Folktandvården Skåne

Folktandvården i Skåne – Tandvård av hög kvalitet för alla

Folktandvården i Skåne är en tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för patienter i Skåne. Kliniken är en del av Folktandvården, som är en statligt finansierad organisation som ansvarar för allmän tandvård i Sverige. Folktandvården Skåne är en av de största klinikerna inom organisationen och har en lång historia av att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter. Läs artikeln om ämnet Folktandvården Stockholm här.

Kliniken erbjuder en rad olika tjänster och behandlingar, inklusive allmän tandvård, tandreglering, tandimplantat och kosmetisk tandvård. De har också specialister inom olika områden, såsom barn- och ungdomstandvård, tandhygienister och tandläkare specialiserade på tandvård för äldre. Folktandvården Skåne är också känd för sin höga kvalitet på tandvård och sin professionella personal.folktandvarden-skane

Patientinformation är också en viktig del av Folktandvården Skåne. De erbjuder omfattande information om sina tjänster och behandlingar på sin hemsida, samt svar på vanliga frågor och kontaktinformation för att boka en tid. Kliniken har också en patientportal där patienter kan hantera sina bokningar och få tillgång till sin tandvårdshistorik. Med sin omfattande tandvård, höga kvalitet och patientfokuserade inställning är Folktandvården Skåne en av de ledande tandvårdsklinikerna i Skåne.

  • Folktandvården Skåne är en tandvårdsklinik som erbjuder en mängd olika tjänster och behandlingar för patienter i Skåne.
  • Kliniken är känd för sin höga kvalitet på tandvård och sin professionella personal.
  • Folktandvården Skåne erbjuder omfattande patientinformation och har en patientportal där patienter kan hantera sina bokningar och få tillgång till sin tandvårdshistorik.

Om Folktandvården Skåne

Historik och Bakgrund

Folktandvården Skåne är en del av Folktandvården i Sverige. Folktandvården grundades 1938 och är en del av Sveriges tio största hälsoföretag. Folktandvården Skåne är en av de största tandvårdskedjorna i Sverige som erbjuder tandvård till både barn och vuxna.

Våra Kliniker

Folktandvården Skåne har över 50 kliniker runt om i Skåne. Klinikerna är utrustade med modern teknik och har kunnig personal som arbetar för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården. Folktandvården Skåne strävar efter att ge högkvalitativ tandvård till alla sina patienter.

Folktandvården som en del av Region Skåne

Folktandvården Skåne är en del av Region Skåne och arbetar för att främja god tandhälsa i Skåne. Folktandvården Skåne samarbetar med andra hälso- och sjukvårdsaktörer i regionen för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården. Folktandvården Skåne är också engagerade i forskning och kunskapsutveckling för att kunna erbjuda den senaste kunskapen inom tandvård till sina patienter.

Med sin kunskap, moderna utrustning och engagemang för forskning och utveckling är Folktandvården Skåne en trygg och pålitlig partner för alla som söker tandvård i Skåne.

Tjänster och Behandlingar

Folktandvården Skåne erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar för att möta behoven hos alla skåningar. Tandvårdskliniken har gedigen erfarenhet inom modern tandvård och arbetar ständigt för att förbättra sin service och kvalitet.

Allmäntandvård

Allmäntandvård är den grundläggande tandvården som täcker allt från undersökningar och tandrengöring till fyllningar och tandutdragningar. Folktandvården Skåne har erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar för att ge patienterna en högkvalitativ och skonsam behandling.

Specialisttandvård

Folktandvården Skåne erbjuder även specialisttandvård inom områden som ortodonti, endodonti, oral protetik, parodontologi och pedodonti. Kliniken har specialister som har lång erfarenhet och kompetens inom sina respektive områden.

Akut Tandvård

Folktandvården Skåne erbjuder akut tandvård för patienter som har akuta tandproblem och behöver snabb hjälp. Kliniken har akuttandläkare som kan hjälpa till med allt från tandvärk och tandlossning till tandfrakturer och andra akuta tandproblem.

Förebyggande Tandvård

Folktandvården Skåne arbetar aktivt med att främja munhälsan hos sina patienter genom förebyggande tandvård. Kliniken erbjuder bland annat tandblekning, tandstensborttagning och fluorsköljning för att hjälpa patienterna att bibehålla en frisktandvård och god munhälsa.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Skåne en omfattande tandvård med hög kvalitet och gedigen erfarenhet. Kliniken är dedikerad till att möta behoven hos alla skåningar och arbetar aktivt med att främja en god munhälsa och frisktandvård.

Patientinformation

Folktandvården Skåne är en av de mest pålitliga och erfarna tandvårdsklinikerna i Skåne. De har en bred uppsättning av tandvårdstjänster som är tillgängliga för alla patienter. Kliniken har varit verksam i många år och har hjälpt miljoner skåningar att få leenden som de är stolta över. Här finns en artikel på samma tema: Folktandvården Göteborg.

Priser och Avgifter

Folktandvården Skåne erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla sina tandvårdstjänster. De har också olika betalningsalternativ som patienter kan välja mellan. Priserna varierar beroende på behandlingarna som patienterna behöver. Folktandvården Skåne har också avtal med Försäkringskassan och erbjuder tandvård till reducerade priser för patienter med högkostnadsskydd.

Öppettider och Tillgänglighet

Folktandvården Skåne är öppet på vardagar och har också öppet på kvällar och helger för att passa patienternas behov. Kliniken har också en akut tandvårdstjänst för patienter som behöver omedelbar tandvård. Folktandvården Skåne har flera kliniker runt om i Skåne, vilket gör det lätt för patienter att hitta en klinik som är nära dem.

Webbplats och Online-tjänster

Folktandvården Skåne har en användarvänlig webbplats där patienter kan boka tid för tandvård, se sina tidigare behandlingar och läsa om olika tandvårdstjänster som kliniken erbjuder. Patienter kan också använda webbplatsen för att få svar på vanliga frågor om tandvård och för att lära sig mer om hur man tar hand om sina tänder på bästa sätt. Folktandvården Skåne har också en online-tjänst där patienter kan få råd och stöd från professionella medarbetare när som helst på dygnet.

Folktandvården Skåne är engagerade i att erbjuda högkvalitativ tandvård och patientsäkerhet är en av deras högsta prioriteringar. De har en hög kompetensnivå och är stolta över att erbjuda en bred uppsättning av tandvårdstjänster för att möta patienternas behov.

Vanliga frågor

Hur bokar jag en akuttid hos Folktandvården i Skåne?

Om du behöver en akuttid hos Folktandvården i Skåne, kan du ringa deras akutnummer. Numret finns på deras hemsida och du kan ringa dygnet runt. Du kan också besöka en av deras akutkliniker utan tidsbokning.

Vilka tjänster erbjuder Folktandvården för barn i Skåne?

Folktandvården i Skåne erbjuder tandvård för barn och ungdomar upp till 19 år. De erbjuder allt från förebyggande tandvård till tandreglering och akut tandvård. De har också tandhygienister som kan hjälpa till med tandborstning och munhygien.

Kan jag byta klinik inom Folktandvården i Skåne och hur gör jag det?

Ja, du kan byta klinik inom Folktandvården i Skåne. Du kan antingen ringa deras kundtjänst eller logga in på deras hemsida och göra en bokning på den klinik du vill besöka.

Vad är öppettiderna för Folktandvården i Malmö?

Öppettiderna för Folktandvården i Malmö varierar beroende på vilken klinik du vill besöka. Du kan hitta öppettiderna på deras hemsida eller ringa deras kundtjänst för mer information.

Hur anmäler jag mig till Folktandvården i Lund som ny patient?

Du kan anmäla dig som ny patient hos Folktandvården i Lund genom att ringa deras kundtjänst eller fylla i en ansökan på deras hemsida. Du kan också besöka en av deras kliniker och anmäla dig personligen.

Vilka är de allmänna priserna för tandvård hos Folktandvården i Helsingborg?

Priserna för tandvård hos Folktandvården i Helsingborg varierar beroende på vilken behandling du behöver. Du kan hitta prislistor på deras hemsida eller ringa deras kundtjänst för mer information.