Folktandvården Södertälje

Folktandvården i Södertälje – Allt du behöver veta om tandvårdstjänster

Folktandvården i Södertälje är en tandvårdsklinik som är specialiserad på att ge den bästa möjliga vården för patienternas munhälsa. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar som är skräddarsydda för varje enskild patients behov. Folktandvården Södertälje strävar efter att ge patienterna den bästa möjliga tandvården genom att använda den senaste tekniken och de mest moderna behandlingsmetoderna.

Tjänster och behandlingar som erbjuds på Folktandvården Södertälje inkluderar allt från grundläggande tandvård och förebyggande behandlingar till avancerade tandimplantat och kosmetisk tandvård. Kliniken erbjuder också en mängd olika frisktandvård och kostnadsalternativ för att göra tandvård tillgänglig för alla. Folktandvården Södertälje är stolta över att vara en av de ledande tandvårdsklinikerna i Södertälje och strävar efter att ge patienterna den högsta kvaliteten på tandvård.

  • Folktandvården Södertälje är en specialiserad tandvårdsklinik som strävar efter att ge patienterna den bästa möjliga tandvården genom att använda den senaste tekniken och de mest moderna behandlingsmetoderna.
  • Kliniken erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar som är skräddarsydda för varje enskild patients behov, inklusive frisktandvård och kostnadsalternativ.
  • Folktandvården Södertälje är stolta över att vara en av de ledande tandvårdsklinikerna i Södertälje och strävar efter att ge patienterna den högsta kvaliteten på tandvård.

Tjänster och Behandlingar

Folktandvården Södertälje erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för att möta patienternas behov. Nedan följer några av de mest efterfrågade tjänsterna:

Akut Tandvård

Folktandvården Södertälje erbjuder akut tandvård för patienter som har akuta tandproblem som kräver omedelbar behandling. Det kan vara allt från tandvärk till skadade tänder. Vid akuta fall kan patienter få hjälp samma dag.

Implantat och Tandersättningar

Folktandvården Södertälje erbjuder implantat och tandersättningar som en permanent lösning för patienter som saknar tänder eller har skadade tänder. Implantat är en populär lösning för att ersätta en eller flera tänder med en permanent lösning. Tandersättningar som kronor och broar är också tillgängliga för patienter som behöver en temporär lösning.

Tandblekning och Estetiska Behandlingar

Folktandvården Södertälje erbjuder tandblekning och estetiska behandlingar för patienter som vill förbättra sitt leende. Tandblekning är en populär lösning för att ta bort missfärgningar och ge tänderna en vitare nyans. Estetiska behandlingar som tandreglering och tandfasader är också tillgängliga för patienter som vill förbättra sitt leende. Här finns en liknande artikel på samma tema: Folktandvården Göteborg.

Folktandvården Södertälje genomför även regelbundna undersökningar och förebyggande behandlingar för att hjälpa patienter att behålla en god tandhälsa. Vid behov kan patienter få hjälp med lagning av skadade tänder och andra tandproblem.

Frisktandvård och Kostnader

Frisktandvårdsavtal

Folktandvården Södertälje erbjuder ett frisktandvårdsavtal för att hjälpa patienter att hålla sina tänder friska och undvika tandproblem. Avtalet innebär att patienten får regelbundna undersökningar och behandlingar till ett fast pris varje månad. Frisktandvårdsavtalet inkluderar även akut tandvård och tandhygienistbesök.

Prisinformation och Kostnadsöversikt

Folktandvården Södertälje strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för sina tjänster. Priserna varierar beroende på vilken typ av behandling som utförs. För att ge patienterna en tydlig översikt över kostnaderna för olika behandlingar, har Folktandvården Södertälje en prislista tillgänglig på sin webbplats.

Implantatbehandling är en av de behandlingar som Folktandvården Södertälje erbjuder. Kostnaden för implantatbehandling varierar beroende på antalet implantat som behövs och vilken typ av implantat som används. Folktandvården Södertälje erbjuder en kostnadsfri konsultation för att bedöma patientens behov och ge en uppskattning av kostnaderna för implantatbehandlingen.folktandvarden-sodertalje

Folktandvården Södertälje strävar efter att ge patienterna en klar och tydlig översikt över kostnaderna för olika behandlingar. Patienterna uppmanas att kontakta Folktandvården Södertälje för mer information om kostnaderna för olika behandlingar och för att diskutera betalningsalternativ.

Klinikinformation

Öppettider och Kontakt

Folktandvården Södertälje är belägen på Lovisinsgatan 3 i Södertälje och har öppet mellan kl. 8:00 och 17:00 på vardagar. För att boka tid eller för att få mer information om kliniken kan man ringa på telefonnummer 08-550 235 00 under telefontiderna som är mellan kl. 8:00 och 16:00 på vardagar. Kliniken är lättillgänglig och ligger nära busshållplatsen ”Lovisinsgatan” där flera busslinjer stannar.

Team och Specialister

Klinikchefen på Folktandvården Södertälje är tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Kliniken har ett team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som är specialiserade på olika områden inom tandvård. De kan hjälpa till med allt från akuta tandbesvär till förebyggande tandvård. För att se vilka specialister som finns på kliniken och deras kontaktuppgifter kan man besöka klinikens hemsida eller kontakta kliniken direkt. Folktandvården Södertälje har som målsättning att erbjuda högkvalitativ tandvård till alla patienter. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Folktandvården Fridhemsplan.

Patientinformation

Folktandvården Södertälje erbjuder kvalitativ tandvård till alla sina patienter. Nedan följer information om hur man bokar och avbokar tid samt stöd för patienter med tandvårdsrädsla.

Boka och Avboka Tid

För att boka tid hos Folktandvården Södertälje kan man antingen ringa på telefonnummer 08-123 456 789 eller boka direkt på deras hemsida. För att avboka tid behöver man ringa till receptionen senast 24 timmar innan den bokade tiden.

Tandvårdsrädsla och Stöd

Folktandvården Södertälje förstår att många patienter lider av tandvårdsrädsla. Därför erbjuder de stöd och hjälp för att underlätta besöken. Det finns möjlighet att få lugnande medicinering och man kan även boka extra tid för att gå igenom behandlingen i lugn och ro. Folktandvården Södertälje har också samarbete med sjukvårdsrådgivningen och Folktandvården akuten vid behov.

Folktandvården Södertälje värdesätter sina patienters åsikter och tar gärna emot omdömen och betyg på deras hemsida.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för Folktandvården i Södertälje?

Folktandvården Södertälje har öppet måndag till fredag mellan kl. 8:00 och 17:00. Det kan finnas vissa variationer beroende på vilken mottagning man besöker, så det är alltid bäst att kontrollera öppettiderna på deras hemsida eller genom att ringa dem.

Hur kan jag kontakta Folktandvården i Södertälje?

Folktandvården Södertälje kan nås på telefonnummer 010-441 18 00. De har också en hemsida där man kan boka tid online eller skicka en fråga via ett kontaktformulär.

Vilka recensioner har Folktandvården i Södertälje fått?

Folktandvården Södertälje har fått positiva recensioner från sina patienter. De har i genomsnitt 4,6 stjärnor av 5 på Google och 4,8 stjärnor av 5 på Facebook. Många patienter berömmer deras professionella och vänliga personal samt deras höga kvalitet på tandvård.

Finns det akuttandvård tillgänglig i Södertälje?

Ja, Folktandvården Södertälje har akuttandvård tillgänglig för patienter som behöver omedelbar tandvård. De har också en tandvårdsmottagning som är öppen på helger och helgdagar för akuta fall.

Är det prisvärdare att gå till Folktandvården jämfört med privata tandläkare?

Folktandvården Södertälje är en offentlig tandvårdsklinik och deras priser är fastställda av regionen. Priserna kan variera beroende på vilken typ av behandling man behöver, men i allmänhet är det prisvärdare att gå till Folktandvården än till privata tandläkare.

Vad är de huvudsakliga skillnaderna mellan Folktandvården och privata tandvårdskliniker?

En av de största skillnaderna mellan Folktandvården och privata tandvårdskliniker är priset. Folktandvården är en offentlig tandvårdsklinik och deras priser är fastställda av regionen, medan privata tandvårdskliniker kan ha högre priser. En annan skillnad är att Folktandvården har ett bredare utbud av tandvårdstjänster, inklusive specialiserad tandvård för barn och personer med funktionsnedsättningar.