Folktandvården Göteborg

Folktandvården i Göteborg – Tandvårdstjänster och Priser

Folktandvården i Göteborg är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till boende i Göteborg och dess omgivningar. Kliniken har funnits i över 80 år och är en del av Folktandvården i Västra Götaland. Folktandvården Göteborg har ett brett utbud av tjänster och behandlingar som riktar sig till både barn och vuxna. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Folktandvården Fridhemsplan.

Kliniken är bemannad med erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården. Folktandvården Göteborg erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering.

  • Folktandvården Göteborg erbjuder högkvalitativ tandvård till både barn och vuxna.
  • Kliniken har funnits i över 80 år och är en del av Folktandvården i Västra Götaland.
  • Folktandvården Göteborg har ett brett utbud av tjänster och behandlingar, inklusive förebyggande tandvård och avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering.

Tjänster och Behandlingar

Allmäntandvård

Folktandvården Göteborg erbjuder en mängd olika tjänster inom allmäntandvård. Detta inkluderar regelbundna undersökningar, frisktandvård och behandlingar för vanliga tandproblem som karies och tandsten. De erfarna tandläkarna på Folktandvården Göteborg arbetar för att främja god tandhälsa och förebygga framtida problem. Läs även artikeln Folktandvården Skåne.

Specialisttandvård

Folktandvården Göteborg har också specialister inom olika områden av tandvård. De erbjuder kvalitativ och komplicerad tandvård, inklusive behandlingar för rotfyllningar, tandimplantat och tandreglering. Specialisterna på Folktandvården Göteborg har lång erfarenhet och hög kompetens inom sina respektive områden.folktandvarden-goteborg

Akuttandvård

Folktandvården Göteborg erbjuder även akuttandvård för patienter som lider av akut tandvärk eller andra akuta tandproblem. De är tillgängliga för akuta besök under dagtid och kvällstid, samt på helger och helgdagar. Folktandvården Göteborg är välutrustad för att hantera alla typer av akuta tandproblem.

Folktandvården Göteborg erbjuder också andra tjänster som bettskena och Invisalign-behandlingar. Dessa behandlingar kan hjälpa till att korrigera bettfel och ge patienterna en vackrare och mer funktionell tandrad. Oavsett vilken typ av tandvård som behövs, kan patienterna lita på att de får högkvalitativ och professionell vård på Folktandvården Göteborg.

Bokning och Kontakt

Boka Tid

Folktandvården Göteborg gör det enkelt för sina patienter att boka en tandläkartid. Det finns flera sätt att göra det på. Det mest populära sättet är att använda 1177 e-tjänster. Genom att logga in på ditt konto kan du boka en tid på en klinik som passar dig. Du kan också boka tid genom att besöka webbplatsen för Folktandvården Göteborg. Där kan du välja en klinik och boka en tid direkt.

Kontakta Klinik

Om du vill kontakta en klinik direkt kan du hitta kontaktinformation på webbplatsen för Folktandvården Göteborg. Det finns också en lista över kliniker och deras telefonnummer. Om du har frågor eller behöver hjälp kan du alltid ringa till kliniken och prata med en tandläkare eller tandhygienist. Läs artikeln om ämnet Folktandvården Stockholm här.

Avboka Tid

Om du inte kan komma till din bokade tandläkartid är det viktigt att du avbokar den i god tid. Detta kan du göra genom att logga in på 1177 e-tjänster eller genom att ringa till kliniken. Om du avbokar din tid i tid kan du undvika att få en faktura för uteblivet besök.

Patientinformation

Folktandvården Göteborg erbjuder tandvård till både vuxna och barn. Priserna är fastställda och det finns inga dolda kostnader. Patienter kan känna sig trygga med att de får högkvalitativ tandvård till ett fast pris. Läs mer om Folktandvården Skåne här.

Priser och Kostnader

Folktandvården Göteborg har ett fast pris för tandvårdskostnader. Det innebär att patienter inte behöver oroa sig för några dolda kostnader. Priserna varierar beroende på vilken typ av behandling som behövs. Det är möjligt att betala med olika betalningsmetoder, inklusive faktura och direktbetalning.

Sjukvårdsrådgivning

Folktandvården Göteborg erbjuder sjukvårdsrådgivning till patienter som har hörselskada eller talskada. Rådgivningen kan ges på olika språk och det finns möjlighet att få en tolk om det behövs. Detta erbjuds utan kostnad för patienterna.

Folktandvården Göteborg är också redo att hjälpa patienter som har råkat ut för olycksfall och behöver akut tandvård. Patienterna kan känna sig trygga med att de får högkvalitativ tandvård och rådgivning från en kunnig tandläkare.

Folktandvården i Västra Götaland

Folktandvården i Västra Götaland är den största tandvårdsorganisationen i regionen. Organisationen har ett brett nätverk av kliniker som sträcker sig från Borås till Skövde och Uddevalla.

Kliniker i Regionen

Folktandvården i Västra Götaland har ett stort antal kliniker i regionen. Vanliga tandläkare och tandhygienister finns tillgängliga för allmänheten, och organisationen har även specialiserade kliniker för exempelvis tandreglering och käkkirurgi.

För att boka tid hos Folktandvården i Västra Götaland kan man använda sig av deras appen eller boka via remiss från en annan tandläkare. De har även möjlighet att ta emot patienter på sista minuten.

Folktandvården i Västra Götaland är välkänd för sin höga kvalitet och kompetens inom tandvård. Organisationen har ett starkt fokus på förebyggande tandvård och arbetar aktivt för att främja goda tandhälsorutiner hos sina patienter.

Vanliga frågor

Hur avbokar jag en tid hos Folktandvården?

Om du behöver avboka din tid hos Folktandvården kan du antingen ringa kliniken eller avboka online via patientportalen. Det är viktigt att du avbokar din tid i god tid för att undvika onödiga kostnader.

Hur loggar jag in på Folktandvårdens patientportal?

För att logga in på Folktandvårdens patientportal behöver du ditt personnummer och ett lösenord som du får när du bokar din första tid. Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det via patientportalen.

Vad innebär det att byta tandvårdsklinik inom Folktandvården?

Om du vill byta tandvårdsklinik inom Folktandvården kan du enkelt göra det via patientportalen eller genom att kontakta kundservice. Det är viktigt att du informerar din nya klinik om dina tidigare tandvårdsbesök så att de kan fortsätta din behandling på bästa sätt.

Hur bokar jag en tid hos Folktandvården?

Du kan boka en tid hos Folktandvården antingen online via patientportalen eller genom att ringa kliniken. Det är viktigt att du anger dina besvär eller önskemål när du bokar din tid så att tandläkaren kan förbereda sig på bästa sätt.

Är det skillnad i pris mellan Folktandvården och privata tandläkare?

Folktandvården har samma priser som privata tandläkare. Det kan dock finnas skillnader i priset beroende på vilken behandling du behöver och vilken klinik du besöker.

Vad kostar en vanlig tandundersökning hos Folktandvården?

Priset för en vanlig tandundersökning hos Folktandvården varierar beroende på vilken klinik du besöker och vilken typ av undersökning du behöver. Kontakta din närmaste klinik för mer information om priser och behandlingar.