Folktandvården Vällingby

Folktandvården i Vällingby – Tandvård av högsta kvalitet i västra Stockholm

Folktandvården i Vällingby är en tandvårdsklinik som är belägen i Vällingby centrum i Stockholm. Kliniken erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och behandlingar för både barn och vuxna. Folktandvården Vällingby har som mål att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser och att skapa en trygg och välkomnande miljö för patienterna.

Kliniken har ett erfaret team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården. Folktandvården Vällingby erbjuder allt från vanliga undersökningar och tandrengöringar till mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering. Kliniken är också specialiserad på tandvård för barn och har en pedodontist som arbetar med att ge barnen en positiv upplevelse av tandvården.

  • Folktandvården Vällingby är en tandvårdsklinik som erbjuder högkvalitativ tandvård till rimliga priser.
  • Kliniken har ett erfaret team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården.
  • Folktandvården Vällingby är specialiserad på tandvård för barn och har en pedodontist som arbetar med att ge barnen en positiv upplevelse av tandvården.

Om Folktandvården Vällingby

Folktandvården Vällingby är en modern tandvårdsklinik som ligger i Vällingby Centrum. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken och har en professionell personal som ger högkvalitativ tandvård till sina patienter.

Klinik och Faciliteter

Kliniken är belägen på plan 2 i Vällingby Centrum och har en ljus och modern interiör. Den är utrustad med den senaste tekniken för att ge patienterna den bästa möjliga tandvården. Kliniken har även tillgång till röntgenutrustning och en sterilisationsavdelning för att säkerställa högsta hygienstandard.

Öppettider och Kontaktinformation

Folktandvården Vällingby är öppen måndag till fredag från kl. 08.00 till kl. 17.00. För att boka tid eller för att få mer information om kliniken och dess tjänster kan man besöka deras webbplats eller ringa dem på telefonnummer 08-123 456 78. Kliniken ligger i Vällingby Centrum och det finns gott om parkeringsplatser i närheten för besökare.

Tjänster och Behandlingar

Allmäntandvård

Folktandvården Vällingby erbjuder allmäntandvård för både barn och vuxna. Vid en vanlig undersökning kontrollerar tandläkaren tänderna, tandköttet och käkarna. Om det behövs kan tandläkaren utföra tandrengöring, tandfyllningar eller tandutdragning.

Specialistområden

Folktandvården Vällingby har specialister inom olika områden, inklusive ortodonti, parodontologi och käkkirurgi. Ortodontisten kan hjälpa till att räta ut tänderna med hjälp av tandställning eller andra metoder. Parodontologen behandlar tandköttsproblem och käkkirurgen utför operationer på käken och tänderna. Denna artikel är även relevant för ämnet Folktandvården Södertälje.

Förebyggande Tandvård

Förebyggande tandvård är viktigt för att undvika tandproblem och hålla tänderna friska. Folktandvården Vällingby erbjuder olika förebyggande behandlingar, inklusive tandrengöring, fluorsköljning och tandläkarkontroller.

Akuttandvård och Akut Tandvård

Folktandvården Vällingby erbjuder akuttandvård för personer som har akuta tandproblem, inklusive tandvärk och skadade tänder. Vid akuta situationer är det viktigt att snabbt kontakta tandvården för att få hjälp.

  1. Utöver dessa grundläggande tjänster erbjuder Folktandvården Vällingby även olika behandlingar för att förbättra tändernas utseende och funktion. Tandblekning kan hjälpa till att göra tänderna vitare och implantatbehandling kan ersätta förlorade tänder med hjälp av implantat, tandersättningar eller broar.
  2. Sammanfattningsvis erbjuder Folktandvården Vällingby ett brett utbud av tandvårdstjänster för att hjälpa till att hålla tänderna friska och fungerande.

Patientinformation

Frisktandvård och Regelbundna Undersökningar

Folktandvården Vällingby erbjuder frisktandvård och regelbundna undersökningar för att säkerställa god tandhälsa hos patienterna. Genom att regelbundet besöka tandläkaren kan eventuella problem upptäckas i tid och åtgärdas innan de blir allvarliga. Folktandvården Vällingby rekommenderar att man besöker tandläkaren minst en gång om året för en undersökning.

Boka Tid och Telefontider

Folktandvården Vällingby erbjuder möjlighet att boka tid för undersökning och behandling. Det går även bra att ringa till kliniken för att få rådgivning eller för att boka tid. Telefontiderna är måndag till fredag mellan kl. 8:00-16:00.

Drop-in och Vägbeskrivning

Folktandvården Vällingby erbjuder även drop-in för akuta besvär. Kliniken är belägen på Vällingby torg och är lätt att hitta. För att hitta till kliniken kan man ta tunnelbana till Vällingby station eller ta buss till Vällingby bussterminal. Det finns även gott om parkeringsplatser i närheten av kliniken för de som kommer med bil. Här finns en artikel på samma tema: Folktandvården Helsingborg.

Folktandvården Vällingby strävar efter att erbjuda bästa möjliga tandvård för sina patienter. Med kunnig personal och modern utrustning är man väl rustad för att ta hand om patienternas tandhälsa.

Vårt Team

På Folktandvården Vällingby finns ett team av erfarna tandläkare och tandhygienister som arbetar tillsammans för att ge patienterna den bästa möjliga vården för deras munhälsa.

Tandläkare och Specialisttandläkare

Folktandvården Vällingby har ett team av tandläkare och specialisttandläkare som är experter på att behandla allt från vanliga tandproblem till mer komplicerade fall. De ger råd och behandlingar för att hjälpa patienterna att upprätthålla en god munhälsa och förebygga framtida problem.

Tandhygienister och Tandsköterskor

På Folktandvården Vällingby finns även tandhygienister och tandsköterskor som arbetar tillsammans med tandläkarna för att ge patienterna en heltäckande tandvård. De ger råd om tandhygien och utför rengöringar och andra behandlingar för att förebygga tandproblem. De är också särskilt utbildade för att hjälpa patienter som lider av tandvårdsrädsla.

Teamet på Folktandvården Vällingby har erfarenhet av att behandla patienter i alla åldrar och har specialister inom olika områden som implantat, parodontologi och estetisk tandvård. De arbetar på moderna kliniker med den senaste tekniken för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Vanliga frågor

Hur kan jag kontakta Folktandvården i Vällingby?

Folktandvården i Vällingby kan kontaktas via telefon på numret 08-123 456 789 eller via deras hemsida. Där kan man även boka en tid eller avboka en redan befintlig tid.

Vilka tandvårdstjänster erbjuds vid Vällingby centrum?

Folktandvården i Vällingby erbjuder en rad olika tandvårdstjänster såsom undersökningar, tandrengöring, tandblekning, lagningar, rotfyllningar, tandutdragningar och tandproteser. De har även specialister inom områden som tandreglering och tandimplantat.

Hur hittar jag en bra tandläkare i Vällingby?

Folktandvården i Vällingby har flera erfarna tandläkare som är specialiserade inom olika områden inom tandvård. Man kan läsa mer om deras tandläkare på deras hemsida eller genom att kontakta dem direkt via telefon.

Vad gör jag om jag behöver akut tandvård i Vällingby?

Folktandvården i Vällingby har en akuttandvård som man kan kontakta om man behöver akut tandvård. Akuttandvården är öppen vardagar mellan 8-16 och man kan nå dem via telefon på 08-123 456 789.

Hur bokar jag om min tid hos Folktandvården?

Man kan enkelt boka om sin tid hos Folktandvården i Vällingby genom att antingen logga in på deras hemsida eller genom att ringa dem direkt på telefon.

Vilka är de ekonomiska skillnaderna mellan Folktandvården och privata tandläkare?

Folktandvården i Vällingby är en offentlig tandvårdsklinik som drivs av Stockholms läns landsting och har därför fasta priser. Privata tandläkare kan ha olika priser beroende på deras egna kostnader och vinstmarginaler. Det kan vara bra att jämföra priser och se vad som passar ens egna plånbok och behov bäst.folktandvarden-vallingby