Distriktstandvården Norrtälje

Distriktstandvården Norrtälje: En översikt av tjänster och priser

Distriktstandvården Norrtälje är en tandvårdsklinik som ligger i Norrtälje. Kliniken erbjuder allmän tandvård och akut tandvård till sina patienter. Tandvårdsteamet består av erfarna tandläkare och tandhygienister som strävar efter att ge högkvalitativ tandvård till alla patienter.

Om Distriktstandvården Norrtälje
Distriktstandvården Norrtälje är en modern tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och har en avslappnad och bekväm miljö där patienter kan känna sig trygga. Kliniken tar emot patienter i alla åldrar och strävar efter att ge högkvalitativ tandvård till alla.

Akut Tandvård
Distriktstandvården Norrtälje erbjuder även akut tandvård för patienter som behöver omedelbar hjälp. Tandvårdsteamet är tillgängligt för akuta fall och strävar efter att ge patienter snabb och effektiv tandvård. Kliniken har även öppet på helger för akuta fall. Läs mer om Distriktstandvården Sundbyberg här.

  • Distriktstandvården Norrtälje erbjuder allmän tandvård och akut tandvård till patienter i alla åldrar.
  • Tandvårdsteamet består av erfarna tandläkare och tandhygienister som strävar efter att ge högkvalitativ tandvård.
  • Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och har en avslappnad och bekväm miljö där patienter kan känna sig trygga.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården Norrtälje är en modern tandvårdsklinik som erbjuder allmän, estetisk och specialisttandvård för både barn och vuxna. Kliniken är en del av Distriktstandvården, en av Sveriges största tandvårdskedjor som har kliniker i Stockholm, Uppsala och Åland.

Historik och Nätverk

Distriktstandvården grundades 2010 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande tandvårdskedjorna i Sverige. Kliniken i Norrtälje är en del av ett stort nätverk av kliniker som samarbetar för att erbjuda högkvalitativ tandvård till patienterna.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Norrtälje erbjuder ett brett utbud av behandlingar, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, barn- och vuxentandvård samt specialistkliniker. Kliniken har även en narkosverksamhet för patienter som lider av tandläkarskräck. Andra populära behandlingar inkluderar tandblekning och tandimplantat.distriktstandvarden-norrtalje

Tillgänglighet och Bokning

Det är enkelt att boka tid hos Distriktstandvården Norrtälje. Patienter kan boka tid online eller via telefon. Kliniken har generösa öppettider och är öppen både kvällar och helger för att passa patienternas behov. Distriktstandvården Norrtälje är också tillgänglig för patienter som behöver tandvård på en mobil tandvårdsenhet.

Patientinformation

Distriktstandvården Norrtälje accepterar försäkringskassan och erbjuder betalning via Klarna. Kliniken erbjuder också garantier på alla behandlingar för att ge patienterna extra förtroende. Patienter kan hitta mer information om tillgänglighet, betalning, och garantier på klinikens hemsida.

Akut Tandvård

Akuta Tjänster

Distriktstandvården Norrtälje erbjuder akut tandvård för patienter som har akuta tandproblem. De akuta tjänsterna inkluderar behandlingar som tandvärk, tandlossning, tandfrakturer och blödande tandkött.

Akut tandvård är tillgänglig för patienter som behöver omedelbar tandvård på grund av smärta eller skada. Distriktstandvården Norrtälje strävar efter att ge patienterna snabb och effektiv behandling för att lindra smärta och återställa tandhälsan.

Vad Gör Jag Vid En Tandvårdsakut?

Om du upplever akut tandvärk eller har en skadad tand, är det viktigt att du söker tandvård så snart som möjligt. Här är några steg du kan ta vid en tandvårdsakut:

  1. Kontakta Distriktstandvården Norrtälje. De har en särskild telefonlinje för akuta tandproblem och kan hjälpa dig att boka en tid för akut tandvård.
  2. Om du har förlorat en tand, försök att hitta tanden och ta med den till tandläkaren.
  3. Om du har tandvärk, kan du ta smärtstillande medicin tills du får tandvård.
  4. Om du har en skadad tand, undvik att tugga på den och undvik varm eller kall mat och dryck tills du får tandvård.

Distriktstandvården Norrtäljes kontaktuppgifter finns på deras hemsida och du kan också hitta dem på din lokala tandläkarmottagning.

Kvalitet och Patientomdömen

Distriktstandvården Norrtälje strävar efter högsta kvalitet i alla aspekter av sin verksamhet. Patienternas hälsa och välbefinnande är deras högsta prioritet. Nedan följer en översikt över några av de viktigaste faktorerna som påverkar kvaliteten på Distriktstandvården Norrtälje. Läs artikeln om ämnet Distriktstandvården Uppsala här.

Renlighet och Hygien

Distriktstandvården Norrtälje är stolta över att ha en modern och ren klinik. De följer strikta standarder för hygien och desinfektion, vilket är avgörande för att förhindra spridning av sjukdomar. Personalen på Distriktstandvården Norrtälje är utbildade och uppdaterade om de senaste riktlinjerna för hygien och infektionskontroll.

Säkerhet och Förtroende

Distriktstandvården Norrtälje är en trygg plats för patienter att få vård. Personalen är kunnig och erfaren, och de arbetar hårt för att skapa en säker och bekväm miljö för patienterna. Distriktstandvården Norrtälje har också ett starkt förtroende från patienterna, vilket är ett bevis på deras höga kvalitet på vård.

Patientrecensioner

Distriktstandvården Norrtälje har fått positiva omdömen och betyg från sina patienter. Många patienter har uttryckt sin tacksamhet för den höga kvaliteten på vård som de har fått. Personalen på Distriktstandvården Norrtälje har ett gott rykte för att vara vänliga, professionella och kunniga.

Distriktstandvården Norrtälje strävar alltid efter att förbättra sin verksamhet och höja kvaliteten på sin vård. De är stolta över att vara en modern och pålitlig klinik som ger högkvalitativ vård till alla sina patienter.

Vanliga frågor

Vilka tjänster erbjuder privata tandläkarmottagningar i Norrtälje?

Privata tandläkarmottagningar i Norrtälje erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat och tandreglering. De erbjuder också akut tandvård och tandhygienisttjänster.

Hur kan jag få akut tandvård i Norrtälje?

Om du behöver akut tandvård i Norrtälje kan du kontakta Distriktstandvården Norrtälje eller en annan privat tandläkarmottagning för att boka en akut tid. Du kan också ringa Folktandvården i Norrtälje för att få hjälp.

Vilka är öppettiderna för tandläkarmottagningar på Kyrkogatan och Götgatan i Norrtälje?

Öppettiderna för tandläkarmottagningar på Kyrkogatan och Götgatan i Norrtälje varierar beroende på mottagning. Kontakta mottagningarna direkt för att få information om deras öppettider.

Vad är de genomsnittliga priserna för tandvårdsbehandlingar hos Distriktstandvården?

De genomsnittliga priserna för tandvårdsbehandlingar hos Distriktstandvården varierar beroende på typ av behandling. Kontakta Distriktstandvården direkt för att få information om deras priser.

Hur skiljer sig Distriktstandvården från Folktandvården när det gäller kostnader och tjänster?

Distriktstandvården och Folktandvården erbjuder båda tandvårdstjänster, men de skiljer sig åt när det gäller kostnader och tjänster. Distriktstandvården är en privat tandläkarmottagning medan Folktandvården är en offentlig tandvårdsmottagning. Priserna för tandvårdstjänster kan variera mellan de två mottagningarna.

Vad är kontaktuppgifterna till Folktandvården i Norrtälje?

Folktandvården i Norrtälje har flera mottagningar. Kontakta dem direkt för att få deras kontaktuppgifter.