Folktandvården Västervik

Folktandvården Västervik – Tandvård för hela familjen

Folktandvården Västervik är en tandvårdsklinik som är belägen i hjärtat av Västervik. Kliniken är specialiserad på att erbjuda högkvalitativ tandvård till sina patienter. Folktandvården Västervik har en erfaren personal som är välutbildad inom tandvård och som alltid strävar efter att ge sina patienter den bästa möjliga vården.

Tjänster och behandlingar som erbjuds på kliniken inkluderar allt från regelbundna tandundersökningar och tandhygienistbehandlingar till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering. Folktandvården Västervik är också specialiserade på att behandla patienter med tandvårdsrädsla och erbjuder olika metoder för att hjälpa dessa patienter att känna sig mer bekväma under behandlingen.

  • Folktandvården Västervik erbjuder högkvalitativ tandvård till sina patienter.
  • Kliniken har en erfaren och välutbildad personal.
  • Tjänster och behandlingar inkluderar allt från regelbundna tandundersökningar till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering.

Tjänster och Behandlingar

Akut Tandvård

Folktandvården Västervik erbjuder akut tandvård för patienter som lider av akuta tandbesvär. Vid akuta tandbesvär kan man ringa till kliniken för att få hjälp snabbt. Kliniken har även helgjour för akuta fall som uppstår under helgen.folktandvarden-vastervik

Frisktandvård och Avtal

Folktandvården Västervik erbjuder frisktandvård och avtal för patienter som vill ha regelbundna undersökningar och nödvändiga behandlingar. Genom frisktandvårdsavtal kan patienter få förmånliga priser på behandlingar och regelbundna undersökningar.

Barn och Ungdomstandvård

Folktandvården Västervik har specialisttandvård för barn och ungdomar. Kliniken erbjuder allmäntandvård och nödvändiga behandlingar för att säkerställa att barn och ungdomar har en god tandhälsa. Kliniken arbetar också med att förebygga tandproblem genom regelbundna undersökningar och rådgivning om tandvård.

Patientinformation

Bokning och Kontakt

Folktandvården Västervik välkomnar alla patienter och erbjuder en rad olika behandlingar för att ta hand om tänderna. För att boka en tid kan man antingen ringa på telefonnummer 0490-123456 eller besöka deras hemsida för att boka en tid online. För akuta ärenden finns det även möjlighet att besöka deras drop-in mottagning. Vid behov av råd och stöd kan man alltid kontakta Folktandvården Västervik för hjälp.

Öppettider och Jour

Folktandvården Västervik har öppet vardagar mellan kl. 08:00-17:00 och lördagar mellan kl. 09:00-13:00. Under söndagar och helgdagar är kliniken stängd, men man kan alltid kontakta Folktandvårdens helgjour vid akuta tandproblem. För mer information om telefontider och kontaktuppgifter kan man besöka deras hemsida.

Om Oss

Folktandvården Västervik är en klinik som specialiserar sig på tandvård. Kliniken är en del av specialisttandvården och är registrerad i Socialstyrelsens vårdgivarregister. Kliniken har ett team av erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården.

Personal och Kompetens

Folktandvården Västervik har en hög standard när det gäller personal och kompetens. Tandläkarna på kliniken är specialister inom olika områden av tandvård och har genomgått en strikt utbildning för att kunna erbjuda den bästa möjliga tandvården. Tandsköterskorna och tandhygienisterna på kliniken har också genomgått en rigorös utbildning och har erfarenhet av att arbeta med patienter i olika åldrar.

Vår Vision och Värderingar

Folktandvården Västervik har en vision om att erbjuda högkvalitativ tandvård till alla patienter. Kliniken strävar efter att erbjuda en trygg och säker omhändertagande för patienterna. Klinikchefen och kliniksamordnaren arbetar tillsammans med personalen för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården.

Folktandvården Västervik är en vårdgivare som är en del av landstinget/regionen. Kliniken arbetar enligt en fastställd driftsform och följer de riktlinjer som har fastställts av landstinget/regionen. Kliniken är stolta över att erbjuda högkvalitativ tandvård till alla patienter och arbetar ständigt för att förbättra vården och servicen.

Nyttig Information

Kommuner och Tjänsteområde

Folktandvården Västervik erbjuder tandvårdstjänster till invånarna i Hultsfred, Högsby, Oskarshamn och Vimmerby kommuner. De har ett brett utbud av tandvårdstjänster som inkluderar allt från rådgivning och stöd till akutverksamhet och tandreglering. Folktandvården Västervik är en del av myDentist-kedjan, vilket ger dem tillgång till en mängd olika resurser och expertis.

Direktlänkar och Resurser

Folktandvården Västervik har flera direktlänkar och resurser tillgängliga för sina patienter. De har en webbplats där man kan boka tid, få information om deras tjänster och hitta kontaktuppgifter. De har även ett telefonnummer som man kan ringa för att boka tid eller få rådgivning. På deras webbplats finns också information om hur man kan ta hand om sin tandhälsa och förebygga tandproblem. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Folktandvården Ystad.

Folktandvården Västervik samarbetar med andra tandvårdskliniker i regionen för att kunna erbjuda patienterna den bästa möjliga vården. De samarbetar också med kommunala hälso- och sjukvårdsorganisationer för att kunna erbjuda tandvård till personer med särskilda behov.

Vanliga frågor

Vilken tandläkare i Västervik rekommenderas för akuta ärenden?

Folktandvården Västervik har flera tandläkare som kan hjälpa till med akuta tandproblem. Det är bäst att ringa och boka en tid hos den första tillgängliga tandläkaren för att få snabb hjälp.

Hur kan jag jämföra priser mellan privat tandläkare och Folktandvården?

Folktandvården Västervik har fasta priser för sina behandlingar och dessa är tillgängliga på deras hemsida eller genom att kontakta kliniken direkt. Priserna för privata tandläkare kan variera och det kan vara en god idé att kontakta flera olika tandläkare för att jämföra priser.

Vilka är öppettiderna för Folktandvården i Västervik?

Folktandvården Västervik har öppet måndag till fredag mellan klockan 8:00 och 17:00. Det kan finnas vissa undantag för helgdagar och semestertider, så det är bäst att kontakta kliniken direkt för att få exakta öppettider.

Hur fungerar betalning via autogiro hos Folktandvården?

Folktandvården Västervik erbjuder autogiro som en betalningsmetod för sina kunder. Det innebär att betalningen dras automatiskt från ditt bankkonto en gång i månaden. För att använda autogiro behöver du fylla i en blankett som du kan få på kliniken eller genom att kontakta dem direkt. Här finns en liknande artikel på samma tema: Folktandvården Saltsjöbaden.

Vad kostar en tandimplantatbehandling hos Folktandvården?

Priset för en tandimplantatbehandling hos Folktandvården Västervik varierar beroende på antalet implantat som behövs och andra faktorer. Det är bäst att kontakta kliniken direkt för att få en offert för din specifika behandling.

Hur mycket kostar det att avlägsna tandsten hos Folktandvården?

Priset för att avlägsna tandsten hos Folktandvården Västervik varierar beroende på omfattningen av behandlingen. Det är bäst att kontakta kliniken direkt för att få en offert för din specifika behandling.