Folktandvården Solna

Folktandvården i Solna – Tandvård av högsta kvalitet i Solna

Folktandvården i Solna är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter. Kliniken ligger i Solna och har ett team av erfarna tandläkare som är engagerade i att ge patienterna den bästa möjliga vården. Folktandvården Solna erbjuder en rad olika tjänster och behandlingar som är utformade för att uppfylla patienternas behov.

Tjänster och Behandlingar som erbjuds av Folktandvården Solna inkluderar allmän tandvård, tandimplantat, kosmetisk tandvård, tandreglering och tandhygien. Kliniken har också ett team av specialister som kan behandla mer komplexa tandproblem. Folktandvården Solna strävar efter att ge patienterna den mest avancerade tandvården som finns tillgänglig. Läs mer om Folktandvården Stockholm här.

Patientinformation är en viktig del av Folktandvården Solnas verksamhet. Kliniken erbjuder en mängd olika resurser för att hjälpa patienterna att förstå sina behandlingsalternativ och vad de kan förvänta sig under sina besök. Folktandvården Solnas webbplats är en bra källa till information för patienter som vill lära sig mer om tandvård och tandhälsa. Kliniken har också en kundtjänst som är tillgänglig för att svara på frågor och ge råd om tandvård.

  • Folktandvården Solna erbjuder högkvalitativ tandvård till patienter i Solna.
  • Kliniken erbjuder en rad olika tjänster och behandlingar, inklusive allmän tandvård, tandimplantat och kosmetisk tandvård.
  • Folktandvården Solna fokuserar på att ge patienterna den mest avancerade tandvården som finns tillgänglig.

Tjänster och Behandlingar

Folktandvården Solna erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för patienter i alla åldrar. Nedan följer en översikt över de olika tjänsterna och behandlingarna som erbjuds på kliniken.

Allmäntandvård

Folktandvården Solna erbjuder allmäntandvård, vilket inkluderar regelbundna tandundersökningar, tandrengöringar och lagningar. Kliniken har erfarna tandläkare och tandhygienister som kan hjälpa till att upprätthålla god munhälsa och förebygga tandproblem.

Estetisk tandvård

Folktandvården Solna erbjuder också estetisk tandvård, inklusive tandblekning, skalfasader och tandersättningar. Kliniken har modern utrustning och erfarna tandläkare och tandhygienister som kan hjälpa till att förbättra patienternas leenden.

Akuttandvård

Folktandvården Solna erbjuder akuttandvård för patienter som har tandproblem som kräver omedelbar uppmärksamhet. Kliniken har akuttandläkare som kan hjälpa till med akuta tandproblem som tandvärk, tandfrakturer och tandlossning.

Barn och ungdomstandvård

Folktandvården Solna erbjuder också tandvård för barn och ungdomar. Kliniken har erfarna tandläkare och tandhygienister som kan hjälpa till att upprätthålla god munhälsa hos barn och ungdomar. Kliniken erbjuder också tandreglering och andra tandbehandlingar för barn och ungdomar. Läs artikeln om ämnet Folktandvården Linköping här.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Solna ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för patienter i alla åldrar. Oavsett om det gäller allmäntandvård, estetisk tandvård, akuttandvård eller tandvård för barn och ungdomar, kan patienterna lita på att de får högkvalitativ vård och behandlingar av erfarna tandläkare och tandhygienister.

Patientinformation

Frisktandvård

Folktandvården Solna erbjuder frisktandvård för vuxna, barn och ungdomar. Med frisktandvård menas att man tar hand om tänderna innan det uppstår några problem. Detta innebär regelbundna tandundersökningar och tandhygienistbesök. Genom att ta hand om tänderna regelbundet minskar risken för tandproblem och därmed även kostnaderna för tandvård.folktandvarden-solna

Förebyggande vård

Folktandvården Solna fokuserar på förebyggande tandvård. Förutom frisktandvård erbjuds även tandvård för personer med tandvårdsrädsla och specialister inom tandvård för personer med särskilda behov. Tandvårdsrådgivning och utbildning om tandhälsa erbjuds också.

Kostnader och Betalningsalternativ

Folktandvården Solna erbjuder fast pris för undersökning och tandhygienistbesök, vilket innebär att patienten betalar samma pris oavsett omfattningen av behandlingen. Kostnaderna för övrig tandvård varierar beroende på omfattningen av behandlingen. Folktandvården Solna erbjuder även olika betalningsalternativ, såsom faktura och autogiro, för att underlätta för patienterna.

Kontakt och Besök

Öppettider och Adress

Folktandvården Solna är belägen i hjärtat av Solna centrum på Solna torg. Kliniken har generösa öppettider för att passa alla patienters behov. Måndag till torsdag är öppettiderna mellan 07:00 och 19:00, fredagar mellan 07:00 och 16:00 och lördagar mellan 09:00 och 13:00. Kliniken har även öppet vissa söndagar, vilket kan variera beroende på säsong och helgdagar. För mer information om öppettider, besök Folktandvården Solnas hemsida eller ring på telefonnummer 08-123 456 78.

Boka Tid och Drop-in

Folktandvården Solna erbjuder både bokade tider och drop-in. För att boka en tid, kan man antingen ringa på telefonnummer 08-123 456 78 eller boka via klinikens hemsida. För akut tandvård, kan man även besöka kliniken direkt under öppettiderna för att få hjälp. Kliniken har erfarna tandhygienister, tandsköterskor och Folktandvårdens specialister som är redo att hjälpa till med allmäntandvård, tandsten och andra tandproblem. Vid besök på kliniken i Solna centrum, kommer man att mötas av en professionell och vänlig tandvårdspersonal som alltid sätter patientens behov i första rummet.

Om Oss

Folktandvården Solna är en av de mest pålitliga tandvårdsklinikerna i Solna. Kliniken är bemannad med erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som är engagerade i att ge högkvalitativ tandvård till alla patienter.

  • Folktandvården Solna är en del av Folktandvården Stockholm AB och är en offentligt finansierad tandvårdsklinik. Kliniken har ett brett utbud av tandvårdstjänster som inkluderar allt från förebyggande tandvård till avancerad tandrehabilitering.
  • Folktandvården Solna har också ett team av specialister som är tillgängliga för att hjälpa patienter med mer komplexa tandvårdsbehov. Specialister inkluderar tandläkare med specialistkompetens inom ortodonti, parodontologi, pedodonti, endodonti och käkkirurgi.
  • Kliniken i Solna har en modern och välutrustad tandvårdsklinik med den senaste tekniken och utrustningen. Folktandvården Solna strävar efter att ge en bekväm och säker miljö för alla patienter.
  • Folktandvården Solna är en pålitlig vårdgivare för alla som söker högkvalitativ tandvård i Solna.

Vanliga Frågor

Hur är kundomdömena för Folktandvården i Solna?

Folktandvården i Solna har fått positiva kundomdömen på grund av deras professionella och vänliga tandläkare samt deras högkvalitativa tandvårdstjänster. De har en hög kundnöjdhet och kunderna uppskattar den personliga servicen.

Vilka är skillnaderna mellan privat tandvård och Folktandvården i Solna?

Skillnaderna mellan privat tandvård och Folktandvården i Solna är att Folktandvården är en offentligt finansierad tandvårdsklinik, medan privata tandvårdskliniker är finansierade av patienterna själva. Folktandvården har också ett fast pris för deras tandvårdstjänster och tar inte ut någon extra avgift.

Var ligger Folktandvården nära Solna centrum?

Folktandvården i Solna ligger på Råsundavägen 4, vilket är ca 10 minuters promenad från Solna Centrum.

Vad är prisnivån för Folktandvårdens tjänster jämfört med andra kliniker i Stockholm?

Prisnivån för Folktandvårdens tjänster är konkurrenskraftig jämfört med andra kliniker i Stockholm. De erbjuder också subventionerad tandvård för vissa patienter, såsom barn och ungdomar.

Hur mycket kostar det att behandla tandsten på Folktandvården?

Priset för att behandla tandsten på Folktandvården varierar beroende på omfattningen av behandlingen. De har dock fastställda priser för sina tandvårdstjänster, och du kan hitta mer information på deras hemsida eller genom att kontakta kliniken.

Är det nödvändigt att lista sig för att få vård hos Folktandvården?

Det är inte nödvändigt att lista sig för att få vård hos Folktandvården. Du kan boka en tid för en undersökning eller behandling på deras hemsida eller genom att ringa kliniken direkt. Folktandvården välkomnar alla patienter, oavsett om de är listade eller inte.