Folktandvården Ronneby

Folktandvården Ronneby – Tandvård för hela familjen

Folktandvården Ronneby är en tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för patienter i Ronneby och dess omgivningar. Kliniken är känd för sin höga kvalitet på tandvård och för att ha erfarna och professionella tandläkare och tandhygienister som tar hand om patienterna på ett omsorgsfullt och effektivt sätt.

Tjänster och behandlingar som erbjuds av Folktandvården Ronneby inkluderar allt från enkla tandundersökningar och rengöringar till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och rotfyllningar. Kliniken har också specialiserat sig på barn- och ungdomstandvård och erbjuder en rad olika förebyggande åtgärder för att säkerställa att barnen har sunda tänder och tandkött.

Patienterna på Folktandvården Ronneby kan förvänta sig att få den bästa möjliga tandvården i en modern och bekväm miljö. Kliniken har också ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar hårt för att se till att varje patient får den individuella vård och uppmärksamhet som de förtjänar.

Tjänster och Behandlingar

Allmäntandvård

Folktandvården Ronneby erbjuder en rad allmäntandvårdstjänster för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa. Dessa tjänster inkluderar regelbundna tandundersökningar, tandrengöringar, fyllningar och protetiska behandlingar. Folktandvården Ronneby strävar efter att ge patienterna den bästa möjliga vården och arbetar tillsammans med dem för att utveckla en individuell behandlingsplan.

Förebyggande Vård

Förebyggande vård är en viktig del av tandhälsan och Folktandvården Ronneby erbjuder olika tjänster för att hjälpa patienterna att förebygga tandproblem. Dessa tjänster inkluderar regelbundna tandundersökningar, tandrengöringar och tandhygienistbesök. Folktandvården Ronneby ger också råd om kost och munhygien för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa.

Specialistbehandlingar

Folktandvården Ronneby erbjuder också specialistbehandlingar för patienter med specifika tandproblem. Dessa behandlingar inkluderar implantatbehandling, lustgasbehandling, snarkskena, tandblekning och tandskydd. Folktandvården Ronneby har erfarna specialister som arbetar tillsammans med patienterna för att utveckla en individuell behandlingsplan och ge den bästa möjliga vården.

I sammanfattning, Folktandvården Ronneby erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa. De strävar efter att ge patienterna den bästa möjliga vården och arbetar tillsammans med dem för att utveckla en individuell behandlingsplan. Folktandvården Ronneby har också erfarna specialister som kan behandla patienter med specifika tandproblem. Läs artikeln om ämnet Folktandvården Laholm här.

Patientinformation

Bokning och Rådgivning

Folktandvården Ronneby erbjuder enkel och smidig bokning av tandläkartider genom deras onlinebokningssystem. För patienter som önskar rådgivning eller har frågor angående sin tandhälsa finns det kunnig personal som kan ge råd och svara på frågor över telefon eller vid besök på kliniken.

Priser och Försäkringar

Folktandvården Ronneby erbjuder prisvärda tandvårdstjänster och har avtal med flera försäkringsbolag. För patienter som har ett frisktandvårdsavtal med Folktandvården Ronneby så faktureras tandvårdstjänsterna direkt till försäkringsbolaget.

Tillgänglighet och Faciliteter

Folktandvården Ronneby är handikappanpassad och har parkeringsplatser för besökare. Besökare som parkerar på platsen behöver använda p-skiva. Kliniken har moderna faciliteter och utrustning för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården.folktandvarden-ronneby

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Ronneby enkel bokning av tandläkartider, kunnig personal för rådgivning och svar på frågor, prisvärda tandvårdstjänster med avtal med flera försäkringsbolag, handikappanpassad miljö och moderna faciliteter.

Personal och Kvalitet

Vårt Team

Folktandvården Ronneby har ett erfaret och kunnigt team som består av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Alla medarbetare är välutbildade och har en hög kompetensnivå inom sina områden. Personalen har ett personligt bemötande gentemot patienterna och strävar alltid efter att ge bra service.

För att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården, har Folktandvården Ronneby också specialisttandläkare inom olika områden. Dessa specialister har en hög kompetensnivå inom sina specialområden och erbjuder en högkvalitativ vård till patienterna.

Patientomdömen och Kvalitetsmål

Folktandvården Ronneby strävar alltid efter att ge en hög kvalité på vården och har därför satt upp tydliga kvalitetsmål. För att säkerställa att målen uppnås, följer Folktandvården Ronneby upp patientomdömen och genomsnittsbetyg för att se hur de presterar.

  1. Folktandvården Ronneby ser patienternas delaktighet som en viktig faktor för att uppnå hög kvalitet på vården. Personalen arbetar därför aktivt för att informera patienterna om deras behandling och involvera dem i beslutsfattandet.
  2. Folktandvården Ronneby lägger stor vikt vid renlighet och förtroende. Klinikerna är välstädade och personalen arbetar aktivt för att skapa en trygg och säker miljö för patienterna. Personalen är välutbildade och har en hög kompetensnivå, vilket ger patienterna förtroende för vården som erbjuds.

Kontakt och Hitta Hit

Folktandvården Ronneby ligger på Hälsovägen 2, på Ronneby Hälsocenter. För att kontakta mottagningen kan man ringa på telefonnummer 0457-555 00.

För att hitta till mottagningen kan man använda sig av Hitta.se eller nummerupplysning. Adressen är Hälsovägen 2 och mottagningen ligger alltså på Ronneby Hälsocenter. Det finns flera parkeringsplatser i närheten av mottagningen.

För de som behöver vårdcentral eller apotek finns dessa också på Ronneby Hälsocenter. För mer information om dessa kan man besöka deras hemsida eller kontakta dem direkt.

För mer information om företagsinfo eller personer på mottagningen kan man besöka deras hemsida eller kontakta dem direkt.

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan privat tandläkare och Folktandvården?

Skillnaden mellan privat tandvård och Folktandvården är att Folktandvården är en offentlig tandvård som drivs av Region Blekinge och har ett uppdrag att erbjuda tandvård till alla invånare i regionen. Privata tandläkare är fristående företag som erbjuder tandvård till en avgift.

Hur mycket kostar det att ta bort tandsten hos Folktandvården?

Priset för att ta bort tandsten hos Folktandvården varierar beroende på omfattningen av behandlingen och vilken tandvårdsklinik man besöker. En vanlig undersökning hos Folktandvården kostar dock 300 kronor.

Vilka akuttandvårdstjänster erbjuder Folktandvården i Blekinge?

Folktandvården i Blekinge erbjuder akuttandvård för patienter som har akuta tandproblem, såsom tandvärk eller skador på tänderna. Akuttandvård erbjuds på alla Folktandvårdens kliniker under ordinarie öppettider.

Hur mycket kostar en vanlig undersökning hos Folktandvården?

En vanlig undersökning hos Folktandvården kostar 300 kronor. Priset kan variera beroende på vilken tandvårdsklinik man besöker.

Är tandvård gratis för vissa åldersgrupper i Blekinge hos Folktandvården?

Ja, tandvård är gratis för barn och ungdomar upp till 23 år hos Folktandvården i Blekinge. Vuxna över 23 år betalar dock en avgift för tandvården.

Vilka tjänster erbjuder Folktandvården i Ronneby jämfört med Praktikertjänst?

Folktandvården i Ronneby erbjuder allmän tandvård, specialisttandvård och akuttandvård. Praktikertjänst är en privat tandvårdskedja som också erbjuder allmän tandvård och specialisttandvård. Skillnaden mellan de två är att Folktandvården är en offentlig tandvård som drivs av Region Blekinge medan Praktikertjänst är ett privat företag. Här finns en artikel på samma tema: Folktandvården Ludvika.