Distriktstandvården Solna

Distriktstandvården Solna – Din lokala tandläkare i Solna

Distriktstandvården Solna är en tandvårdsklinik som ligger i Solna, Sverige. Kliniken har funnits sedan 1980-talet och har sedan dess erbjudit högkvalitativ tandvård till både vuxna och barn. Distriktstandvården Solna är känd för sin professionella personal och moderna utrustning som gör att patienterna alltid får den bästa vården.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården Solna är en av de mest populära tandvårdsklinikerna i Solna och har ett gott rykte för sin kvalitativa tandvård. Kliniken har ett brett utbud av tjänster och behandlingar som inkluderar allt från tandrengöring och tandblekning till tandimplantat och tandreglering. Distriktstandvården Solna är också känd för sin höga standard och moderna utrustning som gör att patienterna alltid får den bästa vården.distriktstandvarden-solna

Tjänster och Behandlingar
Distriktstandvården Solna erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för att möta patienternas behov. Kliniken har erfarna tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på allt från allmän tandvård till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering. Distriktstandvården Solna strävar alltid efter att ge patienterna den bästa vården och arbetar hårt för att se till att varje patient känner sig bekväm och trygg under behandlingen. Läs mer om Distriktstandvården Fridhemsplan här.

  • Distriktstandvården Solna är en välkänd tandvårdsklinik i Solna som erbjuder högkvalitativ tandvård.
  • Kliniken har ett brett utbud av tjänster och behandlingar som inkluderar allt från tandrengöring och tandblekning till tandimplantat och tandreglering.
  • Distriktstandvården Solna har erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar hårt för att ge patienterna den bästa vården.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården Solna är en del av en av Sveriges största tandvårdskedjor. Kedjan har funnits sedan 1991 och har sedan dess utvecklats och utökat sin verksamhet i Stockholms län.

Historik och Utveckling

Distriktstandvården Solna har funnits i över 10 år och har under denna tid byggt upp en stark position på marknaden. Tack vare ett dedikerat team av tandläkare och tandhygienister har Distriktstandvården Solna kunnat erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter.

Under åren har Distriktstandvården Solna utvecklats och anpassat sig till förändringar på marknaden. De har investerat i modern utrustning och teknik för att kunna erbjuda de senaste behandlingsmetoderna.

Vår Vision och Mål

Distriktstandvården Solnas vision är att erbjuda högkvalitativ tandvård till alla sina patienter. De strävar efter att vara en trygg och tillgänglig tandvårdsklinik där patienterna alltid kan känna sig välkomna och omhändertagna.

VD för Distriktstandvården Solna är övertygad om att deras engagemang och fokus på patienternas behov är nyckeln till deras framgång. De arbetar ständigt med att förbättra sin verksamhet och att utveckla nya behandlingsmetoder för att kunna erbjuda ännu bättre tandvård.

Distriktstandvården Solna är stolta över sin position på marknaden och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ tandvård till sina patienter i framtiden.

Tjänster och Behandlingar

Allmäntandvård

Distriktstandvården Solna erbjuder omfattande allmäntandvård för både barn och vuxna. Tandläkarna och tandhygienisterna är kunniga och erfarna inom förebyggande tandvård, tandundersökningar, tandrengöring, lagningar, rotfyllningar och tandutdragningar.

För att säkerställa högsta kvalitet på allmäntandvården använder Distriktstandvården Solna modern utrustning och teknik. De har även ett nära samarbete med specialisttandläkare för att kunna erbjuda den bästa möjliga vården för sina patienter.

Specialisttandvård

Distriktstandvården Solna har ett brett utbud av specialisttandvård för att kunna möta varje patients unika behov. Specialisttandvård inkluderar bland annat tandimplantat, tandreglering, protetik och kirurgi.

Tandläkarna på Distriktstandvården Solna är specialiserade inom olika områden och har genomgått avancerad utbildning och träning för att kunna erbjuda högkvalitativ specialisttandvård.

Estetisk Tandvård

Distriktstandvården Solna erbjuder även estetisk tandvård för att hjälpa patienter att uppnå ett vackert och strålande leende. Tandläkarna är experter på tandblekning, tandkronor och tandfasader.

Genom att använda modern teknik och material kan Distriktstandvården Solna hjälpa sina patienter att uppnå önskat resultat på ett säkert och effektivt sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder Distriktstandvården Solna en omfattande tandvård med hög kvalitet och expertis. Oavsett om det handlar om allmäntandvård, specialisttandvård eller estetisk tandvård, kan patienterna lita på att de får den bästa möjliga vården.

Patientinformation

Distriktstandvården Solna erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter. Här är några viktiga saker som du bör veta innan du bokar din första tandläkartid.

Bokning och Betalning

Du kan enkelt boka din tid online på vår hemsida eller genom att ringa vår reception. Vi erbjuder flera betalningsalternativ, inklusive betalning med Klarna och delbetalning. Vi accepterar också betalning från Försäkringskassan för de patienter som har rätt till det.

Försäkring och Garantier

Vi erbjuder garantier på våra behandlingar och strävar alltid efter att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Om du har några frågor om dina försäkringsmöjligheter, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att ta reda på vad som gäller för just dig.

Vi förstår också att ibland kan det hända att du behöver omboka eller avboka din tid. Vi ber dig att kontakta oss så snart som möjligt om du behöver göra någon ändring i din bokning. Vi är alltid här för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Läs artikeln om ämnet Distriktstandvården Norrtälje här.

Kontakt och Öppettider

Distriktstandvården Solna är en modern tandvårdsklinik som ligger på Solna Torg 4 i Solna Centrum. Kliniken är öppen sex dagar i veckan och erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster för både vuxna och barn.

Hitta till Kliniken

Distriktstandvården Solna är lätt att hitta till och nås enkelt med kollektivtrafik eller bil. Kliniken ligger på Solna Torg 4, precis bredvid Solna Centrum. För de som åker kollektivt finns det flera buss- och tunnelbanestationer i närheten, inklusive Solna Station och Solna Centrum Tunnelbanestation. För de som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser i närheten.

Kommunicera med Oss

För att boka tid hos Distriktstandvården Solna kan man antingen ringa klinikens telefonnummer på 08-22 22 22 eller boka tid online via deras hemsida. Kliniken har generösa öppettider och är öppen från tidig morgon till sen kväll, vilket gör det lätt för patienter att hitta en tid som passar dem. För de som har frågor eller funderingar om klinikens tjänster eller behandlingar finns det också möjlighet att kontakta kliniken via e-post eller genom att besöka kliniken personligen under öppettiderna.

Öppettiderna för Distriktstandvården Solna är måndag till fredag från kl. 07:00 till kl. 20:00 och lördag från kl. 08:00 till kl. 14:00. Kliniken är stängd på söndagar och helgdagar.

Vanliga Frågor

Vilka är priserna hos Distriktstandvården?

Priserna hos Distriktstandvården kan variera beroende på vilken typ av tandvård som behövs. Det är därför bäst att kontakta kliniken direkt för att få en uppskattning av kostnaden för din specifika behandling.

Hur skiljer sig Distriktstandvården från Folktandvården?

Distriktstandvården är en privat tandvårdstjänst, medan Folktandvården är en offentlig tandvårdstjänst. Distriktstandvården fokuserar på att erbjuda personlig och kvalitativ tandvård, medan Folktandvården har en bredare målgrupp och erbjuder enklare tandvård till ett lägre pris.

Är Distriktstandvården en privat eller offentlig tandvårdstjänst?

Distriktstandvården är en privat tandvårdstjänst som erbjuder personlig och kvalitativ tandvård till sina patienter.

Vilka akuttandvårdstjänster erbjuder Distriktstandvården i Solna?

Distriktstandvården i Solna erbjuder akuttandvårdstjänster för patienter som behöver omedelbar tandvård. De kan hjälpa till med allt från tandvärk och tandlossning till trasiga tänder och tandinfektioner.

Kan jag välja Distriktstandvården även om jag inte är boende i Solna?

Ja, du kan välja att besöka Distriktstandvården även om du inte är boende i Solna. Kliniken välkomnar patienter från hela Stockholm och omnejd.

Vilka är öppettiderna för Distriktstandvården i Solna centrum?

Distriktstandvården i Solna centrum har generösa öppettider, med möjlighet till både dag- och kvällstider. Öppettiderna varierar beroende på dag och behandling, så det är bäst att kontakta kliniken direkt för att boka din tid.