Folktandvården Fridhemsplan

Folktandvården i Fridhemsplan – En översikt av tandvårdstjänster och priser

Folktandvården i Fridhemsplan är en tandvårdsklinik som ligger i Stockholm på S Eriksgatan. Kliniken erbjuder professionell tandvård till både barn och vuxna. Folktandvården Fridhemsplan är en del av Folktandvården Stockholm, som är en av Sveriges största tandvårdsaktörer.

På Folktandvården Fridhemsplan kan man få hjälp med allt från vanlig tandvård till mer avancerade behandlingar. Kliniken har en bred kompetens och erbjuder bland annat tandimplantat, tandblekning och tandreglering. Tandläkarna på kliniken är välutbildade och har lång erfarenhet av att behandla patienter med olika behov.

  • Folktandvården Fridhemsplan är en tandvårdsklinik i Stockholm som erbjuder professionell tandvård till både barn och vuxna.
  • Kliniken har en bred kompetens och kan hjälpa patienter med allt från vanlig tandvård till mer avancerade behandlingar.
  • Tandläkarna på kliniken är välutbildade och har lång erfarenhet av att behandla patienter med olika behov.

Tjänster och Behandlingar

Akut Tandvård

Folktandvården Fridhemsplan erbjuder akut tandvård för patienter som behöver omedelbar hjälp med tandproblem. Tandläkare på kliniken är utbildade och erfarna inom akut tandvård och kan hjälpa patienter med allt från tandvärk och tandlossning till skadade tänder och käkfrakturer. Vid akuta tandproblem är det viktigt att söka hjälp så snabbt som möjligt för att undvika allvarliga komplikationer.

Tandblekning och Estetiska Behandlingar

Folktandvården Fridhemsplan erbjuder även tandblekning och estetiska behandlingar för patienter som vill förbättra utseendet på sina tänder. Tandblekning kan utföras på kliniken eller hemma med skräddarsydda blekningsskenor. Andra estetiska behandlingar som erbjuds inkluderar tandreglering, tandimplantat och tandproteser. Tandläkare på kliniken kan hjälpa patienter att hitta den behandling som passar deras behov och önskemål.

Implantatbehandlingar

Folktandvården Fridhemsplan erbjuder implantatbehandlingar för patienter som saknar en eller flera tänder. Implantat är en permanent lösning som kan hjälpa patienter att återfå sin självkänsla och förmåga att tugga och tala normalt. Tandläkare på kliniken är specialiserade på implantatbehandlingar och kan hjälpa patienter att hitta den bästa lösningen för deras behov.

Förebyggande Tandvård

Folktandvården Fridhemsplan fokuserar på förebyggande tandvård för att hjälpa patienter att behålla friska tänder och tandkött. Tandhygienister på kliniken kan hjälpa patienter med regelbundna undersökningar, tandrengöring och rådgivning om kost och munhygien. Tandläkare på kliniken kan också utföra förebyggande behandlingar som lagning, kronor, broar och rotfyllning för att förhindra allvarliga tandproblem i framtiden.

Boka Tid och Kontakt

Folktandvården Fridhemsplan erbjuder flera sätt att boka tid och kontakta dem för att svara på dina frågor. Nedan följer information om hur du kan boka tid och komma i kontakt med dem.

Boka Tid Online

För att boka tid online kan du besöka Folktandvårdens hemsida och använda deras bokningssystem. Detta är ett enkelt och smidigt sätt att boka tid när det passar dig bäst. Du kan också se vilka tider som är tillgängliga och välja den som passar dig bäst.

Telefontider och Kundservice

Om du föredrar att boka tid via telefon, kan du ringa Folktandvården Fridhemsplans kundservice på telefonnummer 08-123 156 80. Kundservice är öppen måndag till fredag från klockan 8:00 till 17:00. Du kan också använda detta nummer om du har frågor eller behöver hjälp med något annat. Läs även artikeln Folktandvården Skåne.

Folktandvården Fridhemsplan strävar efter att ge dig bästa möjliga service och hjälp. Du kan alltid räkna med att få hjälp av kunnig och erfaren personal som är där för att hjälpa dig med dina tandhälsofrågor.

Praktisk Information

Tillgänglighet

Folktandvården Fridhemsplan är beläget på Kungsholmen, vilket gör det lättillgängligt för invånare i området. För dem som använder kollektivtrafik, finns det flera tunnelbane- och busslinjer som stannar i närheten av kliniken. Det finns också ett parkeringshus i närheten för bilburna besökare.

Öppettider och Adress

Folktandvården Fridhemsplan är öppet under veckodagar från klockan 8:00 till 17:00. Kliniken är belägen på Fridhemsgatan 32, 112 40 Stockholm, Sverige. För att boka en tid eller få mer information om tjänsterna som erbjuds kan man besöka deras hemsida eller ringa till kliniken.

Sammanfattningsvis är Folktandvården Fridhemsplan en praktisk och lättillgänglig tandvårdsklinik för invånarna på Kungsholmen. Med flera kollektivtrafiklinjer i närheten och ett parkeringshus för bilburna besökare, är det lätt att ta sig till kliniken. Öppettiderna är också bekväma för dem som arbetar under veckodagar.folktandvarden-fridhemsplan

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för Folktandvården på Fridhemsplan?

Folktandvården Fridhemsplan har öppet måndag till torsdag mellan kl. 07.30 och 19.00, fredagar mellan kl. 07.30 och 16.00 samt lördagar mellan kl. 09.00 och 13.00.

Hur kan jag boka en tid för akut tandvård vid Fridhemsplan?

Om du behöver akut tandvård kan du ringa Folktandvårdens akuttandvård på telefonnummer 010-441 99 11. De har öppet alla dagar mellan kl. 07.00 och 21.00.

Vad är skillnaden mellan Folktandvården och privata tandläkare?

Folktandvården är en offentlig tandvårdsorganisation som drivs av regionerna i Sverige. De har som mål att erbjuda tandvård av hög kvalitet till ett rimligt pris. Privata tandläkare är fristående företag som själva bestämmer sina priser och behandlingar.

Är kostnaden för behandling lägre hos Folktandvården jämfört med privata kliniker?

Ja, generellt sett är kostnaden för tandvård hos Folktandvården lägre än hos privata kliniker. Folktandvården har ett reglerat pris som är baserat på tandvårdens kostnader och är därför oftast lägre än vad privata kliniker tar ut.

Hur går jag tillväga för att lämna en recension om Folktandvården Fridhemsplan?

Du kan lämna en recension om Folktandvården Fridhemsplan på deras hemsida eller på deras Facebook-sida. Du kan också lämna en recension på andra recensionssidor som till exempel Reco.se eller Eniro.se. Liknande artikel Folktandvården Solna.

Vilka tjänster erbjuder Folktandvården förutom akut tandvård?

Folktandvården erbjuder allmän tandvård, tandreglering, tandhygienistbehandlingar, protetik, implantatbehandlingar och tandvård för barn. De har också specialisttandläkare inom olika områden såsom parodontologi och käkkirurgi.