Distriktstandvården Nynäshamn

Distriktstandvården Nynäshamn: Din lokala tandvårdsklinik

Distriktstandvården Nynäshamn är en tandvårdsklinik som ligger i Nynäshamn och som erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för patienter. Kliniken har en professionell och erfaren personal som arbetar för att ge patienterna den bästa vården och behandlingen möjligt.

Tjänster och behandlingar som erbjuds på Distriktstandvården Nynäshamn inkluderar allmän tandvård, estetisk tandvård, tandblekning, tandimplantat, tandreglering, rotfyllning, tandhygienistbehandlingar och mycket mer. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och har moderna faciliteter för att ge patienterna den mest bekväma och effektiva tandvården.

Patientinformation och användbar information finns tillgänglig på klinikens hemsida, där patienter kan hitta information om öppettider, priser, betalningsalternativ och mycket mer. Distriktstandvården Nynäshamn strävar efter att ge patienterna en trygg och bekväm tandvårdsupplevelse och välkomnar nya och befintliga patienter att besöka kliniken för deras tandhälsa behov.

  • Distriktstandvården Nynäshamn är en professionell tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för patienter.
  • Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och har moderna faciliteter för att ge patienterna den mest bekväma och effektiva tandvården.
  • Patientinformation och användbar information finns tillgänglig på klinikens hemsida, där patienter kan hitta information om öppettider, priser, betalningsalternativ och mycket mer.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Nynäshamn erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både barn och vuxna. Kliniken har erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Allmäntandvård

Distriktstandvården Nynäshamn erbjuder allmäntandvård för både barn och vuxna. Detta inkluderar undersökningar, lagningar, rotfyllningar, tandimplantat och mycket mer. Kliniken arbetar också med Försäkringskassan för att erbjuda subventionerad tandvård för barn och unga. Läs även artikeln Distriktstandvården Södertälje.

Barn och Vuxentandvård

Kliniken erbjuder tandvård för hela familjen, med särskild fokus på barn. Distriktstandvården Nynäshamn har erfaren personal som är specialiserade på att arbeta med barn och som arbetar för att göra tandläkarbesöket så tryggt och bekvämt som möjligt.

Specialisttjänster

Distriktstandvården Nynäshamn samarbetar med specialistkliniker för att erbjuda specialisttjänster såsom kirurgi och narkosverksamhet. Kliniken har också erfaren personal som kan utföra tandimplantat och andra avancerade behandlingar.

Estetisk Tandvård

Kliniken erbjuder estetisk tandvård såsom tandblekning och andra kosmetiska behandlingar. Distriktstandvården Nynäshamn har erfaren personal som kan hjälpa patienterna att få det leende de alltid har drömt om.

Akut Tandvård

Distriktstandvården Nynäshamn erbjuder akut tandvård för patienter som behöver snabb hjälp. Kliniken har också erfaren personal som kan hjälpa patienter som lider av tandvårdsrädsla.

Mobil Tandvård

Distriktstandvården Nynäshamn har en mobil tandvårdsenhet som kan besöka patienter som har svårt att ta sig till kliniken. Mobilenheten har erfaren personal som kan utföra en rad olika behandlingar.

Hygien och Förebyggande Vård

Distriktstandvården Nynäshamn fokuserar på förebyggande vård och har erfaren personal som kan hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa. Kliniken erbjuder också tandhygienisttjänster för att hjälpa patienterna att hålla tänderna rena och friska.

Patientinformation

Distriktstandvården Nynäshamn är en modern tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till patienter i Stockholm, Uppsala, Östermalm, Kungsholmen, Åland och Göteborg.

Boka och Hantera Tider

Patienter kan enkelt boka en tid online på vår hemsida eller genom att ringa oss på 08-22 22 22 under våra telefontider. Vi erbjuder också möjligheten att omboka eller avboka tider online eller genom att kontakta oss via telefon.

Betalningsalternativ

Vi accepterar betalning via Klarna och erbjuder också delbetalningsalternativ för att göra tandvård mer tillgänglig för våra patienter. Priser för våra tjänster anges i kronor på vår hemsida och kan variera beroende på behandling.

Försäkring och Garantier

Vi samarbetar med Försäkringskassan och erbjuder också garantier för våra behandlingar. Mer information om våra försäkringsalternativ och garantier finns på vår hemsida.

Patientomdömen och Betyg

Vi är stolta över våra höga patientomdömen och betyg och strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Vi uppmuntrar våra patienter att lämna omdömen och betyg på vår hemsida eller på andra plattformar.

Kontaktuppgifter

För mer information om våra tjänster eller för att boka en tid, besök vår hemsida eller kontakta oss på 08-22 22 22 under våra telefontider. Patienter kan också logga in på sina Mina Sidor för att hantera sina tider och betalningar.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården Nynäshamn är en del av en av Sveriges största tandvårdskedjor. Med kliniker runt om i landet, från Stockholm och Uppsala till Östermalm och Kungsholmen, är Distriktstandvården dedikerade till att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter.

Vår Närvaro i Sverige

Distriktstandvården har kliniker över hela Sverige, inklusive Nynäshamn och Åland. Med över 60 kliniker är vi en av de största tandvårdskedjorna i landet.

Öppettider och Kontakt

Distriktstandvården Nynäshamn har generösa öppettider för att passa dina behov. Kliniken är öppen måndag till fredag från kl. 08:00 till 17:00. För att boka en tid eller få mer information om våra tjänster, ring oss på 08-22 22 22.

Vår Filosofi

Distriktstandvården tror på att erbjuda högkvalitativ tandvård till överkomliga priser. Vi har en stark förpliktelse att säkerställa att våra patienter får den bästa möjliga vården och behandlingen. Vi arbetar med SNI för att säkerställa att vi följer de högsta standarderna för tandvård.distriktstandvarden-nynashamn

Välkommen till Distriktstandvården Nynäshamn, där vi är dedikerade till att ge dig den bästa tandvården möjligt.

Användbar Information

Välja Tandläkare

Att välja en tandläkare kan vara en svår uppgift för många. Distriktstandvården Nynäshamn erbjuder en rad erfarna tandläkare som är specialiserade på olika områden. För att välja rätt tandläkare bör man ta hänsyn till sina egna behov och preferenser. Det är viktigt att välja en tandläkare som man känner sig bekväm med och som kan erbjuda den vård som man behöver.

Första Besöket

Första besöket hos Distriktstandvården Nynäshamn är en viktig upplevelse för patienten. Vid detta besök kommer tandläkaren att undersöka patientens tänder och tandkött för att bedöma deras hälsa och eventuella behov av behandling. Det är viktigt att patienten är öppen och ärlig med sin tandläkare om sin tandhälsa och eventuella tidigare behandlingar.

Välkommen till Distriktstandvården Nynäshamn! För att boka tid online kan man besöka deras hemsida eller ringa 08-22 22 22 för att få mer information. Distriktstandvården Nynäshamn välkomnar alla patienter och strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till alla.

Vanliga frågor

Hur bokar jag tid hos Distriktstandvården?

Det finns flera sätt att boka tid hos Distriktstandvården Nynäshamn. Du kan antingen ringa dem på deras telefonnummer eller använda deras online-bokningssystem. Det är enkelt och bekvämt att boka tid online, och du kan välja en tid som passar dig bäst. Liknande artikel Distriktstandvården Solna.

Vad är prislistan för Distriktstandvårdens tjänster?

Distriktstandvården Nynäshamn erbjuder prisvärda tjänster, och priserna varierar beroende på vilken behandling du behöver. De har en prislista på sin webbplats som ger en översikt över kostnaderna för olika behandlingar.

Erbjuder Distriktstandvården särskilda priser för studenter?

Ja, Distriktstandvården Nynäshamn erbjuder särskilda priser för studenter. De har studentrabatter på ett antal av sina tjänster, vilket gör det enklare för studenter att ta hand om sin tandhälsa.

Hur kan jag få ett kostnadsförslag från min tandläkare?

Om du vill ha en uppskattning av kostnaderna för en viss behandling, kan du kontakta Distriktstandvården Nynäshamn och be om ett kostnadsförslag. De kommer att ge dig en detaljerad lista över kostnaderna för behandlingen.

Är det möjligt att få gratis tandvård hos Distriktstandvården?

Distriktstandvården Nynäshamn erbjuder inte gratis tandvård, men de har ett avtal med Försäkringskassan som ger patienter med vissa sjukdomar rätt till subventionerad tandvård. Om du tror att du kan vara berättigad till subventionerad tandvård, kan du kontakta Distriktstandvården Nynäshamn för mer information.

Hur väljer jag den bästa tandläkaren i mitt område?

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när man väljer en tandläkare. Du kan börja med att fråga vänner och familj om rekommendationer, eller söka på nätet efter recensioner av tandläkare i ditt område. Du bör också ta hänsyn till faktorer som pris, tillgänglighet och kvalitet på tjänsterna när du väljer en tandläkare. Distriktstandvården Nynäshamn är en pålitlig tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativa tjänster till rimliga priser.