Distriktstandvården Södermalm

Distriktstandvården Södermalm: Allt du behöver veta om vår tandvårdsklinik

Distriktstandvården Södermalm är en tandvårdsklinik som ligger i hjärtat av Stockholm. Kliniken har funnits sedan 1980-talet och har under åren etablerat sig som en av de mest pålitliga tandvårdsklinikerna i Stockholm. Distriktstandvården Södermalm är känd för sin höga kvalitet, professionella service och utmärkta kundsupport.distriktstandvarden-sodermalm

Kliniken erbjuder ett brett utbud av behandlingar och tjänster för både vuxna och barn. Distriktstandvården Södermalm har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på allt från allmän tandvård till estetisk tandvård och tandimplantat. Kliniken har också den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att varje patient får den bästa möjliga vård. Här finns en artikel på samma tema: Distriktstandvården Östermalm.

Distriktstandvården Södermalm har ett starkt fokus på kundservice och support. Kliniken strävar efter att skapa en avslappnad och bekväm miljö för sina patienter och arbetar hårt för att uppfylla deras behov och önskemål. Personalen på kliniken är mycket vänlig och tillmötesgående och är alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd.

  • Distriktstandvården Södermalm är en pålitlig tandvårdsklinik i hjärtat av Stockholm.
  • Kliniken erbjuder ett brett utbud av behandlingar och tjänster för både vuxna och barn.
  • Distriktstandvården Södermalm har ett starkt fokus på kundservice och support.

Om Distriktstandvården Södermalm

Distriktstandvården Södermalm är en modern tandvårdsklinik som ligger på Åsögatan i Stockholm. Kliniken har en bred verksamhet och erbjuder ett stort utbud av tandvårdstjänster för både barn och vuxna.

Verksamheten och Tjänster

Distriktstandvården Södermalm är en del av en av Sveriges största tandvårdskedjor och har ett team av erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Kliniken har även specialistkliniker för estetisk tandvård, tandimplantat och lagning. Bland de vanligaste behandlingarna som erbjuds finns undersökning, tandblekning och lagning. Denna artikel är även relevant för ämnet Distriktstandvården Upplands väsby.

Personal och Expertis

På Distriktstandvården Södermalm arbetar ett team av erfarna tandvårdspersonal som leds av Sofia Ekstrand, Camilla Karlsson och Ninnie Vasanoja. Personalen har lång erfarenhet och hög kompetens inom tandvård och strävar alltid efter att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Patientinformation

Kliniken tar emot patienter från både privat och offentlig tandvård. För patienter som söker tandvård för första gången på kliniken erbjuder Distriktstandvården Södermalm en grundlig undersökning samt en personlig tandvårdsplan. Kliniken har även möjlighet till delbetalning genom Klarna och möjlighet till av- och ombokning via Mina Sidor eller mobil enhet.

Betalningsalternativ och Försäkring

Distriktstandvården Södermalm har flera betalningsalternativ för sina patienter, inklusive delbetalningsmöjligheter. Kliniken accepterar även försäkringar från flera olika försäkringsbolag.

Plats och Tillgänglighet

Kliniken ligger på Åsögatan på Södermalm i Stockholm och är lättillgänglig med både bil och kollektivtrafik. För patienter som söker akut tandvård erbjuder Distriktstandvården Södermalm även akuttider.

Distriktstandvården Södermalm är en av de mest välrenommerade tandvårdsklinikerna i Stockholm och är ett utmärkt val för alla som söker högkvalitativ tandvård.

Behandlingar och Tjänster

Distriktstandvården Södermalm är en modern tandvårdsklinik som erbjuder ett brett utbud av behandlingar och tjänster för att tillgodose sina patienters behov. Kliniken är bemannad av erfarna tandläkare och tandhygienister som är välutbildade och kunniga inom alla områden av tandvård.

Akuttandvård och Rutinmässiga Kontroller

Distriktstandvården Södermalm erbjuder akuttandvård för patienter som behöver omedelbar hjälp med tandproblem. Kliniken har utrustning och resurser för att hantera alla typer av akuta tandbesvär, inklusive tandvärk, tandfrakturer och tandlossning.

För rutinmässiga kontroller erbjuder kliniken en omfattande undersökning som inkluderar en tandrensning, röntgenbilder och en noggrann bedömning av tandhälsan. Tandläkarna på Distriktstandvården Södermalm rekommenderar att patienter genomgår en rutinmässig undersökning minst en gång om året för att upptäcka tandproblem i ett tidigt skede.

Estetiska och Restaurativa Tandvårdstjänster

Distriktstandvården Södermalm erbjuder också en rad estetiska och restaurativa tandvårdstjänster för att förbättra patienternas leenden och självförtroende. Kliniken erbjuder tandblekning, tandimplantat, tandreglering, tandskenor och kronor för att återställa och förbättra tandhälsan.

För patienter som vill ha en diskret tandreglering erbjuder kliniken Invisalign, en tandregleringsbehandling som använder genomskinliga skenor istället för traditionella tandställningar. Distriktstandvården Södermalm erbjuder också barntandvård för att hjälpa unga patienter att utveckla goda tandvårdsrutiner och bygga en stark grund för god tandhälsa i framtiden.

Oavsett vilken typ av tandproblem som patienterna har, kan de lita på att Distriktstandvården Södermalm kommer att ge dem den bästa möjliga tandvården. Kliniken arbetar hårt för att se till att patienterna får den vård och uppmärksamhet de förtjänar och behöver för att uppnå en god tandhälsa.

Kundservice och Support

Distriktstandvården Södermalm erbjuder högkvalitativ kundservice och support för att säkerställa att alla patienter får den bästa möjliga vården och upplevelsen.

Bokning och Administration

För att boka en tid hos Distriktstandvården Södermalm kan patienter enkelt göra det via telefon eller online på deras hemsida. På mina sidor kan patienter också hantera sina bokningar och avbokningar samt se sin behandlingshistorik.

Administrationen är smidig och effektiv, med enkel hantering av patientuppgifter och behandlingsinformation.

Finansiering och Betalningsmöjligheter

Distriktstandvården Södermalm erbjuder flera betalningsalternativ för att göra det enklare för patienter att få den tandvård de behöver. Klarna erbjuder delbetalning och andra betalningsalternativ för att göra det möjligt för patienter att betala för sin tandvård i sin egen takt.

Distriktstandvården Södermalm strävar efter att göra tandvård tillgänglig för alla, oavsett deras ekonomiska situation. De erbjuder också information om finansieringsalternativ och betalningsmöjligheter för att hjälpa patienter att fatta välgrundade beslut om sin tandvård.

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan Distriktstandvården och Folktandvården?

Distriktstandvården och Folktandvården är två olika tandvårdssystem som erbjuder liknande tjänster. Distriktstandvården är en privat tandvårdsklinik medan Folktandvården är en offentlig tandvårdsklinik som ägs av regionen. En annan skillnad är att Distriktstandvården erbjuder en bredare tjänsteutbud som inkluderar estetisk tandvård och tandimplantat.

Är tandvård hos Distriktstandvården kostnadsfri?

Nej, tandvård hos Distriktstandvården är inte kostnadsfri. Kostnaden för tandvård beror på vilken behandling som behövs. Patienten får en kostnadsuppgift innan behandlingen påbörjas. Distriktstandvården erbjuder dock ett förmånligt tandvårdsabonnemang som ger rabatt på tandvård.

Vem äger Distriktstandvården kliniker?

Distriktstandvården ägs av Praktikertjänst AB, som är en av Sveriges största privata vårdgivare. Praktikertjänst AB har över 1 500 tandläkare och tandhygienister på över 200 kliniker runt om i landet.

Hur väljer jag den bästa tandläkaren på Södermalm?

Det bästa sättet att välja den bästa tandläkaren på Södermalm är att läsa recensioner från tidigare patienter och att kontakta tandläkarkliniken för att få mer information om deras tjänster och priser. Det är också viktigt att välja en tandläkare som du känner dig bekväm med och som du har förtroende för.

Vilka tandvårdstjänster erbjuds vid Distriktstandvårdens klinik på Folkungagatan?

Distriktstandvården på Folkungagatan erbjuder en rad olika tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat och tandblekning. Kliniken har också tandhygienister som erbjuder tandrengöring och behandling av tandköttsproblem.

Hur kan jag boka en tid hos en tandläkare vid Skanstull?

Du kan boka en tid hos en tandläkare vid Skanstull genom att besöka Distriktstandvårdens hemsida eller genom att ringa kliniken direkt. Du kan också boka en tid genom att besöka kliniken personligen.