Folktandvården Laholm

Folktandvården Laholm – Allt du behöver veta

Folktandvården Laholm är en tandvårdsklinik som är belägen i Laholm, en kommun i södra Sverige. Kliniken har funnits sedan 1980-talet och har sedan dess erbjudit högkvalitativ tandvård till invånarna i Laholm och dess omgivningar. Folktandvården Laholm är en del av Folktandvården Halland, som är en av Sveriges största tandvårdskedjor.

Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandreglering och tandimplantat. Folktandvården Laholm har även specialiserade tandläkare som kan behandla patienter med tandvårdsrädsla eller tandläkarskräck. Kliniken är utrustad med den senaste tandvårdstekniken och använder sig av moderna behandlingsmetoder för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga tandvården.

  • Folktandvården Laholm är en tandvårdsklinik belägen i Laholm som erbjuder högkvalitativ tandvård.
  • Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar, inklusive specialiserad tandvård för patienter med tandvårdsrädsla.
  • Folktandvården Laholm använder sig av den senaste tandvårdstekniken och moderna behandlingsmetoder för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga tandvården.

Om Folktandvården Laholm

Folktandvården Laholm är en tandvårdsklinik som ligger i centrala Laholm. Kliniken har en modern och välutrustad miljö som gör det möjligt för patienterna att få den bästa tandvården.

Öppettider och Kontaktuppgifter

Kliniken är öppen måndag till fredag mellan kl. 08:00-16:00. För att boka tid kan man antingen ringa på telefonnummer 0430-150 70 eller besöka hemsidan för att boka online. För akuta tandproblem kan man ringa 1177.se för rådgivning.

Vårdgivare och Personal

På Folktandvården Laholm arbetar erfarna tandläkare och tandhygienister som har en bred kompetens inom tandvård. Personalen är mycket vänlig och professionell och strävar alltid efter att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Kliniken och Faciliteter

Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och har moderna faciliteter som gör det möjligt för personalen att ge patienterna den bästa tandvården. Kliniken har också en trevlig och avslappnande miljö som gör det lättare för patienterna att känna sig bekväma under behandlingen.

Patientomdömen och Betyg

Folktandvården Laholm har fått mycket positiva omdömen från patienter som har besökt kliniken. Många patienter har uttryckt sin tacksamhet över den höga kvaliteten på tandvården och den vänliga och professionella personalen. Kliniken har också fått höga betyg från patienterna på olika plattformar för recensioner och betyg.

Tjänster och Behandlingar

Tandläkarundersökning och Hygien

Folktandvården Laholm erbjuder sina patienter tandläkarundersökning och hygienbehandlingar för att förebygga tandproblem. Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren tänderna, tandköttet och käkarna för att upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede. Hygienbehandlingen innefattar rengöring av tänderna och tandköttet för att avlägsna tandsten och plack. Detta är viktigt för att förhindra karies och tandlossning.

Behandlingsansvar och Tandblekning

Folktandvården Laholm har ett stort ansvar när det gäller att behandla sina patienter. De erbjuder olika typer av behandlingar, inklusive rotfyllningar, tandutdragningar och proteser. Tandblekning är också en populär behandling som erbjuds. Tandblekning kan utföras på kliniken eller hemma med hjälp av skräddarsydda blekningsskenor.

Akuta Besvär och Ombokningar

Folktandvården Laholm förstår att akuta tandbesvär kan uppstå när som helst. Därför erbjuder de akut tandvård för att hantera smärta och obehag. Om en patient behöver omboka sin tid, är det möjligt att göra det genom att kontakta kliniken. Folktandvården Laholm gör sitt bästa för att tillgodose patienternas behov och önskemål.

Information för Patientgrupper

Barn och Ungdomar

Folktandvården Laholm erbjuder tandvård för barn och ungdomar upp till 19 år. Det är viktigt att barn och ungdomar tar hand om sina tänder för att undvika framtida problem. Folktandvården Laholm arbetar aktivt för att främja god tandhälsa för barn och ungdomar genom att erbjuda förebyggande tandvård och regelbundna kontroller. Läs artikeln om ämnet Folktandvården Tierp här.

Folktandvården Laholm har ett brett utbud av behandlingar för barn och ungdomar, från enklare undersökningar till mer omfattande behandlingar. De har också specialutbildade tandläkare som arbetar med barn och ungdomar.

Vuxna och Kösystem

Folktandvården Laholm erbjuder även tandvård för vuxna. För att få en tandläkartid behöver man ställa sig i kö. Kösystemet fungerar så att man registrerar sig och sedan blir man kontaktad när det är dags för en tandläkartid.

Folktandvården Laholm erbjuder olika typer av tandvård för vuxna, från enklare undersökningar till mer omfattande behandlingar. Det är viktigt att vuxna tar hand om sina tänder för att undvika framtida problem. Folktandvården Laholm arbetar aktivt för att främja god tandhälsa för vuxna genom att erbjuda förebyggande tandvård och regelbundna kontroller.

Folktandvården Laholm strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård för alla patienter, oavsett ålder. De arbetar aktivt för att främja god tandhälsa och att förebygga tandproblem.

Vanliga frågor

Hur bokar jag en tid hos Folktandvården i Halland?

Det finns flera sätt att boka en tid hos Folktandvården i Laholm. Du kan ringa till kliniken och boka en tid över telefon, eller så kan du boka en tid online via deras hemsida. Du kan också besöka kliniken personligen och boka en tid i receptionen. Läs mer om Folktandvården Ludvika här.

Vad ingår i prislistan för Folktandvården i Halland?

Prislistan för Folktandvården i Halland inkluderar olika tandvårdstjänster, såsom undersökningar, tandrengöring, tandfyllningar och tandutdragningar. Priserna varierar beroende på vilken tjänst du behöver och vilken typ av tandvård du väljer.

Hur kontaktar jag jourtandläkaren i Laholm?

Om du behöver akut tandvård utanför ordinarie öppettider kan du kontakta jourtandläkaren i Laholm. Du kan ringa till deras journummer för att få hjälp. Numret finns på deras hemsida och på anslagstavlan i kliniken.

Hur hanterar jag en faktura från Folktandvården?

När du har fått en faktura från Folktandvården kan du betala den antingen via internetbank, autogiro eller på plats i kliniken. Om du har frågor om din faktura eller behöver hjälp med betalningen kan du kontakta deras kundtjänst.

Vilka är priserna för tandvårdstjänster hos Folktandvården i Kungsbacka?

Priserna för tandvårdstjänster hos Folktandvården i Kungsbacka varierar beroende på vilken typ av tandvård du behöver och vilken behandling du väljer. Du kan kontakta kliniken för mer information om deras priser.

Vad är skillnaden i kostnad mellan Folktandvården och privata tandläkarmottagningar?

Priserna för tandvårdstjänster kan variera mellan Folktandvården och privata tandläkarmottagningar. Folktandvården är en offentligt finansierad tandvårdsmottagning och har därför ett fastställt pris för sina tjänster. Privata tandläkarmottagningar kan ha högre priser, men kan också erbjuda andra tjänster och behandlingar som inte finns tillgängliga hos Folktandvården.folktandvarden-laholm