Folktandvården Tierp

Folktandvården Tierp – Information och Tjänster

Folktandvården Tierp är en tandvårdsklinik som ligger i Tierp, en kommun i Uppsala län. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både barn och vuxna. Folktandvården Tierp är en del av Folktandvården Uppsala län, som är en av Sveriges största tandvårdsorganisationer.folktandvarden-tierp

Tjänster och behandlingar som erbjuds på Folktandvården Tierp inkluderar allt från vanlig tandvård som undersökning och tandrengöring till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering. Kliniken har även specialister inom områden som parodontologi och käkkirurgi. Folktandvården Tierp strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till alla sina patienter, oavsett ålder eller tandproblem.

Personalen på Folktandvården Tierp består av erfarna tandläkare och tandhygienister som har hög kompetens inom tandvård. Kliniken har även en särskild barnavdelning med tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på att ta hand om barns tänder. Folktandvården Tierp är även engagerade i samarbeten med andra vårdgivare och organisationer för att kunna erbjuda sina patienter den bästa möjliga tandvården. Här finns en artikel på samma tema: Folktandvården Värnamo.

  • Folktandvården Tierp erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både barn och vuxna.
  • Kliniken har erfarna tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på olika områden inom tandvård.
  • Folktandvården Tierp strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till alla sina patienter, oavsett ålder eller tandproblem.

Tjänster och Behandlingar

Förebyggande Vård

Folktandvården Tierp erbjuder en mängd olika förebyggande tandvårdstjänster för både barn och vuxna. Detta inkluderar regelbundna tandundersökningar, tandrengöring, fluorsköljning och förebyggande behandlingar för att förhindra karies och tandproblem.

Förebyggande vård är en viktig del av tandhälsa och Folktandvården Tierp strävar efter att erbjuda de bästa möjliga tjänsterna för att säkerställa en god tandhälsa för sina patienter.

Undersökningar och Avancerade Behandlingar

Folktandvården Tierp erbjuder också ett brett utbud av undersökningar och avancerade behandlingar för att ta hand om allt från enkla tandproblem till mer komplexa tandvårdsbehov.

Barn och vuxna kan få hjälp med allt från tandstensborttagning och enkla fyllningar till rotfyllningar och tandimplantat. Folktandvården Tierp har erfarenhet och expertis för att kunna erbjuda avancerade behandlingar på ett säkert och effektivt sätt.

Folktandvården Tierp arbetar för att erbjuda högkvalitativ tandvård för alla sina patienter. Oavsett om man behöver förebyggande vård eller avancerade behandlingar så finns det en tjänst som passar ens behov.

Personal och Expertis

Verksamhetschef och Arbetsledare

Folktandvården Tierp har en erfaren verksamhetschef som är ansvarig för att leda och utveckla verksamheten. Arbetsledarens roll är att se till att tandvården utförs på ett professionellt sätt och att patienterna får bästa möjliga vård. Verksamhetschefen och arbetsledarna arbetar tillsammans för att skapa en trygg och säker miljö för både personal och patienter.

Tandläkare och Specialister

Folktandvården Tierp har ett team av erfarna tandläkare och specialister som erbjuder högkvalitativ tandvård. Tandläkarna är specialiserade på allmän tandvård och utför behandlingar som tandrengöring, lagningar, rotfyllningar och tandutdragningar. Specialister på områden som tandreglering, implantat och protetik finns också tillgängliga för mer avancerade behandlingar. Denna artikel är även relevant för ämnet Folktandvården Västervik.

Tandhygienister och Tandsköterskor

Folktandvården Tierp har också ett team av tandhygienister och tandsköterskor som arbetar tillsammans med tandläkarna för att ge patienterna den bästa möjliga vården. Tandhygienisterna utför tandrengöringar och ger råd om tandhygien, medan tandsköterskorna assisterar tandläkarna vid behandlingar och ser till att allt går smidigt.

Sammanfattningsvis har Folktandvården Tierp en erfaren personal som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården. Med en kombination av allmän tandvård och specialiserade behandlingar är de välutrustade för att ta hand om alla patienters behov.

Tillgänglighet och Samarbeten

Språk och Tolk för Döva och Hörselskadade

Folktandvården Tierp är stolta över att kunna erbjuda tillgänglig tandvård för personer med hörselskador. För att säkerställa att alla patienter får den vård de behöver, erbjuder de tolkar för både svenskt teckenspråk och talad svenska. Vid behov av tolkning kan patienter kontakta tandvården i förväg för att boka tid med en tolk.

För personer med dövblindhet eller vuxendövhet finns det också möjlighet att boka en särskild tid med en tolk som kan kommunicera med patienten genom taktilt teckenspråk eller taktilt tal.

Vård för Tandvårdsrädda

Folktandvården Tierp förstår att vissa personer kan känna oro inför tandvårdsbesök, och är därför dedikerade att erbjuda en trygg och bekväm miljö för alla patienter. För att hjälpa personer som lider av tandvårdsrädsla att känna sig mer avslappnade och bekväma, erbjuder de olika behandlingsalternativ som kan anpassas efter patientens individuella behov och önskemål.

Vid behov av extra stöd eller hjälp kan patienter kontakta tandvården i förväg för att diskutera sina behov och önskemål. Folktandvården Tierp är också öppna för samarbeten med andra vårdgivare eller organisationer för att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga vården och stödet.

Praktisk Information

Kontakt och Öppettider

Folktandvården Tierp är belägen på Liljevägen 2 och är en del av Tierps vårdcentral. För att boka en tandvårdsbehandling kan patienterna antingen ringa på telefontiden eller besöka mottagningen personligen. Telefontiden är från måndag till fredag mellan kl. 8.00 och 9.00.

För mer information om Folktandvården Tierp, kan patienterna besöka deras hemsida eller ringa till deras kundtjänst. Kundtjänsten är öppen från måndag till fredag mellan kl. 8.00 och 16.00.

Parkering och Lokalisering

Folktandvården Tierp har en egen parkeringsplats på vårdcentrums parkeringsplats. Det finns också möjlighet att parkera på gatan utanför vårdcentralen.

Folktandvården Tierp ligger på Tierps vårdcentral på Liljevägen 2. Det är lätt att hitta till vårdcentralen, eftersom den ligger vid en av Tierps huvudvägar.

Vanliga frågor

Vilka behandlingar erbjuds hos Folktandvården i Tierp?

Folktandvården i Tierp erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, tandhygienistbehandlingar, tandreglering och tandimplantat. De har också specialiserade tandläkare som kan hantera mer komplicerade fall.

Hur kan jag boka en akuttid hos Folktandvården i Tierp?

Om du behöver en akuttid kan du ringa Folktandvården i Tierp direkt för att boka en tid. De försöker alltid att prioritera akutfall och göra sitt bästa för att hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Finns det en prislista tillgänglig för Folktandvården i Tierp?

Ja, Folktandvården i Tierp har en prislista tillgänglig på deras webbplats och i kliniken. Priserna varierar beroende på vilken behandling du behöver, men de strävar alltid efter att hålla priserna konkurrenskraftiga.

Hur går jag tillväga för att lämna en recension om Folktandvården i Tierp?

Du kan lämna en recension om Folktandvården i Tierp på deras webbplats eller på andra recensionsplattformar. De är alltid tacksamma för feedback från sina patienter och använder den för att förbättra sina tjänster.

Vad är processen för att framföra klagomål hos Folktandvården?

Om du har en klagomål om Folktandvården i Tierp kan du kontakta dem direkt för att diskutera problemet. De kommer att göra sitt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt.

Hur jämför sig priserna mellan Folktandvården och privata tandläkare?

Priserna kan variera mellan Folktandvården och privata tandläkare, men Folktandvården i Tierp strävar alltid efter att hålla priserna konkurrenskraftiga. De erbjuder också högkvalitativ tandvård och har specialiserade tandläkare för att hantera mer komplicerade fall.