Folktandvården Värnamo

Folktandvården Värnamo – Allt du behöver veta om tandvård i Värnamo

Folktandvården Värnamo är en tandvårdsklinik i Värnamo som erbjuder en rad olika tjänster och behandlingar för att hjälpa patienter med deras munhälsa. Kliniken har specialiserade tandläkare och tandhygienister som arbetar för att ge högkvalitativ vård till alla patienter. Folktandvården Värnamo strävar efter att erbjuda en trygg och bekväm miljö för alla patienter som besöker kliniken.

Tjänster och behandlingar som erbjuds av Folktandvården Värnamo inkluderar allt från rutinmässig tandvård till mer avancerade ingrepp som tandimplantat och tandreglering. Kliniken erbjuder också förebyggande tandvård för att hjälpa patienter att bibehålla en god munhälsa. Folktandvården Värnamo arbetar aktivt för att utbilda patienter om vikten av regelbundna tandläkarbesök och hur man kan ta hand om sina tänder på bästa sätt.

Om du är intresserad av att besöka Folktandvården Värnamo eller vill veta mer om deras tjänster och behandlingar kan du besöka deras hemsida eller kontakta dem direkt för mer information.

  • Folktandvården Värnamo är en tandvårdsklinik i Värnamo som erbjuder högkvalitativ vård till patienter.
  • Kliniken erbjuder en rad olika tjänster och behandlingar, inklusive förebyggande tandvård.
  • Folktandvården Värnamo har specialiserade tandläkare och tandhygienister som arbetar för att ge patienterna en trygg och bekväm upplevelse.

Tjänster och Behandlingar

Folktandvården Värnamo erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar för att ta hand om din tandhälsa. Här nedan följer en översikt över de olika kategorierna av tandvård som erbjuds på kliniken.

Allmäntandvård

Folktandvården Värnamo erbjuder allmäntandvård till fast pris för att göra det enklare för dig att ta hand om din tandhälsa. Tandhygienistverksamhet, undersökning och frisktandvård är några av de tjänster som ingår i allmäntandvården. Tandläkarundersökning och behandlingar som tandfyllningar och rotfyllningar utförs också på kliniken.

Akut Tandvård

Folktandvården Värnamo har en akutverksamhet för dig som behöver akut tandvård. Tidbokning kan göras via telefon eller online, och du kan få hjälp med exempelvis tandvärk, tandlossning eller skadade tänder.

Barn och Ungdomstandvård

Folktandvården Värnamo har ett särskilt fokus på barn och ungdomstandvård. Kliniken samarbetar med Tandhälsan A6 Jönköping för att erbjuda en helhetslösning för barn och ungdomar. Tandvård till fast pris, tandläkarundersökning och tandreglering är några av de tjänster som erbjuds.

Specialiserad Tandvård

Folktandvården Värnamo erbjuder också specialiserad tandvård för mer komplexa tandproblem. Käkkirurgiska kliniken finns på plats för konsultation vid bett- och käkledsbesvär. Bettskena för tandgnissling och behandling av sömnapné är också några av de specialiserade tjänster som erbjuds på kliniken. Här finns en liknande artikel på samma tema: Folktandvården Saltsjöbaden.

Patientinformation

Bokning och Kontakt

Folktandvården Värnamo erbjuder enkel och smidig bokning av tandvårdstider för vuxna över 23 år. För att boka tid kan man ringa på telefonnummer [insert telefonnummer] eller använda sig av e-tjänster på 1177.se. För de som föredrar att boka sin tid via telefonsvarare finns denna möjlighet också tillgänglig.

För att underlätta för patienterna finns det även möjlighet att använda sig av Frisktandvård, vilket innebär fast pris för tandvårdsbehandlingar under ett år. För mer information om detta kan man kontakta Folktandvården Värnamo.

Priser och Avtal

Folktandvården Värnamo erbjuder konkurrenskraftiga priser för tandvårdsbehandlingar. För att underlätta för patienterna finns det möjlighet att teckna avtal för fast pris för tandvårdsbehandlingar under ett år. Priserna för behandlingar kan variera beroende på om man har tecknat avtal eller inte.

För mer information om priser och avtal kan man kontakta Folktandvården Värnamo eller besöka deras hemsida för att se en fullständig prislista.

Om Folktandvården Värnamo

Folktandvården Värnamo är en tandvårdsklinik som är belägen i Värnamo, en stad i närheten av Region Jönköpings län. Kliniken är en del av Folktandvården i Jönköpings län och erbjuder tandvårdstjänster till allmänheten.

Öppettider och Adress

Folktandvården Värnamo har generösa öppettider för att kunna ta emot så många patienter som möjligt. Kliniken har öppet på vardagar från 8:00 till 17:00 och på torsdagar från 8:00 till 19:00. Adressen till kliniken är Vråen Folktandvård Värnamo, Vråen 1, 331 53 Värnamo. Denna artikel är även relevant för ämnet Folktandvården Västervik.

För att hitta rätt till kliniken kan man använda sig av söksidor som Hitta.se eller Sök företag. Där kan man hitta adresser och kontaktuppgifter till kliniken.

Patientomdömen och Utforska

Folktandvården Värnamo har goda omdömen från sina patienter. Kliniken har fått höga betyg för sin professionella och kunniga personal samt för sin moderna utrustning och bekväma lokaler.

Om man vill utforska fler vårdgivare i närheten av Värnamo kan man använda sig av sidor som Företagsinfo eller Hitta telefonnummer. Där kan man hitta information om andra tandvårdskliniker i området, som Smile Jönköping City, Smile Falköping, Smile Borås och Smile Jönköping A6.

Folktandvården Värnamo är också belägen i närheten av Länssjukhuset Ryhov, vilket gör att patienterna kan få en snabb och smidig övergång till sjukhusets specialisttjänster om det skulle behövas.

Förebyggande Tandvård

Folktandvården Värnamo är engagerad i att främja god tandhälsa genom förebyggande tandvård. Detta innebär att de arbetar för att förhindra tandproblem innan de uppstår genom att erbjuda olika tjänster och behandlingar.

Hygien är en viktig del av förebyggande tandvård. Folktandvården Värnamo erbjuder regelbunden tandeundersökning och tandrengöring för att hålla tänderna friska och rena. De ger också råd om tandhygien och munvård för att hjälpa patienterna att bibehålla god tandhälsa.

Folktandvården Värnamo har ett brett utbud av tjänster för att hjälpa patienter att förebygga tandproblem. De erbjuder bland annat fluorterapi, tandstensborttagning och behandling av karies. Genom att erbjuda dessa tjänster kan de hjälpa patienterna att upprätthålla god tandhälsa och undvika mer allvarliga tandproblem.

Sammanfattningsvis är förebyggande tandvård en viktig del av Folktandvården Värnamos verksamhet. Genom att erbjuda hygien, tandrengöring och andra tjänster kan de hjälpa patienterna att bibehålla god tandhälsa och undvika mer allvarliga tandproblem.

Vanliga frågor

Vilka är öppettiderna för Folktandvården i Vråen?

Folktandvården i Vråen har öppet måndag till fredag från klockan 8 till 17. Undantag kan förekomma vid helgdagar och andra högtider. Det är alltid bäst att kontakta kliniken för att få uppdaterad information om öppettiderna.

Hur kan jag kontakta Folktandvården i Värnamo för att boka en tid?

Det enklaste sättet att boka en tid hos Folktandvården i Värnamo är att ringa kliniken på telefonnummer 010-441 10 00. Det går också att boka tid via deras hemsida eller genom att besöka kliniken personligen.

Vilka tjänster erbjuder Folktandvården vid Värnamo sjukhus?

Folktandvården vid Värnamo sjukhus erbjuder allmän tandvård för både barn och vuxna, inklusive undersökningar, tandrengöring, tandvårdskontroller, tandreglering, tandimplantat och akut tandvård. Kliniken har också specialister inom områden som protetik, parodontologi och endodonti.

Hur går jag tillväga om jag behöver akut tandvård i Värnamo?

Om du behöver akut tandvård i Värnamo kan du ringa Folktandvården på telefonnummer 010-441 10 00 för att boka en tid så snart som möjligt. Kliniken har också en akuttid varje vardag för patienter som behöver omedelbar hjälp.

Vad är skillnaden i kostnad mellan privat tandläkare och Folktandvården?

Kostnaden för tandvård kan variera beroende på vilken typ av behandling som behövs och var i landet du bor. Generellt sett är kostnaden för tandvård hos Folktandvården lägre än hos privata tandläkare. Folktandvården har också avtal med landstinget vilket innebär att vissa patienter kan få subventionerad tandvård.

Hur mycket kostar det att behandla tandsten hos Folktandvården?

Kostnaden för att behandla tandsten hos Folktandvården kan variera beroende på omfattningen av behandlingen och vilken klinik du besöker. Generellt sett ligger kostnaden på mellan 800 till 1500 kronor. Det är alltid bäst att kontakta kliniken för att få en mer exakt prisuppgift.folktandvarden-varnamo