Folktandvården Helsingborg

Folktandvården i Helsingborg – Tandvård för alla i Helsingborg

Folktandvården i Helsingborg är en tandvårdsklinik som är en del av Folktandvården Skåne, som i sin tur är en del av Region Skåne. Kliniken ligger i centrala Helsingborg och erbjuder allmän tandvård för både barn och vuxna. Folktandvården Helsingborg har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården.

Folktandvården Helsingborg erbjuder en rad olika tandvårdstjänster, inklusive undersökningar, tandrengöring, tandreglering, tandimplantat och proteser. Kliniken har också ett team av specialister som kan hjälpa till med mer avancerade tandproblem. Folktandvården Helsingborg strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser och arbetar aktivt för att främja god tandhälsa i samhället.folktandvarden-helsingborg

Folktandvården Helsingborg erbjuder en mängd olika tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandhygienetjänster, tandreglering, tandimplantat och proteser. Kliniken har också specialister på plats som kan hjälpa till med mer avancerade tandproblem. Folktandvården Helsingborg strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser och arbetar aktivt för att främja god tandhälsa i samhället.

  • Folktandvården i Helsingborg är en del av Folktandvården Skåne och Region Skåne.
  • Kliniken erbjuder allmän tandvård för både barn och vuxna, inklusive tandrengöring, tandreglering och implantat.
  • Folktandvården Helsingborg strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser och arbetar aktivt för att främja god tandhälsa i samhället.

Allmän Information

Folktandvården Helsingborg är en tandvårdsklinik som är öppen för allmänheten. Kliniken erbjuder tandvårdstjänster av hög kvalitet till sina patienter. Här är några viktiga punkter som kan vara till hjälp för att planera ditt besök.

Öppettider och Kontakt

Kliniken är öppen måndag till fredag från kl. 08.00 till kl. 17.00. För att boka tid eller få mer information om tjänsterna kan du ringa på telefonnummer 042-123 456. Det finns också möjlighet att boka tid online på klinikens webbplats.

Kontantfri Betalning

Folktandvården Helsingborg är en kontantfri klinik. Det innebär att patienterna inte behöver betala med kontanter eller checkar. Istället kan man betala med Swish eller med betalkort. Detta gör betalningen enklare och smidigare för både patienter och personal. Denna artikel är även relevant för ämnet Folktandvården Södertälje.

Kliniksamordnaren på Folktandvården Helsingborg kan hjälpa till med allmän information och svara på eventuella frågor. Telefontiden för kliniksamordnaren är måndag till fredag från kl. 08.00 till kl. 16.00. Här finns en liknande artikel på samma tema: Folktandvården Göteborg.

Tandvårdstjänster

Folktandvården Helsingborg erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster för alla åldrar och behov. Nedan följer en översikt av de olika tjänsterna som erbjuds.

Akut Tandvård

Folktandvården Helsingborg erbjuder akut tandvård för patienter som upplever akuta problem med sina tänder. Vid akuta besvär är det viktigt att söka tandvård så snart som möjligt för att undvika eventuella komplikationer. Folktandvården Helsingborg har en akutmottagning där man kan få hjälp vid akuta tandproblem.

Allmäntandvård och Behandlingar

Folktandvården Helsingborg erbjuder allmäntandvård och behandlingar för att förebygga och behandla tandproblem. Tandvårdstjänsterna inkluderar undersökningar, tandrengöring, lagning av hål, tandutdragning och andra behandlingar. Folktandvården Helsingborg har också specialisttandläkare som kan hjälpa till med mer avancerade behandlingar.

Folktandvården Helsingborg erbjuder också Invisalign-behandlingar för att räta ut tänderna utan att behöva använda traditionella tandställningar. Invisalign är en skräddarsydd tandställning som är nästan osynlig och kan tas av när man äter eller borstar tänderna.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Helsingborg ett brett utbud av tandvårdstjänster för att möta patienternas behov. Oavsett om det gäller akuta problem eller allmän tandvård, kan patienterna lita på att de får professionell och kvalitativ tandvård.

Besök och Rådgivning

Boka Tid och Besöksförberedelse

Folktandvården Helsingborg erbjuder enkel och smidig bokning av tandvårdstider. För att boka en tid kan man ringa eller besöka deras hemsida. Vid bokning av en tid kan man även få information om vad som är bra att tänka på inför besöket, såsom att undvika att äta eller dricka något en timme innan besöket.

Tandvård Råd och Stöd

Folktandvården Helsingborg erbjuder professionell tandvårdsrådgivning och stöd till alla sina patienter. Om man upplever något problem med sin tandhälsa eller har frågor om sin tandvård, kan man alltid vända sig till Folktandvården för hjälp. De har även specialisttandläkare som kan hjälpa till med mer avancerade problem.

Folktandvården Helsingborg strävar alltid efter att vara en pålitlig vårdgivare för sina patienter och är övertygade om att en god tandhälsa är viktig för en god livskvalitet.

Hitta Oss

Adress och Färdväg

Folktandvården Helsingborg ligger på Södra Stenbocksgatan 3. För att hitta till kliniken kan man använda sig av sökmotorn på Hitta.se eller söka efter företagsinformation på Sök Företag. För den som vill ta sig dit med bil går det att ta sig från E4 och följa skyltarna mot Helsingborg centrum. Kliniken ligger sedan på höger sida av gatan.

Övriga Upplysningar

Folktandvården Helsingborg erbjuder kostnadsfri nummerupplysning på telefonnummer 010-441 00 00. På deras hemsida finns även information om öppettider och hur man kan boka en tid hos tandläkaren. För den som vill hitta telefonnummer till andra företag eller personer kan man använda sig av sökmotorn på Hitta.se eller söka efter företagsinformation på Sök Företag.

Vanliga frågor

Hur bokar jag en tid hos Folktandvården i Knutpunkten?

För att boka en tid hos Folktandvården i Knutpunkten kan du ringa dem på 010-441 99 10 eller använda deras onlinebokningssystem på deras hemsida.

Vilka tjänster erbjuder Folktandvården på Drottninggatan?

Folktandvården på Drottninggatan erbjuder allmän tandvård, tandhygienistbehandlingar, tandreglering, implantatbehandlingar och akuttandvård.

Hur kan jag logga in på Folktandvården Helsingborgs patientportal?

För att logga in på Folktandvården Helsingborgs patientportal behöver du ha ett personligt användarnamn och lösenord som du får när du registrerar dig. Du kan logga in på deras hemsida eller via deras app.

Vart kan jag hitta akuttandvård i Helsingborg?

Folktandvården Helsingborg erbjuder akuttandvård på flera av deras kliniker. Du kan också vända dig till Helsingborgs lasarett eller privata tandvårdskliniker för akuttandvård.

Hur jämför sig priserna mellan Folktandvården och privata tandläkare?

Priserna kan variera beroende på vilken behandling du behöver. Generellt sett är Folktandvårdens priser jämförbara med privata tandläkare. Folktandvården har också möjlighet att erbjuda subventionerad tandvård för vissa patientgrupper.

Vad är de huvudsakliga skillnaderna mellan Folktandvården och privata tandvårdskliniker?

Folktandvården är en offentligt finansierad tandvårdsklinik som erbjuder subventionerad tandvård för vissa patientgrupper. Privata tandvårdskliniker finansieras privat och kan erbjuda en större variation av behandlingar och tjänster.