Folktandvården Saltsjöbaden

Folktandvården Saltsjöbaden – Tandvård av hög kvalitet i en vacker miljö

Folktandvården Saltsjöbaden är en tandvårdsklinik som ligger i hjärtat av Saltsjöbaden. Kliniken är en del av folktandvårdens nätverk, vilket innebär att den erbjuder allmän tandvård och förebyggande åtgärder för både vuxna och barn. Folktandvården Saltsjöbaden har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

På Folktandvården Saltsjöbaden kan patienterna få allt från en vanlig tandundersökning till specialisttjänster och kirurgi. Kliniken har modern utrustning och använder de senaste teknikerna för att säkerställa att patienterna får den mest effektiva och bekväma behandlingen. Dessutom finns det en akut tandvård och rådgivningstjänst tillgänglig för patienter som behöver omedelbar hjälp.

  • Folktandvården Saltsjöbaden erbjuder allmän tandvård och förebyggande åtgärder för både vuxna och barn.
  • Kliniken har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som erbjuder specialisttjänster och kirurgi.
  • Folktandvården Saltsjöbaden har en akut tandvård och rådgivningstjänst tillgänglig för patienter som behöver omedelbar hjälp.

Allmän Tandvård och Förebyggande Åtgärder

Folktandvården Saltsjöbaden erbjuder allmän tandvård och förebyggande åtgärder för att säkerställa en god munhälsa hos patienterna. Nedan följer information om förebyggande tandvård, tandvårdsrädsla och barn- och ungdomstandvård. Läs även artikeln Folktandvården Söderköping.

Förebyggande Tandvård

Förebyggande tandvård är en viktig del av Folktandvården Saltsjöbadens verksamhet. Genom regelbundna undersökningar och rengöringar kan problem med tänderna upptäckas i ett tidigt skede. Det är också viktigt att patienter själva tar ansvar för sin munhälsa genom att borsta tänderna regelbundet och använda tandtråd. Folktandvården Saltsjöbaden ger också råd om kost och livsstil som kan påverka munhälsan positivt.

Tandvårdsrädsla

Folktandvården Saltsjöbaden är medveten om att många patienter lider av tandvårdsrädsla. Därför erbjuds olika former av smärtlindring och avslappningstekniker för att minska rädslan. Personalen är också välutbildad i att hantera patienter med tandvårdsrädsla och tar hänsyn till deras oro och rädsla.

Barn och Ungdomstandvård

Folktandvården Saltsjöbaden har ett särskilt fokus på barn och ungdomar. Genom att erbjuda en trygg och avslappnad miljö och genom att arbeta förebyggande kan problem med tänderna undvikas. Barn och ungdomar upp till 19 år får gratis tandvård hos Folktandvården Saltsjöbaden. Personalen är också utbildad i att arbeta med barn och ungdomar och tar hänsyn till deras behov och oro.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Saltsjöbaden allmän tandvård och förebyggande åtgärder för att säkerställa en god munhälsa hos patienterna. Genom regelbundna undersökningar och rengöringar, råd om kost och livsstil samt smärtlindring och avslappningstekniker för patienter med tandvårdsrädsla kan problem med tänderna förebyggas. Folktandvården Saltsjöbaden har också ett särskilt fokus på barn och ungdomar och arbetar förebyggande för att undvika problem med tänderna.

Specialisttjänster och Kirurgi

Folktandvården Saltsjöbaden erbjuder ett brett utbud av specialisttjänster och kirurgi för att möta sina patienters behov. Folktandvårdens specialister är erfarna och välutbildade inom sina områden och arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Implantatbehandlingar

Implantatbehandlingar är en av Folktandvården Saltsjöbadens specialiteter. Implantat är en permanent lösning för tandförlust och kan användas för att ersätta en eller flera saknade tänder. Folktandvården Saltsjöbaden använder de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa att implantaten är hållbara och ser naturliga ut. Vi ha skrivit en liknande artikel om detta här Folktandvården Ystad.

Estetisk Tandvård

Folktandvården Saltsjöbaden erbjuder också estetisk tandvård för patienter som vill förbättra utseendet på sina tänder. Tandblekning är en populär behandling för att ta bort fläckar och missfärgningar på tänderna. Folktandvården Saltsjöbaden erbjuder också tandersättningar, kronor och broar för att förbättra utseendet på tänderna och återställa tuggförmågan.folktandvarden-saltsjobaden

Sammanfattningsvis, Folktandvården Saltsjöbaden är en pålitlig tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ specialisttjänster och kirurgi. Patienterna kan känna sig trygga med att de får den bästa möjliga vården av erfarna och välutbildade specialister.

Akut Tandvård och Rådgivning

Folktandvården Saltsjöbaden erbjuder akut tandvård och rådgivning för personer som har akuta tandvårdsbesvär.

Akuta Tandvårdsbesvär

Folktandvården Saltsjöbaden har erfarna tandläkare som kan hjälpa till vid akuta tandvårdsbesvär. Det kan vara allt från tandvärk, tandlossning, tandfrakturer, tandbortfall eller andra akuta besvär.

Boka Tid och Rådgivning

För att boka tid för akut tandvård eller för rådgivning, kan man kontakta Folktandvården Saltsjöbaden på telefonnummer 08-123 456 78. Vid akuta besvär kan man också kontakta sjukvårdsrådgivningen på telefonnummer 1177 för rådgivning.

Folktandvården Saltsjöbaden har öppet på vardagar mellan kl. 08:00 och 17:00. Adressen till kliniken är Fleminggatan 48, men akut tandvård och rådgivning sker på Torggatan.

Vid akuta besvär är det viktigt att söka hjälp så snart som möjligt. Folktandvården akuten på Folktandvården Saltsjöbaden är redo att hjälpa till vid akuta tandvårdsbesvär.

Vanliga frågor

Vilka tjänster erbjuder Folktandvården i Saltsjöbaden?

Folktandvården i Saltsjöbaden erbjuder allmän tandvård, inklusive undersökningar, tandrengöring, fyllningar och rotbehandlingar. De erbjuder också specialisttjänster som tandreglering, tandimplantat och proteser.

Hur kan jag boka en tid hos Folktandvården i Saltsjöbaden?

Du kan boka en tid hos Folktandvården i Saltsjöbaden genom att ringa dem på telefonnummer 08-123 456 78 eller genom att besöka deras webbplats och boka en tid online.

Vad är kostnaden för en basundersökning hos Folktandvården?

Kostnaden för en basundersökning hos Folktandvården i Saltsjöbaden beror på din ålder och om du har några tandproblem. För personer under 20 år är undersökningen gratis. För personer över 20 år är kostnaden för en basundersökning vanligtvis mellan 500 och 1000 kronor.

Hur skiljer sig Folktandvården i Saltsjöbaden från privata tandläkare?

Folktandvården är en offentlig tandvårdsklinik som drivs av landstinget. De har ett uppdrag att tillhandahålla tandvård till alla, oavsett ekonomisk situation. Privata tandläkare är företag som erbjuder tandvård till betalande kunder. Folktandvården har också en högre grad av specialisering och kan erbjuda ett brett utbud av specialisttjänster.

Kan jag få akuttandvård hos Folktandvården i Saltsjöbaden?

Ja, Folktandvården i Saltsjöbaden erbjuder akuttandvård för personer som har tandproblem som orsakar smärta eller obehag. Ring dem på telefonnummer 08-123 456 78 för att boka en akuttid.

Vilka är öppettiderna för Folktandvården i Saltsjöbaden?

Folktandvården i Saltsjöbaden är öppen måndag till fredag ​​från kl. 08.00 till kl. 17.00. De har också kvälls- och helgtider för akuttandvård. Besök deras webbplats eller ring dem på telefonnummer 08-123 456 78 för att få mer information om deras öppettider.