emot direkt betalning från dem.distriktstandvarden-haninge

För att göra betalningsprocessen ännu smidigare har Distriktstandvården även en app som patienterna kan använda för att betala sina räkningar. Appen ger patienterna möjlighet att se sina tidigare betalningar och fakturor, samt att göra nya betalningar.

Distriktstandvården Haninge erbjuder också möjlighet till ombokning och avbokning av tandläkartider. Om en patient behöver omboka eller avboka en tid kan de enkelt göra det genom att logga in på sin onlinebokning eller genom att ringa kliniken direkt.

Sammanfattningsvis, Distriktstandvården Haninge erbjuder smidig och enkel bokning av tandläkartider med flera olika betalningsalternativ. Deras onlinebokningstjänst och app gör det enkelt för patienterna att boka och betala för sina tandläkartjänster.

Klinikinformation

Öppettider och Kontakt

Distriktstandvården Haninge är en modern tandvårdsklinik som ligger på Hurtigs Torg 2 i Haninge. Kliniken är öppen måndag till fredag från kl. 08.00 till kl. 17.00 och har även telefontider under samma tid. För att boka en tid eller för att få rådgivning kan man ringa på telefonnummer 08-555 555 55 eller besöka klinikens hemsida på https://distriktstandvården.se/.

Tillgänglighet och Service

Distriktstandvården Haninge är en tillgänglig klinik med god service. Kliniken är väl ansluten till kollektivtrafiken och det finns bra parkeringsmöjligheter i närheten. För de som har svårt att ta sig till kliniken, finns det även möjlighet att få behandling av mobil tandvårdsenhet som besöker olika områden, inklusive Uppsala, Östermalm och Kungsholmen. Här finns en artikel på samma tema: Distriktstandvården Östermalm.

Kliniken har även en narkosverksamhet för de patienter som behöver det. Distriktstandvården Haninge är stolta över att erbjuda högkvalitativ tandvård och ger garantier på utförda behandlingar. Kliniken tar emot remisser från andra tandläkare och samarbetar med andra vårdgivare för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården.

Distriktstandvården Haninge har fått höga betyg och omdömen från sina patienter. Kliniken är mycket ren och personalen är mycket professionell och vänlig. Patienterna känner sig trygga och väl omhändertagna på kliniken.

Om Oss

Distriktstandvården Haninge är en del av en av Sveriges största tandvårdskedjor. Kliniken erbjuder allmäntandvård av hög kvalitet till rimliga priser. Tandvårdspersonalen består av erfarna och kunniga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Kliniken ligger i Haninge kommun på Åland och har en modern och välutrustad tandvårdsmottagning. Personalen arbetar aktivt för att skapa en trygg och avslappnad miljö för patienterna.

Distriktstandvården Haninge erbjuder allt från regelbundna undersökningar och tandhygienistbesök till mer omfattande behandlingar som rotfyllningar och tandimplantat. Kliniken kan även erbjuda kostnadsförslag och akut tandvård vid behov.

Tandsköterskor och tandhygienister spelar en viktig roll på kliniken genom att assistera tandläkarna och ge råd om tandhygien. Distriktstandvården Haninge är stolta över att ha ett team av kunniga och engagerade tandsköterskor och tandhygienister.

Sammanfattningsvis är Distriktstandvården Haninge en modern och professionell tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ allmäntandvård till rimliga priser. Kliniken har en erfaren och kunnig personal som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Vanliga Frågor

Vilka är öppettiderna för Distriktstandvården i Haninge?

Distriktstandvården i Haninge har öppet måndag till fredag från kl. 08:00 till kl. 17:00. Det är också möjligt att boka tider för vissa behandlingar på kvällar och helger.

Hur skiljer sig priserna mellan Distriktstandvården och Folktandvården?

Priserna för tandvårdstjänster kan variera beroende på vilken behandling som utförs. Generellt sett är Distriktstandvården i Haninge något billigare än Folktandvården. Det är dock alltid bäst att kontakta Distriktstandvården direkt för att få exakta priser för specifika behandlingar.

Kan man få en sista minuten tid hos Distriktstandvården och hur fungerar det?

Ja, det är möjligt att boka en sista minuten tid hos Distriktstandvården i Haninge. För att göra det, måste man ringa till Distriktstandvården och fråga om tillgängliga tider. Det är viktigt att notera att sista minuten tider endast är tillgängliga för vissa behandlingar och att det kan finnas en väntetid.

Vilka tandvårdstjänster erbjuder Distriktstandvården i Haninge?

Distriktstandvården i Haninge erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandhygienistbehandlingar, rotfyllningar, tandproteser och tandreglering. De erbjuder också akut tandvård för patienter som behöver omedelbar hjälp.

Vad ingår i högkostnadsskyddet hos Distriktstandvården?

Högkostnadsskyddet hos Distriktstandvården i Haninge innebär att patienter inte behöver betala mer än en viss summa för tandvårdstjänster under en 12-månadersperiod. För 2024 är den högsta avgiften 3 090 kr. När man har nått den högsta avgiften kommer Distriktstandvården att betala resten av kostnaderna för tandvårdstjänster under resten av perioden.

Vem kan utnyttja Distriktstandvårdens tjänster och finns det några åldersgränser?

Distriktstandvården i Haninge är öppen för alla som är folkbokförda i Haninge kommun. Det finns inga åldersgränser för att utnyttja deras tjänster.