Folktandvården Ystad

Folktandvården Ystad – Din tandhälsa i trygga händer

Folktandvården Ystad är en tandvårdsklinik som ligger i den vackra staden Ystad. Kliniken är en del av Folktandvården Skåne, som är en av Sveriges största tandvårdskedjor. Folktandvården Ystad erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster för både vuxna och barn.

Kliniken har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som är engagerade i att ge patienterna den bästa möjliga tandvården. Folktandvården Ystad erbjuder allt från vanliga tandundersökningar till avancerade tandbehandlingar som tandimplantat och tandreglering. Kliniken har också en särskild avdelning för barn, där barnen kan få hjälp med allt från tandborstningsteknik till behandling av karies.

  • Folktandvården Ystad är en tandvårdsklinik som ingår i Folktandvården Skåne.
  • Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster för både vuxna och barn, inklusive avancerade tandbehandlingar.
  • Folktandvården Ystad har ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som är engagerade i att ge patienterna den bästa möjliga tandvården.

Tjänster och Behandlingar

Akut Tandvård

Folktandvården Ystad erbjuder akut tandvård för patienter som lider av akuta tandbesvär. Oavsett om det gäller tandvärk, en trasig tand eller någon annan akut tandrelaterad åkomma, finns det kvalificerad personal som står redo att hjälpa till. Vid akuta besvär är det viktigt att agera snabbt för att undvika eventuella komplikationer. Folktandvården Ystad har utrustning och personal för att hantera de flesta akuta tandbesvär. Läs även artikeln Folktandvården Söderköping.

Allmäntandvård

Folktandvården Ystad erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar. Detta inkluderar regelbundna kontroller, tandrengöring, lagning och borttagning av tänder vid behov. Folktandvården Ystad sätter högsta prioritet på patienternas hälsa och arbetar aktivt för att förebygga tandproblem. Personalen är kunnig och erfaren inom allmäntandvård och använder modern utrustning och teknik för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Specialisttandvård

Folktandvården Ystad erbjuder även specialisttandvård för patienter med specifika tandproblem. Detta inkluderar exempelvis ortodonti, implantat och käkkirurgi. Folktandvården Ystad har erfarna specialister inom olika områden och använder den senaste tekniken och utrustningen för att ge patienterna den mest effektiva behandlingen. Personalen är kunnig och erfaren inom specialisttandvård och arbetar aktivt för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Folktandvården Ystad arbetar för att främja patienternas hälsa och välbefinnande genom att erbjuda högkvalitativ tandvård. Oavsett om det gäller akuta tandbesvär eller allmänna tandproblem, finns det kvalificerad personal som står redo att hjälpa till.

Bokning och Kontaktinformation

Boka Tid

Folktandvården Ystad erbjuder enkel och smidig bokning av tandläkartid. För att boka tid kan man antingen ringa till kliniken eller använda sig av deras online-bokningssystem. Online-bokningssystemet är tillgängligt dygnet runt och ger möjlighet att boka tid på ett enkelt och snabbt sätt. För att boka tid online behöver man fylla i en enkel formulär och välja en tid som passar.

Kontaktuppgifter

Folktandvården Ystad är alltid tillgängliga för att svara på frågor och boka tid. För att komma i kontakt med kliniken kan man ringa på telefonnummer 0411-555 55 eller besöka kliniken personligen. Kliniken har också en e-postadress som man kan använda för att skicka frågor eller förfrågningar.

SMS-Påminnelse

Folktandvården Ystad erbjuder också en bekväm påminnelseservice via SMS. Denna tjänst är tillgänglig för alla patienter och ger en påminnelse om den bokade tiden. Påminnelsen skickas ut dagen innan den bokade tiden och ger en påminnelse om tid och plats. För att använda sig av denna tjänst behöver man ange sitt mobilnummer vid bokning av tid. Liknande artikel Folktandvården Ljusdal.

Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Ystad enkel och smidig bokning av tandläkartid. Kliniken är alltid tillgänglig för att svara på frågor och boka tid, och erbjuder också en bekväm påminnelseservice via SMS.

Praktisk Information

Öppettider

Folktandvården Ystad har generösa öppettider för att passa patienternas behov. Mottagningen är öppen från måndag till fredag från kl. 07:30 till kl. 17:00. På lördagar är mottagningen öppen från kl. 09:00 till kl. 13:00.

Mottagningens Läge

Folktandvården Ystad ligger på Stora Östergatan 13 i centrala Ystad. Mottagningen är lätt att hitta och ligger i närheten av busshållplatser och parkeringsplatser. För patienter som reser med kollektivtrafik är det enkelt att ta sig till mottagningen.

Patienter som kommer med bil kan parkera på en av de närliggande parkeringsplatserna. Det finns flera parkeringsplatser i närheten av mottagningen, såsom Stora Östergatan P-hus och Ystads Station P-hus.

För patienter som har svårt att ta sig till mottagningen på grund av funktionsnedsättning eller annan orsak, finns det möjlighet att boka en tid för hemtjänst.

Folktandvården Ystad tar emot alla patienter, oavsett ålder eller tandhälsa. För patienter som har kort från Region Skåne är det enkelt att boka en tid genom att ringa mottagningen eller via deras hemsida.

Patientinformation och Rådgivning

Tandvårdsråd

Folktandvården Ystad erbjuder omfattande tandvårdstjänster till sina patienter. För att säkerställa att patienterna får den bästa möjliga tandvården, erbjuder kliniken också tandvårdsråd till sina patienter. Tandvårdsrådet inkluderar information om tandborstningsteknik, användning av tandtråd och munsköljning, samt tips för att hålla tänderna friska och rena.folktandvarden-ystad

Priser och Kostnadsinformation

Folktandvården Ystad erbjuder konkurrenskraftiga priser för sina tandvårdstjänster. Kliniken erbjuder också kostnadsinformation för sina tjänster, så att patienterna kan planera sin tandvård och undvika överraskningar när det gäller kostnader.

För att göra det enklare för patienterna att förstå kostnaderna för olika tandvårdstjänster, tillhandahåller kliniken en prislista som innehåller information om priser för tandvårdstjänster som röntgen, tandstensborttagning, tandfyllningar och tandblekning. Kliniken accepterar också olika betalningsmetoder, inklusive kontanter, kortbetalningar och fakturabetalningar.

Folktandvården Ystad är väl medveten om att tandvård kan vara en dyr utgift för många människor. Därför erbjuder kliniken också olika betalningsalternativ och finansieringsalternativ för att göra tandvård mer tillgänglig för patienterna.

Sammanfattningsvis, Folktandvården Ystad erbjuder omfattande tandvårdstjänster till sina patienter och ger också värdefull information och rådgivning för att hjälpa patienterna att hålla sina tänder friska och rena. Kliniken erbjuder också konkurrenskraftiga priser och olika betalningsalternativ för att göra tandvård mer tillgänglig för patienterna.

Vanliga frågor

Hur avbokar jag en tid hos Folktandvården?

För att avboka en tid hos Folktandvården Ystad kan du ringa eller logga in på deras hemsida och avboka online. Det är viktigt att du avbokar i god tid så att någon annan kan ta din tid.

Vilken är den bästa tandläkaren i Ystad för akuta ärenden?

Folktandvården Ystad har flera tandläkare som är specialiserade på akuta ärenden. Det är svårt att säga vilken som är den bästa, men alla tandläkare på kliniken har hög kompetens och erfarenhet.

Är det billigare med behandling hos Folktandvården jämfört med privata alternativ?

Folktandvården Ystad är en offentligt finansierad tandvårdsklinik och har därför fastställda priser som är lägre än hos privata tandläkare. Det kan vara bra att jämföra priser innan du väljer tandvårdsklinik.

Vad är kostnaden för att dra ut en tand hos Folktandvården?

Kostnaden för att dra ut en tand hos Folktandvården Ystad beror på flera faktorer, såsom vilken tand det gäller och vilken typ av behandling som behövs. Du kan kontakta kliniken för mer information om priser.

Vilka är de huvudsakliga skillnaderna mellan Folktandvården och privata tandläkare?

En av de största skillnaderna mellan Folktandvården och privata tandläkare är priset. Folktandvården är en offentligt finansierad tandvårdsklinik och har därför fastställda priser som är lägre än hos privata tandläkare. Folktandvården har också ett större fokus på förebyggande tandvård.

Hur mycket kostar det att laga en tand hos Folktandvården?

Kostnaden för att laga en tand hos Folktandvården Ystad beror på flera faktorer, såsom vilken tand det gäller och vilken typ av behandling som behövs. Du kan kontakta kliniken för mer information om priser.