Folktandvården Söderköping

Folktandvården Söderköping – Tandvård för hela familjen

Folktandvården Söderköping är en tandvårdsklinik i Söderköping som erbjuder högkvalitativa tandvårdstjänster till sina patienter. Kliniken har varit verksam i flera år och har ett välrenommerat rykte för sin kompetens och tillmötesgående personal.

Folktandvården Söderköping är en del av Folktandvården Östergötland, som är den största tandvårdskedjan i regionen. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandhygienistbehandlingar, tandreglering, tandimplantat och estetisk tandvård. Personalen på Folktandvården Söderköping är högt kvalificerad och har omfattande erfarenhet inom tandvård.

Folktandvården Söderköping erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för att möta behoven hos alla patienter. Kliniken använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga tandvården. Folktandvården Söderköping arbetar också för att göra tandvård tillgänglig för alla genom att erbjuda prisvärda behandlingar och betalningsalternativ.

  • Folktandvården Söderköping är en högkvalitativ tandvårdsklinik i Söderköping.
  • Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar, inklusive allmän tandvård, tandhygienistbehandlingar, tandreglering, tandimplantat och estetisk tandvård.
  • Folktandvården Söderköping använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga tandvården.

Om Folktandvården Söderköping

Folktandvården Söderköping är en tandvårdsklinik som ligger på Prästgatan 3 i Söderköping. Kliniken erbjuder högkvalitativ tandvård till både barn och vuxna.

Klinikens Profil

Folktandvården Söderköping är en del av Folktandvården Östergötland, som är en av landets största tandvårdsorganisationer. Kliniken har ett team av erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Kliniken har moderna och välutrustade behandlingsrum, vilket gör att de kan erbjuda en rad olika tandvårdsbehandlingar, inklusive tandimplantat, tandblekning och tandreglering. De erbjuder också akuttandvård för patienter som behöver snabb hjälp med tandproblem.

Hälsofrämjande och Förebyggande Tandvård

Folktandvården Söderköping fokuserar på hälsofrämjande och förebyggande tandvård för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa. De erbjuder regelbundna tandundersökningar och rengöringar för att upptäcka och förebygga tandproblem. De ger också råd om kost och tandhygien för att hjälpa patienterna att ta hand om sina tänder på bästa sätt. Liknande artikel Folktandvården Ljusdal.

Kliniken arbetar också med barn och ungdomar för att lära dem vikten av god tandhygien och hur man tar hand om sina tänder på rätt sätt. De erbjuder också fluorterapi och fissurförsegling för att skydda barns tänder mot karies.

Sammanfattningsvis är Folktandvården Söderköping en pålitlig tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård och fokuserar på hälsofrämjande och förebyggande tandvård.

Tjänster och Behandlingar

Allmäntandvård

Folktandvården Söderköping erbjuder en rad olika allmäntandvårdstjänster för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa. Detta inkluderar allt från regelbundna undersökningar och tandrengöringar till behandlingar för karies och tandköttsproblem. Tandläkarna på kliniken arbetar med modern utrustning och använder sig av de senaste teknikerna för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården. Läs mer om Folktandvården Ronneby här.

Förutom allmänna tandvårdstjänster erbjuder Folktandvården Söderköping även förebyggande tandvård. Detta inkluderar till exempel rådgivning om kost och munhygien samt fluorsköljningar och tandstensborttagning. Kliniken har också en särskild avdelning för barn- och ungdomstandvård, där tandläkarna har erfarenhet av att behandla barn och ungdomar i olika åldrar.

Specialisttandvård

Folktandvården Söderköping har också ett team av specialister som kan hjälpa patienter med mer komplicerade tandvårdsbehov. Dessa specialister har utbildning och erfarenhet inom olika områden av tandvården och kan till exempel hjälpa till med tandreglering, tandimplantat och rotbehandlingar.

Kliniken har också en avdelning för protetik, där specialister kan hjälpa patienter med proteser, kronor och broar. För patienter som lider av tandvårdsrädsla erbjuder kliniken även sedering, vilket kan hjälpa till att minska oro och ångest under behandlingen.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Söderköping en omfattande lista av tandvårdstjänster för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa. Allmäntandvårdstjänster inkluderar regelbundna undersökningar och tandrengöringar, medan specialisttandvårdstjänster inkluderar tandreglering, tandimplantat och rotbehandlingar. Kliniken har också en avdelning för protetik och erbjuder sedering för patienter som lider av tandvårdsrädsla.folktandvarden-soderkoping

Patientinformation

Boka Tid och Telefontider

Folktandvården Söderköping erbjuder möjligheten att boka tid för tandvård på flera olika sätt. Det går att boka tid genom att ringa till kliniken under telefontiderna eller genom att använda deras online-bokningstjänst. Telefontiderna är måndag till torsdag mellan kl. 08:00-16:00 och fredagar mellan kl. 08:00-14:00.

För att boka tid online behöver man logga in på Mina vårdkontakter. Där kan man välja en tid som passar och även avboka eller ändra en befintlig tid. Det går även att skicka en förfrågan om tid via e-post. Folktandvården Söderköping strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar.

Öppettider och Jourtjänster

Folktandvården Söderköping har öppet måndag till torsdag mellan kl. 07:30-16:00 och fredagar mellan kl. 07:30-14:00. Under vardagar finns även en jourklinik öppen mellan kl. 16:00-17:00 för akuta besvär som inte kan vänta till nästa dag. På helger och helgdagar hänvisas patienter till Tandvårdsjouren i Linköping.

Det är viktigt att komma ihåg att jourkliniken endast tar emot akuta besvär som inte kan vänta till nästa dag. Vid mindre akuta besvär som inte kräver omedelbar tandvård, rekommenderas patienter att boka tid under telefontiderna eller online.

Kundomdömen och Kontakt

Recensioner

Folktandvården Söderköping är en populär tandvårdsklinik som har fått positiva kundomdömen. Enligt flera recensioner på deras hemsida är personalen trevlig och professionell. Många kunder har också berömt kliniken för deras höga kvalitet på tandvården och deras förmåga att skapa en avslappnad och trygg miljö för patienterna.

Kontaktuppgifter

Folktandvården Söderköping har flera kontaktuppgifter som gör det enkelt att nå dem. För att boka en tid kan man ringa dem på telefonnummer 0121-132 00 eller besöka deras hemsida för att boka en tid online. Kliniken finns på adressen Storgatan 23 i Söderköping.

Sammanfattningsvis är Folktandvården Söderköping en professionell och pålitlig tandvårdsklinik som har fått positiva kundomdömen. Genom att erbjuda högkvalitativ tandvård och en avslappnad miljö för patienterna har de blivit en populär destination för tandvård i Söderköping.

Vanliga frågor

Hur avbokar jag en tid hos Folktandvården?

Det enklaste sättet att avboka en tid hos Folktandvården är att ringa klinikens telefonnummer och meddela dem om din avsikt att avboka. Du kan också avboka din tid online genom att logga in på din personliga sida på Folktandvårdens webbplats.

Vad kostar en basundersökning hos Folktandvården?

Priset för en basundersökning varierar beroende på vilken region du befinner dig i. För att ta reda på det exakta priset för din region, besök Folktandvårdens webbplats eller ring din lokala klinik.

Är priserna lägre hos Folktandvården jämfört med privata kliniker?

Folktandvården är en offentlig tandvårdsklinik som erbjuder tandvård till fasta priser. Priserna kan vara lägre än på privata kliniker, men det beror på de specifika behandlingarna och regionen du befinner dig i. Generellt sett kan du förvänta dig konkurrenskraftiga priser hos Folktandvården.

Hur byter man tandvårdsklinik till eller inom Folktandvården?

För att byta tandvårdsklinik inom Folktandvården, kontakta din nuvarande klinik och be om att byta till en annan klinik. Om du vill byta till Folktandvården från en annan tandvårdsklinik, kontakta Folktandvården och fråga om deras registreringsprocess.

Vad kostar det att ta bort tandsten hos Folktandvården?

Priset för att ta bort tandsten varierar beroende på vilken region du befinner dig i och hur mycket tandsten som behöver tas bort. För att ta reda på det exakta priset för din region, besök Folktandvårdens webbplats eller ring din lokala klinik.

Hur fungerar tandvårdsförsäkringen vid besök hos Folktandvården?

Tandvårdsförsäkringen täcker en del av kostnaderna för tandvård hos Folktandvården. För att använda din tandvårdsförsäkring vid besök hos Folktandvården, ta med din försäkringsinformation till kliniken och visa upp den vid registreringen. Du kan också kontakta ditt försäkringsbolag för mer information om hur du använder din försäkring hos Folktandvården.