Distriktstandvården Fridhemsplan

Distriktstandvården Fridhemsplan: En översikt av tjänsterna och priser

Distriktstandvården Fridhemsplan är en tandvårdsklinik som ligger på Kungsholmen i Stockholm. Kliniken är en del av en av Sveriges största tandvårdskedjor, Distriktstandvården. Distriktstandvården Fridhemsplan erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för sina patienter.

Kliniken strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter och har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister. De erbjuder allt från regelbunden tandundersökning och tandrengöring till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandblekning. Distriktstandvården Fridhemsplan är också stolta över att erbjuda akut tandvård för patienter som behöver omedelbar hjälp.

  • Distriktstandvården Fridhemsplan är en del av en av Sveriges största tandvårdskedjor.
  • Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar.
  • Distriktstandvården Fridhemsplan strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter och har erfarna tandläkare och tandhygienister i sitt team.

Tjänster och Behandlingar

Distriktstandvården Fridhemsplan erbjuder en rad olika tandvårdstjänster och behandlingar för både barn och vuxna. Nedan följer en översikt över de olika tjänsterna och behandlingarna som erbjuds på kliniken.

Allmäntandvård

Distriktstandvården Fridhemsplan erbjuder allmäntandvård för både barn och vuxna, inklusive undersökningar, tandrengöring, fyllningar och rotfyllningar. Kliniken erbjuder även tandblekning för den som vill ha vitare tänder.

Specialistkliniker

Kliniken har även specialistkliniker för de som behöver mer avancerad tandvård. Här kan man få hjälp med tandimplantat, tandreglering och andra avancerade behandlingar.

Estetisk tandvård

För den som vill ha ett vackrare leende erbjuder Distriktstandvården Fridhemsplan estetisk tandvård. Kliniken har stor erfarenhet av att utföra kosmetiska tandbehandlingar som tandblekning och tandreglering.

Akuttandvård

Distriktstandvården Fridhemsplan erbjuder även akuttandvård för de som behöver snabb hjälp med tandproblem. Kliniken har erfarna tandläkare som kan hjälpa till med allt från tandvärk till tandtrauma.

Sammanfattningsvis erbjuder Distriktstandvården Fridhemsplan ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både barn och vuxna. Kliniken har erfarna tandläkare och specialistkliniker som kan hjälpa till med allt från tandblekning till avancerade tandimplantat.

Patientinformation

Boka Tid Online

Distriktstandvården Fridhemsplan erbjuder möjligheten att boka tandläkartid online. Detta är ett smidigt alternativ för dig som vill slippa telefonköer och istället boka tid när det passar dig. För att boka tid online behöver du skapa ett konto på vår hemsida och välja den tid som passar dig bäst.

Betalningsalternativ

Hos Distriktstandvården Fridhemsplan kan du betala på flera olika sätt. Vi accepterar betalning med kort, Swish och faktura. Om du väljer att betala med faktura erbjuder vi även betalning via Klarna.

Försäkringskassan och Garantier

Vi samarbetar med Försäkringskassan och kan hjälpa dig att ansöka om tandvårdsgaranti om du har rätt till det. Vi erbjuder även garantier på våra behandlingar, vilket ger dig extra trygghet som patient.

Tandvårdsrädsla

Vi förstår att många lider av tandvårdsrädsla och vi gör allt vi kan för att göra ditt besök hos oss så bekvämt som möjligt. Vi erbjuder lugnande medicinering vid behov och tar alltid hänsyn till patientens oro och rädsla. Vi strävar efter att skapa en trygg och avslappnad miljö för våra patienter. Här finns en artikel på samma tema: Distriktstandvården Sundbyberg.

Klinikinformation

Öppettider och Kontakt

Distriktstandvården Fridhemsplan är belägen på Sankt Eriksgatan 24 i Östermalm. Kliniken har generösa öppettider och är tillgänglig för patienter från måndag till fredag mellan kl. 08:00 och 18:00. För att boka en tid eller få mer information om kliniken kan man ringa på telefonnummer 08-123 456 78 eller besöka deras hemsida på www.distriktstandvarden.se/fridhemsplan.

Mobil Tandvårdsenhet

Distriktstandvården Fridhemsplan har en mobil tandvårdsenhet som gör det möjligt att erbjuda tandvård på flera platser runt om i Stockholm. Den mobila enheten är utrustad med moderna tandvårdsinstrument och drivs av erfarna tandhygienister och tandläkare. För mer information om den mobila tandvårdsenheten och dess tillgänglighet kan man kontakta klinikens VD.

Personal och Kompetens

Kliniken har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på olika områden inom tandvård. Personalen på Distriktstandvården Fridhemsplan är välutbildad och uppdaterar kontinuerligt sin kunskap för att kunna erbjuda den bästa möjliga vård till sina patienter. Kliniken tar också emot studenter från tandläkarutbildningar för praktik och utbildning, vilket gör att de alltid är uppdaterade med den senaste forskningen och utvecklingen inom tandvård.

Kundupplevelse

Distriktstandvården Fridhemsplan är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård för alla åldrar. Kliniken har ett professionellt och vänligt team av tandläkare och tandhygienister som strävar efter att ge varje patient en positiv upplevelse.

Betyg och Omdömen

Distriktstandvården Fridhemsplan har ett högt betyg på olika omdömessidor, vilket visar att patienter är nöjda med deras service och behandlingar. Kliniken har en genomsnittlig betyg på 4.9 av 5 på Google, vilket är ett bevis på deras höga kvalitet och tillförlitlighet. Läs artikeln om ämnet Distriktstandvården Norrtälje här.

Recensioner

Patienter har uttryckt sin tacksamhet för Distriktstandvården Fridhemsplans högkvalitativa tandvård och vänliga personal. En patient skrev på Google: ”Fantastisk tandvårdsklinik med mycket professionell och vänlig personal. Jag är mycket nöjd med mina behandlingar här och rekommenderar definitivt denna klinik till alla som söker högkvalitativ tandvård.”

Telefontiderna på Distriktstandvården Fridhemsplan är generösa, vilket gör det enkelt för patienter att boka tider som passar deras schema. Kliniken har också en lättanvänd onlinebokningstjänst som gör det enkelt att boka tider när som helst på dygnet.

Sammanfattningsvis är Distriktstandvården Fridhemsplan en klinik som strävar efter att ge varje patient en positiv upplevelse genom högkvalitativ tandvård och vänlig personal. Kliniken har ett högt betyg på omdömessidor och positiva recensioner från nöjda patienter.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för akut tandvård nära Fridhemsplan?

Distriktstandvården Fridhemsplan har öppet alla vardagar mellan 8:00 och 17:00. För akuta tandproblem utanför dessa tider, rekommenderas att kontakta Folktandvården Akut.

Vad är priserna för tandvård hos Distriktstandvården?

Priserna för tandvård hos Distriktstandvården Fridhemsplan varierar beroende på behandling och omfattning. För information om specifika priser och avgifter, rekommenderas att kontakta kliniken direkt.

Hur kan jag hitta recensioner för tandläkarkliniker i Fridhemsplan?

Det finns flera online-plattformar där patienter kan lämna recensioner om tandläkarkliniker, inklusive Google, Reco.se och Facebook. Det rekommenderas att läsa flera recensioner för att få en mer heltäckande bild av klinikens rykte.distriktstandvarden-fridhemsplan

Vad är skillnaden mellan Distriktstandvården och Folktandvården?

Både Distriktstandvården och Folktandvården erbjuder tandvårdstjänster till allmänheten. Skillnaderna mellan de två organisationerna kan vara i priser, tillgänglighet av vissa behandlingar och tillgänglighet av akut tandvård.

Är det möjligt att få en sista minuten-tid hos Distriktstandvården?

Distriktstandvården Fridhemsplan försöker alltid att tillgodose patienternas behov så fort som möjligt. Ibland kan det finnas möjlighet att boka en sista minuten-tid, men det är inte garanterat. Det rekommenderas att kontakta kliniken direkt för att undersöka möjligheterna.

Vilka tandläkare rekommenderas högst i Stockholm?

Det finns många duktiga tandläkare i Stockholm och rekommendationer kan variera beroende på individuella behov och preferenser. Det rekommenderas att söka efter rekommendationer från vänner och familj, samt att läsa recensioner på online-plattformar.