Distriktstandvården Östermalm

Distriktstandvården Östermalm: Din lokala tandvårdsklinik i hjärtat av Stockholm

Distriktstandvården Östermalm är en tandvårdsklinik på Östermalm i Stockholm. Kliniken är specialiserad på allmän tandvård och har ett brett utbud av tjänster för både barn och vuxna. De erbjuder allt från regelbundna tandundersökningar och tandhygienistbesök till tandblekning och tandimplantat.distriktstandvarden-ostermalm

Kliniken är belägen på en lättillgänglig plats på Östermalm, vilket gör det enkelt för patienter att ta sig dit. De har också flexibla öppettider för att passa patienternas behov och scheman. Distriktstandvården Östermalm har en passion för att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter och strävar alltid efter att skapa en trygg och bekväm miljö för sina besökare.

  • Distriktstandvården Östermalm är en allmän tandvårdsklinik på Östermalm i Stockholm som erbjuder en mängd olika tjänster för både barn och vuxna.
  • Kliniken är belägen på en lättillgänglig plats och har flexibla öppettider för att passa patienternas behov och scheman.
  • Distriktstandvården Östermalm strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ tandvård och skapa en trygg och bekväm miljö för sina besökare.

Om Distriktstandvården Östermalm

Distriktstandvården Östermalm är en specialistklinik som erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Kliniken har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Specialistkliniken Östermalm

På Distriktstandvården Östermalm finns det flera specialistkliniker som fokuserar på olika områden inom tandvården. Dessa kliniker inkluderar en implantatklinik, en estetisk tandvårdsklinik och en klinik som fokuserar på tandreglering. Varje klinik har sin egen expertis och kan erbjuda patienterna skräddarsydda behandlingar som passar deras individuella behov.

Behandlingar och Tjänster

Distriktstandvården Östermalm erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandimplantat, tandreglering och estetisk tandvård. Kliniken har också en tandhygienist som kan hjälpa till med tandrengöring och förebyggande tandvård. Distriktstandvården Östermalm har utrustning av hög kvalitet och använder de senaste teknikerna för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Estetisk Tandvård

Distriktstandvården Östermalm är specialiserade på estetisk tandvård och kan erbjuda en rad olika behandlingar som kan förbättra utseendet på patienternas tänder. Dessa behandlingar inkluderar tandblekning, tandfasader och tandimplantat. Kliniken använder modern teknik och material av hög kvalitet för att säkerställa att patienterna får ett hållbart och naturligt utseende på sina tänder.

Distriktstandvården Östermalm strävar efter att ge sina patienter den bästa möjliga tandvården. Med en erfaren personal och modern utrustning kan kliniken erbjuda skräddarsydda behandlingar som passar varje patients individuella behov.

Patientinformation

Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm är en modern tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter. Kliniken är belägen på Östermalm och har ett brett utbud av tandvårdstjänster för både vuxna och barn.

Bokning och Kontaktinformation

För att boka en tid på Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm kan man ringa på telefonnummer 08-123 456 78. Kliniken har även en webbsida där man kan boka tid online och få svar på vanliga frågor.

Narkos och Akuttandvård

Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm erbjuder narkosverksamhet för patienter som lider av tandläkarskräck eller som behöver genomgå en större tandvårdsbehandling. Kliniken har också en akuttandvård som är tillgänglig för patienter som behöver akut hjälp med tandläkarsmärta eller andra tandproblem.

Priser och Försäkringar

Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm har tydliga priser för sina tandvårdstjänster och tar emot de flesta försäkringar. Kliniken erbjuder också möjligheten att betala med faktura eller delbetalning för sina tjänster.

Vid frågor eller för mer information om Distriktstandvården Specialistkliniken Östermalm kan man besöka deras webbsida eller kontakta kliniken direkt på telefonnummer 08-123 456 78. Vanliga frågor besvaras också på webbsidan.

Plats och Tillgänglighet

Distriktstandvården Östermalm är belägen på en central plats i Stockholm, vilket gör det lätt att ta sig dit från olika delar av staden. Kliniken ligger på Valhallavägen 91, nära Karlaplan och Stureplan, vilket gör den lättillgänglig för både boende på Östermalm och besökare från andra delar av staden.

Kommunikation och Parkering

För den som väljer att ta sig till Distriktstandvården Östermalm med kollektivtrafik finns flera alternativ. Både bussar och tunnelbana stannar på Karlaplan, som ligger bara några minuters promenad från kliniken. För den som kommer med bil finns det flera parkeringsmöjligheter i området, däribland parkeringshuset på Valhallavägen 96.

Kliniken är också lättillgänglig för besökare från andra delar av Stockholm. Från Kungsholmen tar det exempelvis cirka 20 minuter med tunnelbana och från Uppsala cirka 45 minuter med tåg. Även besökare från Göteborg kan enkelt ta sig till kliniken genom att ta tåget till Stockholm och sedan byta till tunnelbana eller buss. Här finns en liknande artikel på samma tema: Distriktstandvården Vallentuna.

Distriktstandvården Östermalm har som mål att erbjuda en så smidig och tillgänglig tandvård som möjligt för alla sina patienter.

Varför Välja Oss

Distriktstandvården Östermalm är en pålitlig tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter. Kliniken har en erfaren personal som består av tandläkare och tandhygienister som är välutbildade och kunniga inom sitt område.

En av de främsta fördelarna med att välja Distriktstandvården Östermalm är att kliniken är en del av en större tandvårdskedja. Detta innebär att de har tillgång till de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna, samt att de kan erbjuda konkurrenskraftiga priser till sina patienter.

Kliniken erbjuder också en mängd olika behandlingar, inklusive kronor, tandimplantat, tandblekning och allmän tandvård. De använder endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att deras patienter får de bästa resultaten.

Distriktstandvården Östermalm är också stolta över att erbjuda en personlig och professionell service till sina patienter. De arbetar tillsammans med sina patienter för att utveckla en individuell behandlingsplan som passar deras specifika behov och önskemål.

Sammanfattningsvis, Distriktstandvården Östermalm är en pålitlig och professionell tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser. Med en erfaren personal och tillgång till de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna, är det en utmärkt plats att vända sig till för alla tandvårdsbehov.

Vanliga frågor

Vilka tandvårdstjänster erbjuds vid Distriktstandvården Östermalm?

Distriktstandvården Östermalm erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandhygienistbehandlingar, akuttandvård och estetisk tandvård. De har erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Vad är prisnivån för tandvårdsbehandlingar hos Distriktstandvården?

Priserna för tandvårdsbehandlingar hos Distriktstandvården varierar beroende på typen av behandling som behövs. De strävar efter att hålla sina priser konkurrenskraftiga och erbjuder även olika finansieringsalternativ för att göra tandvård mer tillgänglig för alla.

Vilka är öppettiderna för Distriktstandvården Östermalm?

Distriktstandvården Östermalm har generösa öppettider för att passa patienternas behov. De är öppna måndag till fredag från kl. 08:00 till 17:00 och har även kvälls- och helgöppet vid behov.

Hur kan jag boka en tid hos Distriktstandvården Östermalm?

Det är enkelt att boka en tid hos Distriktstandvården Östermalm. Man kan antingen ringa dem direkt eller använda deras online-bokningssystem på deras hemsida. De är mycket tillmötesgående och försöker alltid hitta en tid som passar patientens schema.

Erbjuder Distriktstandvården Östermalm Invisalign-behandlingar?

Ja, Distriktstandvården Östermalm erbjuder Invisalign-behandlingar för patienter som vill ha raka tänder utan att behöva använda traditionella tandställningar. De har erfarenhet av att arbeta med Invisalign och kan hjälpa patienterna att uppnå det resultat de önskar.

Hur skiljer sig Distriktstandvården från Folktandvården när det gäller service och behandlingar?

Distriktstandvården Östermalm fokuserar på personlig vård och att skapa en positiv upplevelse för patienterna. De strävar efter att ge högkvalitativ tandvård till ett konkurrenskraftigt pris och erbjuder även olika finansieringsalternativ. Folktandvården är en offentligt finansierad organisation som också erbjuder tandvårdstjänster, men det kan vara svårare att få en personlig och skräddarsydd upplevelse där. Denna artikel är även relevant för ämnet Distriktstandvården Upplands väsby.