Distriktstandvården Södertälje

Distriktstandvården Södertälje: En översikt av tjänster och priser

Distriktstandvården Södertälje är en tandvårdsklinik som ligger i Södertälje. Kliniken har funnits sedan 1970-talet och har sedan dess varit en viktig del av tandvården i området. Distriktstandvården Södertälje erbjuder en rad olika tandvårdstjänster för patienter i alla åldrar.

Kliniken har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården. Distriktstandvården Södertälje är specialiserad på allmän tandvård, men erbjuder också akuttandvård och tandvård för personer med särskilda behov. Kliniken är öppen för nya patienter och tar emot både privatpatienter och patienter med tandvårdsstöd. Liknande artikel Distriktstandvården Solna.

  • Distriktstandvården Södertälje är en etablerad tandvårdsklinik som har funnits sedan 1970-talet.
  • Kliniken erbjuder allmän tandvård, akuttandvård och tandvård för personer med särskilda behov.
  • Distriktstandvården Södertälje har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården.

Om Distriktstandvården Södertälje

Distriktstandvården Södertälje är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård och behandlingar för hela familjen. Kliniken är belägen i centrala Södertälje och har en erfaren personal som består av tandläkare och tandhygienister.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Södertälje erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för att möta behoven hos alla patienter. Kliniken fokuserar på allmäntandvård och estetisk tandvård, men erbjuder även specialistkliniker såsom implantatklinik och rotfyllningsklinik.

Specialistkliniker

Distriktstandvården Södertälje har flera specialistkliniker som erbjuder avancerade behandlingar för patienter med specifika tandproblem. Kliniken har en implantatklinik som erbjuder tandimplantat för patienter som saknar tänder eller behöver ersätta befintliga tandproteser. Kliniken har också en rotfyllningsklinik som är specialiserad på att behandla tandproblem som kräver rotfyllning.

Team och Kompetens

Distriktstandvården Södertälje har en erfaren personal som består av tandläkare och tandhygienister. Kliniken har också ett team av specialisttandläkare som är specialiserade på olika områden inom tandvård. Personalen på Distriktstandvården Södertälje är välutbildade och har den kompetens som krävs för att erbjuda högkvalitativ tandvård och behandlingar till patienterna.

Distriktstandvården Södertälje är en pålitlig tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård och behandlingar. Kliniken har en erfaren personal och ett brett utbud av tjänster och behandlingar för att möta behoven hos alla patienter.

Patientinformation

Distriktstandvården Södertälje är en modern tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter. Kliniken har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som strävar efter att ge varje patient den bästa möjliga vården.

Bokning och Kontakt

För att boka en tid hos Distriktstandvården Södertälje kan du antingen ringa på telefonnummer 08-22 22 22 eller boka en tid online på deras hemsida. Telefontiderna är från kl. 8:00 till kl. 17:00 på vardagar.distriktstandvarden-sodertalje

Betalningsalternativ

Distriktstandvården Södertälje accepterar olika betalningsalternativ för att göra det enklare för patienterna att betala för sin tandvård. Förutom att betala med kontanter eller kort kan du också välja att betala med Klarna.

Försäkring och Garantier

Distriktstandvården Södertälje samarbetar med Försäkringskassan och erbjuder även garantier på vissa behandlingar. För mer information om vilka behandlingar som omfattas av garantin, vänligen kontakta kliniken.

Distriktstandvården Södertälje strävar efter att ge sina patienter den bästa möjliga vården och är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser.

Akuttandvård och Tillgänglighet

Akut Tandvård

Distriktstandvården Södertälje erbjuder akut tandvård för patienter som behöver omedelbar tandvård. Oavsett om det är en tandvärk eller en skada på tanden, kan patienterna få den hjälp de behöver på Distriktstandvården. Tandläkarna på Distriktstandvården har lång erfarenhet av akut tandvård och är välutrustade för att hantera akuta tandproblem.

Öppettider och Adress

Distriktstandvården Södertälje har öppet måndag till fredag från kl. 08:00 till kl. 17:00. Adressen är Lovisinsgatan 3, Södertälje. Patienter kan boka tid för akut tandvård genom att ringa på telefonnummer 08-550 870 50. Distriktstandvården har också en drop-in-mottagning för akuta tandproblem, men det är alltid bäst att boka tid i förväg för att undvika långa väntetider.

På Distriktstandvården Södertälje är tillgängligheten en prioritet. Tandläkarna och personalen arbetar hårt för att göra tandvården så tillgänglig som möjligt för alla patienter. Det är därför Distriktstandvården erbjuder akut tandvård och har generösa öppettider för att passa patienternas behov.

Patientomdömen och Kvalitetsarbete

Kundbetyg och Recensioner

Distriktstandvården Södertälje är stolta över att ha höga kundbetyg och positiva recensioner från sina patienter. Enligt de senaste omdömena på Google har Distriktstandvården Södertälje en genomsnittlig betygssiffra på 4,8 av 5. Många patienter har uttryckt sin tacksamhet över den professionella och vänliga personalen samt den höga kvaliteten på tandvården som de har fått.

Kvalitetskontroll och SNI

Distriktstandvården Södertälje arbetar ständigt med att förbättra sin kvalitet och säkerhet genom kvalitetskontroller och SNI. Genom att använda sig av SNI, som står för Systematiskt Närhetsinriktat Kvalitetsarbete, kan Distriktstandvården Södertälje identifiera och åtgärda eventuella brister i sin verksamhet.

Distriktstandvården Södertälje har också ett internt kvalitetsarbete där de regelbundet utvärderar och förbättrar sina rutiner och processer. De har också ett nära samarbete med andra tandvårdskliniker och myndigheter för att säkerställa att de följer de senaste riktlinjerna och standarderna inom tandvårdsbranschen.

Distriktstandvården Södertälje är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativ tandvård och att upprätthålla en hög standard för kundnöjdhet och säkerhet.

Vanliga frågor

Vad skiljer privata tandläkare från folktandvården i Södertälje?

Privata tandläkare är fristående tandläkare som driver egna kliniker och tar betalt för sina tjänster. Folktandvården är en offentlig tandvård som finansieras av landstinget och tar ut en avgift för sina behandlingar. Skillnaderna mellan de två kan vara pris, tillgänglighet och tillgång till olika behandlingar.

Hur kan jag hitta en bra tandläkare i Södertälje centrum?

Det finns flera sätt att hitta en bra tandläkare i Södertälje centrum. Ett sätt är att fråga vänner och familj om rekommendationer. En annan metod är att söka på nätet efter recensioner och betyg av tandläkare i området. Det är också möjligt att kontakta Distriktstandvården på Lovisinsgatan i Södertälje för att få hjälp med att hitta en lämplig tandläkare. Läs mer om Distriktstandvården Fridhemsplan här.

Finns det akuttandvård i Södertälje och hur snabbt kan jag få hjälp?

Ja, det finns akuttandvård tillgänglig i Södertälje. Distriktstandvården på Lovisinsgatan erbjuder akuttandvård för patienter som lider av akuta tandproblem. Tiden det tar att få hjälp beror på hur allvarligt problemet är och hur många andra patienter som också behöver hjälp.

Vilka tjänster erbjuder Distriktstandvården på Lovisinsgatan i Södertälje?

Distriktstandvården på Lovisinsgatan i Södertälje erbjuder en rad olika tandvårdstjänster, inklusive undersökningar, tandrengöring, tandblekning, tandimplantat, tandreglering och akuttandvård. De har också specialister inom olika områden av tandvård, såsom parodontologi och endodonti.

Är behandlingar hos Distriktstandvården täckta av högkostnadsskyddet?

Ja, behandlingar hos Distriktstandvården kan täckas av högkostnadsskyddet om de uppfyller vissa kriterier. Det är viktigt att kontrollera med din försäkringsgivare för att se vilka behandlingar som omfattas av ditt högkostnadsskydd.

Vilka är öppettiderna för tandläkare på Köpmangatan i Södertälje?

Det är inte möjligt att svara på den specifika frågan eftersom det inte finns någon information om vilken tandläkare på Köpmangatan du syftar på. Det är bäst att kontakta tandläkarmottagningen direkt för att få information om deras öppettider.